![]() |
|
|
#611 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Університет. Заходить викладач у клас і каже:
- Питання на 5, як я називаюсь? Тихо - Питання на 4, який зараз предмет? Тихо - Питання на 3, якого коляру книга? І ось десь чути: - Во с*ка грузить
|
|
|
#612 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходить призовник від армії відкошувати. Лікар, як вважається, питає:
- Ну, в чому справа? - Знаєте, лікарю, я бачу тільки рухомі предмети. - А як же ви сюди дійшли? - А я головою мотав…
|
|
|
#614 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Куме, де це ваш собака ?
- Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: "Гафф, гафф !" Чорним морем пливе американський есмінець. Аж перед есмінцем виринає субмарина з жовто-блакитним прапором. Поки американці заходяться шукати по довідниках чий же це прапор, що за держава, з підводного човна пускають дві торпеди й топлять есмінець. Субмарина занурюється на перископну глибину та в капітанській рубці відбувається розмова: - Петре, а ти впевнений, що то були москалі ? - Авжеж, бачив скільки зірок на прапорi! - Ну и язык у вас хохлов - дебильный и непонятный. Вот к примеру возьмем ваше хохлятское НЕЗАБАРОМ. Это где: возле бара или перед баром? - Та й у вас москалів не краще. Оце ваше москальське СРАВНИ. То це як: срав чи ні? |
|
|
|
|
|
#620 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 04.05.2010
Дописи: 60
|
Урок математики:
Молода вчителька задає задачу: -З точки А у точку В вилетів один літак,зі швидкістю 450 км.на год. Другий літак вилетів з точки В ,зі швидкістю 500 км.на год.Питання:Скільки картоплі влізе у 5 мішків? Із задньої парти піднімає руку Вовочка: -Марія Іванівна-вам 26 років! -Правильно, а як ти дізнався? -Та мені ж 13, а тато полупридурком кличе!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |