![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Відстріл погромників та грабіжників: «Захищаючи свій будинок, можна буде вбити?»
В країні більшає прихильників дозволу на придбання вогнепальної короткоствольної зброї для широких верств населення. Адже можновладці, олігархи, їхні друзі і охоронці, й злочинці різного ґатунку вже давно озброєні, і чинять насильство над беззахисними Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Чи я правильно розумію, що згідно Кримінального Кодексу України (див. нижче) я не буду звинувачений у неправомірному чи надмірному застосуванні офіційно придбаної і зареєстрованої зброї, якщо, захищаючи свій будинок від двох незнайомців, які намагаються вдертися до нього через закриті двері чи вікна, я прострелю одному з них між ніг, або виб'ю пострілом око? Вибачте за крайність прикладу. Дякую. Ст. 36.5 ККУ: "Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає".
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. | sat-prof | Globo 7010A,8300A | 403 | 10.03.2025 11:42 |
| Різні схеми для роадіолюбителів! | sat-prof | Технічне спілкування | 18 | 18.02.2019 23:12 |