SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.04.2017, 14:57   #1291
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

У війсковій частині Василькова знайшли мертвого бійця з простреленою головою

У військовій частині міста Васильків Київської області у понеділок, 17 квітня,
було знайдене тіло військовослужбовця з вогнепальними пораненнями без ознак життя.
Про це у вівторок, 18 квітня, повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

«Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України
розпочато кримінальне провадження за фактом загибелі військовослужбовця військової частини в місті Васильків (ч. 1 ст. 115 КК України).

Установлено, що 17 квітня близько 17.00 години у військовій частині
знайдено без ознак життя тіло військовослужбовця із вогнепальним пораненням голови та тулуба»,
– йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець обіймав посаду старшого техніка групи регламенту та ремонту електронної автоматики
технічно-експлуатаційної частини авіаційної техніки військової частини.

На місце події виявлено та вилучено пістолет Макарова,
два магазини до ПМ, 14 патронів, дві кулі та гільзи,
квитанції з ломбарду та передсмертну записку.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Військова прокуратура Київського гарнізону проводить першочергові слідчі дії,
після цього досудове розслідування відповідно до ст. 216, ст. 218 КПК України буде передано до слідчих органів Нацполіції України,
а процесуальне керівництво здійснюватиметься військовою прокуратурою
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.04.2017, 15:07   #1292
vinimm5
Moderator

Типово

Війна з Росією: 17 квітня один боєць ЗСУ поранений, 32 обстріли

«Ситуація у районі проведення АТО загострюється.
За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України»,
– йдеться у повідомленні.

«За минулу добу один український воїн отримав поранення», – інформували у штабі АТО.

Епіцентром вогневих протистоянь продовжує залишатись Приморський напрямок.
Вогнем мінометів калібру 120-мм та озброєння БМП ворог накривав захисників Новогригорівки.
Оборонців Чермалика противник обстрілював з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар`їнки застосував великокаліберні кулемети.
По морських піхотинцях під Водяним ворог гатив з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстрілювали наших воїнів поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя.

У районі Талаківки та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по позиціях поруч Авдіївки.
З протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах у районі Шахти «Бутівка».
З кулеметів великого калібру та стрілецької зброї ворог вів вогонь по оборонцях Кам’янки.

На Луганському напрямку, по позиціях поблизу Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ застосували міномети калібру 82-мм
та автоматичні гранатомети. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах у районі Новоолександрівки.
Старий 18.04.2017, 18:40   #1293
vinimm5
Moderator

Типово

Подробиці жахливої ДТП на Коломийщині: 4 молодих людей загинуло, ще 8 у лікарні. ФОТО

Як повідомляло “Дзеркало Коломиї“, вчора на Коломийщині трапилася жахлива ДТП.

Зіткнення автомобіля “Renault Meganesceniс” та пасажирського автобуса “Тюдів – Івано-Франківськ”
сталося приблизно о 17 годині на межі Косівського і Коломийського районів.

За повідомленням Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА,
на момент ДТП у салоні автобуса знаходилось 14 пасажирів, інформує Курс.

У результаті аварії 27-річний водій “Renault Meganesceniс” та троє його пасажирів загинули на місці.
Серед них 19-річна дівчина, 26- та 27-річні хлопці.

До Коломийської ЦРЛ госпіталізовані 22-річний пасажир “Renault”, у нього ЗЧМТ, СГМ,
рвана рана обличчя та 15-річний, у якого травма грудної клітки та закрита травма живота.

Також до лікарні з різними травмами госпіталізовані водій та 5 пасажирів автобуса.
60-річний водій автобуса «БАЗ А079.23» отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівого стегна,
перелому кістки тазу, травматичний шок та госпіталізований на лікування в Коломийську ЦРЛ.
Серед госпіталізованих пасажирів 17-річний юнак,житель села Розтоки Косівського району,
отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми,
20-річний житель села Смодна Косівського району, отримав тілесні ушкодження у вигляді травми спинки носа,
24-річний житель міста Івано-Франківськ, отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин лівої гомілки,
29-річна жителька міста Івано-Франківськ, отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, травму спини,
19-річна жителька міста Косів, отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми

Старий 22.04.2017, 13:56   #1294
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Коли сумно тобі — посміxнись! Коли біль на душі — поділись! Коли радість навколо — радій! Коли друг зажуривсь — пожалій! Коли серце коxає — неxай! Коли щастя немає — бажай! Коли любиш когось — не мовчи! Коли важко тобі — закричи! Коли жити не хочеш — терпи! Коли крила розкрились — лети! Коли ворог образив — пробач! Коли горе спіткало — поплач! Коли щастя зумієш знайти, СПРОБУЙ ЙОГО ЗБЕРЕГТИ!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2017, 13:59   #1295
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Печаль свою я п’ю до дна…
Стривай хвилино - ти сьогодні вічність!
Твердять уста: «Моя вина…»
Звучить молитва гучно і трагічно…

Пробач мені мої гріхи!
Моя вина стара лише росла з віками…
Ми потопали у вогні,
І лють цвіла як маків цвіт між нами…

Благаю, небо, відпусти!
Ми одягли важкі ворожості кайдани…
Помилуй, прошу, й збережи.
Той міст, що стане між оцими берегами!

Моя вина! І це знаю я,
Що в церкві та костьолі янголи одні витають.
Печаль я мовчки п’ю до дна,
І знову прощення і миру всім благаю…

Почують ту молитву тут і там,
І відгукнеться слово у серцях гарячих:
«Moja wina…» і «Моя вина…»
Я вірю, Боже, ти обом таки пробачиш!

Світлана Пазиченко ©

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 23.04.2017, 14:54   #1296
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"Україна розквітне, коли президент почне добувати для свого народу, а не для себе"....

Олена Ксантопулос відзначає, що кожен президент намагався за час своєї каденції нажити для себе багатства.

"Зараз напишу дивний пост. Дивився одним оком якусь там передача. Думав про своє. І раптом Андрій Новак каже цікаву річ. Я не знав. Коли розвалився СРСР в 1991 році, ООН зробила оцінку всіх 15, республік які стали колишніми. Оцінювали за різними параметрами. В тому числі, і економічний. Так ось, на момент розвалу, економіка України оцінювалася як 7-а в світі! Економіка Росії була п'ятою", - зазначає Olena Ksantopulis, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вам ознайомитися із цікавими фактами мовою оригіналу публікації.

Цитата:
Это ж как надо было красть у самих себя, чтобы спустя 25 лет побираться у МВФ! Это как надо было постараться всем пяти с позволения сказать президентам, чтобы не величие Украины крепить и продвигать, а держаться исключительно за наше колониальное прошлое, прогибаясь под военную российскую базу в Крыму, под российского министра Обороны и сдачу национальных интересов вдоль и поперек! Это как надо было постараться, чтобы обвалить национальную валюту почти втрое, убив бизнес и обнищав народ!

Это какую совесть надо иметь, чтобы Мартыненко, обокравшего страну на 17 млн. долларов, отпустить под круговую поруку сганьбивших себя министров и депутатов, а парня, разорвавшего портрет президента-коррупционера и враля, держать за решеткой несколько лет! Нет, о какой совести я говорю? Этого понятия для нашей власти просто не существует. Его нет. Нас, народа, для них тоже нет. Они ведут себя так, как будто они одни в ванной комнате. Они раздеваются, моются, испражняются, чешутся, сношаются и все так, как будто одни. Нас они в упор не видят! Поэтому и происходят такие непотребства, как сегодня с Мартыненко.

Мы для них всего лишь проблемы с раскраденным пенсионным фондом. Мы для них те, кто должен освободить землю и поскорее выехать или помереть...

Да что ж мы за страна такая?! Нет, страна великая, это однозначно. Что ж мы за народ такой? Почему у нас никак с величием не получается? На уровне народа мы можем подняться до недосягаемых духовных высот, а на уровне власти, которую выбираем, тут же оказываемся в самой грязи...

Тут некоторые говорят, что дело в языке. Как только заговорим все по-украински, так и все сразу станет на свои места. Нет, язык это только одна из составляющих. Как насчет нашего достоинства? Нашего единства, в независимости от того, на каком языке мы говорим? Нашего не восприятия этой поганой власти, уже практически угробившей Украину? Как насчет того, чтобы осознать себя, наконец, не слабыми и неспособными, отдавшими Крым без единого выстрела, пресмыкающимися постоянно в минском и нормандском форматах, а сильными и самостоятельными?

Господи, что ж это за проклятие такое... Почему мы, наконец, не выберем среди себя вожака, который будет добывать вместе с нами, а не красть у нас?!
Опублікував: Ярослав Степанов

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 23.04.2017, 21:59   #1297
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Партизани взяли на себе відповідальність за вибух у Луганську

Вибух пролунав о 00:27 по вул. Калугіна, 9, де знаходиться "військкомат" терористів.

Партизани Луганська заявили, що вночі 23 квітня підірвали будівлю військкомату у Жовтневому районі Про це йдеться на сторінці партизанів у Facebook...

У повідомленні йдеться, що вибух пролунав о 00:27 по вул. Калугіна 9. "Даною акцією ми попереджаємо посібників російських окупантів - зважитеся поповнити ряди зрадників, будьте готові поліпшити якість українських чорноземів не тільки на передовій, але і в глибокому тилу! Там, де вас не дістануть ЗСУ, дістанемо ми", - йдеться у повідомленні.
Старий 24.04.2017, 00:02   #1298
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У Києві вандали сплюндрували могилу Лесі Українки
Вандали викрали бронзові елементи з пам'ятника Лесі Українки на Байковому кладовищі.

На Байковому кладовищі невідомі пограбували могилу видатної української поетеси Лесі Українки.

Вандали викрали бронзові елементи з пам'ятника Лесі Українки.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Могиила поетеси Лесі Українки — пам'ятка історії національного значення, 1913 року, розташована в Києві на Байковому кладовищі (старому), дільниці № 3.

У 1939 на могилі встановлений надгробний бронзовий пам'ятник на гранітному постаменті, скульптор Галина Петрашевич.
Старий 24.04.2017, 03:47   #1299
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"За копеечную подачку "на рыло" придется заплатить несопоставимую цену"

Всього за 300 гривень деякі члени суспільства продовжують виявляти готовність зображувати кого завгодно, називатися "рилом" і покірно виконувати роль "м'яса", прекрасно розуміючи, що своїми діями запрошують в свій будинок смерть, вогонь і руйнування.

Цитата:
"Как известно, в Одессе 13 апреля была предотвращена очередная проплаченная фейковая акция. Организаторами очередного шоу планировалось проведение якобы протеста болгарского этнического нацменьшинства, проживающего в Одесском регионе. Это далеко не первая провокация в Одессе и, к сожалению, далеко не последняя враждебная акция, нацеленная на дестабилизацию ситуации в регионе. Тут ничего нового и ничего неожиданного. И это сфера для работы соответствующих спецслужб", - пише журналіст Валентин Орєхов у своєму блозі на liga.net, передають Патріоти України, та продовжує:

"Хочется остановиться на другом - на людях, готовых за копейки выполнять роль потешных марионеток в срежессированном представлении с сомнительным содержанием и непредсказуемыми последствиями. Судя по видеоматериалу, отснятому на месте планируемого "протеста", пришедшие участники акции явно не относятся к низшим социальным слоям общества, живущими случайными грошовыми подаяниями и криминальными "заработками". Ну, никак присутствующие статисты не тянут на статус нищего попрошайки.

При этом, они выразили согласие за незначительные деньги быть МЯСОМ - пищей для раздуваемого пожара вражды и ненависти в нашем и без того страдающем от войны и прочих стрессов обществе. Унизительное определение "мясо" в этом контексте я неслучайно не взял в кавычки - именно так, мясом без кавычек, назвали пришедших на акцию людей в своей электронной переписке организаторы и кураторы неосуществленной провокации.

"По 300 гр на рыло" - вот так планировали организаторы провокации отблагодарить пришедших участников. Всего за 300 гривен некоторые члены общества продолжают изъявлять готовность изображать кого угодно, называться "рылом" и безропотно выполнять роль "мяса", прекрасно понимая, что своими действиями приглашают в свой дом смерть, огонь и разрушения. Это же за гранью логики и здравого смысла. Может пора задуматься над своими действиями и, наконец, уяснить тривиальную истину о бесплатном сыре... Ведь, за копеечную подачку "на рыло" придется заплатить несопоставимую цену. Люди, пожалуйста, эволюционируйте и перестаньте быть "мясом" в чужой игре".
Старий 24.04.2017, 03:55   #1300
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

З 25 квітня електропостачання окупованої Луганщини буде припинене, - директор Луганського енергетичного об'єднання Грицай

З 25 квітня ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО) припинить поставки електрики в окуповану частину Луганської області.
Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на "Інтерфакс-Україна", про це заявив генеральний директор компанії Володимир Грицай в ефірі "Луганського обласного телебачення".

"Ми отримали документи від ДП "Енергоринок", які підтверджені документом з Міненерговугілля за підписом міністра Ігоря Насалика, що з 25 квітня буде повністю припинено перетік електроенергії на неконтрольовану сторону. Відповідно, зараз наші технічні служби проводять певні заходи, і з 25 квітня, з нуля годин, перетік повинен бути повністю відключений", - сказав він.

Грицай додав, що в тому числі буде припинена подача електроенергії для потреб "Попаснянського водоканалу".

Нагадаємо, раніше Грицай заявив, що в 2015 році Кабмін Арсенія Яценюка зобов'язав ЛЕО поставляти електроенергію на непідконтрольні території. У 2016 році Кабмін Володимира Гройсмана змусив компанію щомісячно поставляти на окуповані території електроенергію на 300 млн грн, оплачуючи її "Енергоринку" з надходжень від споживачів з підконтрольної території.

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 22:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 15:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 10:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 17:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 12:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум