![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Хочу повернути ті часи, де ми гуляли всі до десяти.
Де ми знаходили один одного без телефону. Де мати нас додому кликала з балкону. Де взимку з гірок їздили скажено! Де грали піжмурки і волейбол! Де замість інтернета був футбол --------------------------------------------- Жіноча логіка: - Запізнився й навіть не вибачився! - Ну вибач, люба. - Пішов ти нахер зі своїми вибаченнями! --------------------------------- Наші бабусі і дідусі: знайомилися, перший поцілунок, весілля, секс. Мами і тата: знайомилися, поцілунок, секс, весілля. Ми: секс, поцілунок ... познайомилися. --------------------------------- : - Вітьок, слухай, у мене тут проблема намалювалась, тільки моїй дружині не кажи, а то край! - Саня, я могила! - Слухай, мінет - це зрада чи ні? - Хм... х*й його знає. - Ну а все-таки...? - А кому ти його робив-то? -------------------------------- - Доброго ранку, коханий! - Доброго ранку, моя берізка! - Який ти ласкавий! а чому "берізка"? - Тому що в ліжку як поліно! ------------------------------- - Блядський шматок дибіла. Ну візьми ти слухавку, скотина. - Алло. - Привіт, милий, я так скучила... ------------------------------ - А хочеш доведу що ти осел? - Ага! - Скажи Ііаа. - ...Не скажу... - Бач, осли завжди вперті! ------------------------------ Іде Червона Шапочка по лісі і зустрічає її Вовк і каже: - Червона Шапочка давай я тебе поцілую в те місце, куди тебе ше ніхто не цілував? - Куди?! В кошик?!! ------------------------------ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |