![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Що робиш?
- Сир косичкою їм, а ти? - Чай ротом п'ю. -------------------------------- Півень побачив курку в мікрохвильовці і каже: - Бля, в селі яйця нести нікому, а вона тут на каруселі катається! ------------------------------- Тільки в Україні є 3 тварини яких ніхто ніколи не бачив: 1) Ядрьона вош, 2) Йоханий бабай, 3) Бляха-муха ------------------------------------ Сидять двоє голих малих ( хлопчик і дівчинка ) і говорять між собою: хлопчик: Ухти! дай подивлюсь! дівчинка: Дивись. А дай помацаю!!! хлопчик: АГА!!! СОБІ ВІДІРВАЛА І МЕНІ ХОЧЕШ?!! ----------------------------- Дружба дружбою, а поцілувати хочеться. --------------------------------- - Опиши себе! - М’ясо, кістки, пів відра крові і веселі карі очі. ---------------------------------- Контакт - то дуже дивна річ, зайшов в обід, і бац - вже ніч.. ---------------------------------- - Тату, що означає наш прапор? - Синій – небо, жовтий – поле. - А що означає прапор москалів? - Білі квіти на червоному цвинтарі. - А синiй? - А синій вони у нас вкрали... ------------------------------ - Мам, ну чого ти так розхвилювалася? Це ж новий "Орбіт" з запахом перегару! --------------------------------- Стоматолог пацієнтові: - Зуб я вам видалив, дві години не їжте. - Та я після ваших цін пів місяця жерти не буду! ------------------------------- - Пішли зі мною в кафе! - Ні! Я на тебе образилася. - Ну пішли зі мною в кафе. - Ні! Йди один, без мене. - Я не можу без тебе... У мене грошей немає! -------------------------------- Як снідає іспанець, американець і українець: Iспанець: відкрив холодильник, взяв яйце, випив яйце! Американець: відкрив холодильник, взяв яйце, зробив омлет! Українець: відкрив холодильник, почухав яйце, закрив холодильник! -------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |