![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Підходить син до мами і каже:
- Мамо, ми сьогодні в школі з хлопцями пісюнами мірялись. - І що? - Уявляєш у мене самий більший!!! - Ну правильно ти ж вчитель. ----------------------------------------------- Дратують тупі підлітки, які кажуть що ненавидять своїх батьків, сидячи п'яними на лавках, одягнені, взуті і всмоктуючи пиво за батьківські гроші. Батьки - головне в нашому житті. Любіть і бережіть їх. ----------------------------------------------- Коли свиня побачила в дворi мангал,вона цiлий день гавкала i ловила мишей... ---------------------------------------------------- Два малюка розмовляють в дитячому саду. - Вов, ти знаєш, у нас нова нянечка. Молоденька, ніжки стрункі, губки пухкі, талія вузька, а груди ... - Досить, Міш, і так вже пісюн в горщик не влазить. ----------------------------------------------- У блондинки народилася двійня. Вона сидить на ліжку і ридає. Заходить медсестра: - Чому ви плачете? - А що я скажу чоловікові? Від кого друга дитина? ------------------------------------------------- Розмова двох дітей: - У мене тато – бізнесмен. А в тебе? - Не знаю. Чи то слюсар, чи то бухгалтер. - Як це: - Він увечері ніж гострить, а вранці гроші рахує… -------------------------------------------------- - Заєць, що ти тут сидиш і пишеш? - Диплом - А на яку тему? - Як зайці їдять вовків. - Ти що? Припух, косий! А ну підемо он у ті кущики, розберемося, хто кого! - Добре, але давай-но краще в ті. Заходять, а там ведмідь - бере вовка, скручує у вузол і подає усміхненому зайцю. - Запам'ятай, сірий, не важливо, яка тема, головне, хто науковий керівник! ---------------------------------------------------- Ті, хто говорять, що їсти вночі не можна, хай спробують пояснити, для чого придумане світло в холодильнику. ------------------------------------------------ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |