![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#864 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
А ще, собаку можна використовувати в якості подушки! Дуже зручно. Спробуйте!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#865 |
|
Передовик
Ukraine
|
Шикарний трейлер!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! В житті головне не лінуватися, захотіла поспати - поспи... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#867 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вірні друзі: Як собаки в АТО попереджають бійців про обстріли, зігрівають у холод та підвищують настрій
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Подивіться уважно в очі маленьких цуценяток. Може, чотирилапі на війні теж дорослішають скоріше, як і діти? Собака для солдата - вірний, мовчазний, розумний друг. Фото "Фейсбук". Добірку світлин, якими діляться бійці АТО, пропонують увазі глядачів Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! з посиланням на Нескучные новости. Собаки-безхатьки в зоні АТО знаходять собі нових володарів у вигляді українських бійців. Військові дають їм прихисток та їжу, а тварини - свою любов та відданість. І навіть нагороджують потомством. Вони навчилися попереджати бійців про артобстріли, допомагають зігрітися у холодній постілі в холодних сирих бліндажах, вбивають мишей, підіймають бійцям настрій своїми пустощами. Бійці обожнюють своїх пітомців, підгодовують їх і фотографують при кожній можливості. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 21.05.2016 о 19:54. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |