![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Милий, ти зраду прощаєш?
- Я мертвим все прощаю! ------------------------------ Я нічого не маю проти нашої молоді, але коли 14 річна вівця, випиває залпом літру пива, гучно відригує та закурює. Це вже піздєц .... ------------------------------- — Хто це там так кричить у сусідів? — А це Оля — Що, народжує? — Ні вагітніє... ------------------------------ - П'яний американець в Єгипті стрибнув з вишки в море і вбив акулу. Дивно, що не п'яний українець. - А як ти думаєш, хто його скинув у воду? --------------------------------- Не витрачайте гроші на одяг ... Витрачайте гроші на подорожі ... Яка різниця, скільки років вашим кедам, якщо ви гуляєте в них по Парижу. -------------------------------- : - Ти чому весь в синяках? - Та от бумеранг знайшов, від нього і синяки. - Так викинь його! - На, сам викинь! ---------------------------- - Що ти любиш робити вранці, як тільки прокидаєшся? - Знову засинати. ----------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |