SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.08.2020, 08:07   #851
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Біатлоніст збірної Норвегії Тар'єй Бьо розповів про свої на майбутнє.

«Коли завершу кар'єру? Я не ставив собі якусь дату. Кілька років тому я говорив, що хочу добігати як мінімум до Пекіна-2022, але зараз здається, що ці Ігри занадто близько.

Буде дуже сумно йти зі спорту через півтора року. Для мене все ще круто вичавлювати з свого тіла максимум і багато тренуватися. До того ж, минулий сезон був непоганим.

Не впевнений, що буду виступати ще 3-4 роки, але мені все ще хочеться змагатися. Хоча з кожним роком мене все більше стомлюють переїзди з місця на місце», - сказав Бьо.

Читайте також: Це фіаско. Йоханнес Бьо зайняв лише 7 місце в мас-старті на фестивалі Blink
Мініатюри долучень
orig_499459.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.08.2020, 07:34   #852
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарна білоруська біатлоністка, а нині головний тренер жіночої збірної Китаю Дар'я Домрачева прокоментувала те, що відбувається в рідній країні.

«Люблю мирну рідну Білорусь! І саме таку! Прошу всіх, від кого це залежить, Всіх, хто віддає розпорядження, керівники загонів ОМОН. Зупиніть насильство! Не допустіть продовження цього несправедливого жаху на вулицях. Будь-який конфлікт можна вирішити мирним шляхом. Будь-який. Будь ласка, почуйте», - написала Домрачева.

Нагадаємо, після чергової перемоги Олександра Лукашенка на президентських виборах, по всій Білорусі люди вийшли на вулиці, вимагаючи скасувати результати, бо вважають їх сфальсифікованими. Протестувальників жорстко розганяють правоохоронні органи, використовуючи світлошумові гранати і гумові кулі.
Мініатюри долучень
orig_499364.jpg  
Старий 19.08.2020, 15:03   #853
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, що спортсменка Юлія Джима має намір готуватися до сезону в Словенії, тоді як інші біатлоністи працюють в Україні.

«Зараз поки організувати виїзди на закордонні збори неможливо, тому доводиться третій поспіль збір проводити в Сянках. Але Юрая Санітру всі умови і на стадіоні, і на базі, влаштовують, тому проблем у зв'язку з цим я поки не бачу. Там займаються і команда А, і команда Б, а також найкращі юніори».

«Всі здорові і тренуються разом, хоч і за різними планами. Тільки Юлія Джима днями отримала спеціальну словенську візу і в найближчу п'ятницю поїде туди для продовження підготовки до сезону з особистим тренером».

«20 і 21 серпня ми плануємо провести контрольні змагання - спринт і мас-старт, після чого будемо думати, як спланувати подальшу підготовку. Також плануємо провести літній чемпіонат країни, який за традицією відбудеться в Чернігові у вересні», - сказав Бринзак.
Мініатюри долучень
orig_500132.jpg  
Старий 21.08.2020, 07:56   #854
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У другій гонці дня на базі Західного Реабілітаційно-Спортивного Центру НКСІУ в с.Яворів Львівської обл. дистанцію контрольного спринту подолали дівчата.

Всього на старт вийшли 16 спортсменок, включаючи працюючих за індивідуальною програмою Олену Підгрушну та Анастасію і Олександру Меркушиних, а також Аллу Гіленко, яка представляє збірну Молдови. Приємно було знову бачити на старті Яну Бондар, яка пропустила сезон міжнародних змагань .

Кращий результат у контрольній гонці показала Віта Семеренко, яка має два штрафи на вогневих рубежах, як і Надія Бєлкіна та Дар'я Блашко, що зайняли призові місця.

Повні результати контрольної гонки у жінок:

1. Віта Семеренко (1+1) 22:06
2. Надія Бєлкіна (0+2) +0:18
3. Дар'я Блашко (2+0) +0:27
4. Анна Кривонос (0+1) +0:48
5. Валя Семеренко (2+1) +1:06
6. Катерина Бех (2+1) +1:08
7. Анастасія Рассказова (2+0) +1:14
8. Анастасія Меркушина (1+1) +1:24
9. Олена Підгрушна (1+2) +1:27
10. Алла Гиленко (1+1) +1:42
11. Юлія Городна (2+0) +1:44
12. Олександра Меркушина (3+0) +2:50
13. Яна Бондар (3+3) +3:07
14. Оксана Москаленко (2+4) +3:19
15. Дарина Чалик (1+3) +3:29
16. Любов Кіп'яченкова (4+3) +4:17

Нагадаємо, раніше у чоловіків Підручний програв Примі контрольний спринт, Ткаленко замкнув топ-3.
Мініатюри долучень
orig_500342.jpg  
Старий 22.08.2020, 08:07   #855
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Швейцарії Аїта Гаспарін розповіла, що хоче взяти прізвище українця Сергія Семенова після весілля.

«Я б хотіла мати з ним одне прізвище. Але ми розуміємо, що для швейцарського біатлону важливо залишатися з дівочим. Ми три сестри Гаспарін. Тому, можливо, ми зробимо так, що для всього, що стосується спорту, я залишуся Гаспарін. Але в майбутньому планую бути Семеновою.

Ми ще не вирішили на сто відсотків, де будемо жити після весілля. Але швидше за все, поїдемо до Швейцарії. Сергію подобається, що тут є гори і сніг. Для мене важливо, що в Швейцарії живе моя сім'я. Вивчення мови теж легше дається Сергію, тому йому буде простіше адаптуватися до життя в Швейцарії, ніж мені до України.

Ми плануємо зробити весілля після Олімпіади. Зараз ми не хочемо ризикувати через епідеміологічну ситуацію в світі. Переносити святкування на наступне літо теж не будемо, тому що туди зараз перенесуть весілля багато інших. Тому вирішили дочекатися 2022 року. Швидше за все, відзначати будемо двічі: в Україні і в Швейцарії.

Сестра Селіна одружена з росіянином, Еліза в стосунках з чехом, а я вибрала українця. Тобто у всіх другі половинки зі східної Європи. Але тут немає закономірності, це просто величезний збіг обставин», - сказала Гаспарін.
Мініатюри долучень
orig_500351.jpg  
Старий 23.08.2020, 09:07   #856
yyyyyhhh
Moderator

Типово

20 серпня на базі Західного Реабілітаційно-Спортивного Центру НКСІУ в с.Яворів Львівської обл. проходять контрольні спринти у спортсменів збірної України, які проводять там третій за рахунком тренувальний збір.

У чоловічій контрольній гонці найшвидшим виявився Артем Прима, який за рахунок чистої стрільби зумів випередити Дмитра Підручного і Руслана Ткаленка, що фінішували з другим і третім результатами відповідно. Крім Прими, пройти два рубежі без штрафу зумів також Артем Тищенко. Всього в гонці взяли участь 19 біатлоністів.

Відзначимо, що поряд зі спортсменами команд А і Б перевірити свої сили на фоні досвідчених суперників змогли і кращі з представників юніорської команди. Кращим з представників цієї групи виявився Сергій Телень, який фінішував з 9-м часом.

Вашій увазі повні результати контрольного тренування у чоловіків:

1. Артем Прима (0+0) 24:05
2. Дмитро Підручний (1+1) +0:04
3. Руслан Ткаленко (1+0) +0:10
4. Артем Тищенко (0+0) +0:14
5. Віталій Труш (1+3) +1:30
6. Руслан Бригадир (0+1) +1:41
7. Тарас Лесюк (0+4) +1:43
8. Андрій Доценко (1+1) +1:45
9. Сергій Телень (1+1) +2:02
10. Богдан Цимбал (2+2) +2:12
11. Арсен Бочок (1+1) +2:20
12. Степан Кінаш (3+1) +2:26
13. Дмитро Грущак (0+2) +2:36
14. Віталій Мандзин (2+0) +2:39
15. Деніс Насико (1+4) +2:45
16. Антон Дудченко (2+2) +2:58
17. Роман Боровик (3+2) +3:14
18. Марк Козак (2+2) +3:29
19. Євген Івченко (2+3) +4:18

Раніше повідомлялося, що Підручний візьме участь в шоу-гонці у Вісбадені.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_500343.jpg  
Старий 24.08.2020, 08:32   #857
yyyyyhhh
Moderator

Типово

На базі Західного Реабілітаційно-Спортивного Центру НКСІУ с.Яворів Львівської обл. дистанцію контрольного мас-старту подолали і дівчата.

Всього на старт вийшли 16 спортсменок, пропонуємо вам ознайомитися з результатами контрольної гонки у жінок:

1. Віта Семеренко (0+0+0+0) 29:30
2. Дар'я Блашко (0+0+1+0) +0:38
3. Надія Бєлкіна (1+1+1+1) +1:30
4. Анастасія Меркушина (0+0+1+2) +2:10
5. Анастасія Рассказова (0+1+3+0) +2:27
6. Валя Семеренко (1+2+1+1) +2:50
7. Анна Кривонос (1+0+1+1) +3:11
8. Олена Підгрушна (2+1+1+2) +4:05
9. Катерина Бех (3+2+1+1) +4:27
10. Любов Кіп'яченкова (1+0+1+3) +4:41
11. Олександра Меркушина (1+0+0+1) +4:58
12. Оксана Москаленко (2+1+2+0) +4:59
13. Яна Бондар (2+1+3+3) +5:28
14. Юлія Городна (2+3+0+1) +6:35
15. Алла Гіленко (0+0+0+0) +7:28
16. Дарина Чалик (2+4+2+1) +7:35

Нагадаємо, раніше Підручний виграв контрольний мас-старт на зборі в Сянках.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_500770.jpg  
Старий 25.08.2020, 07:45   #858
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Норвегії Текла Брюн-Лі оголосила про завершення спортивної кар'єри у віці 27 років.

«Прийшов час поправити здоров'я і закінчити нарешті навчання. Я не стала чемпіонкою світу, але вкрай вдячна людям, яких зустріла в спорті, не проміняла б це ні на що», - написала Брюн-Лі.

Брюн-Лі є чемпіонкою Європи-2018 в сингл-міксті і чемпіонкою світу серед юніорів в естафеті.

Читайте також: Вибула на півтора місяця. Стіна Нільссон зламала лікоть на тренуванні
Мініатюри долучень
orig_500820.jpg  
Старий 26.08.2020, 07:24   #859
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Швейцарська біатлоністка Аїта Гаспарін розповіла про спільні тренуваннях з українцем Сергієм Семеновим.

ФОТО. Аїта Гаспарін виходить заміж за Семенова і візьме прізвище українця

«Ми часто тренуємося разом з Сергієм в міжсезоння. Якщо у моєї команди немає збору, то я можу поїхати туди, де тренується українська збірна. Я добре знайома з головним тренером команди Юраєм Санітрою. Він дозволяє мені перебувати з ними разом на зборі.

Під час етапів Кубка світу ми поводимося досить професійно. Кожен знаходиться в своїй команді і фокусується на змаганнях. Лише з вечора неділі до понеділка-вівторка у нас стає більше часу один для одного. Але це не означає, що ми проводимо разом весь день. Зазвичай це кілька годин. І добре, якщо готелі розташовані недалеко один від одного», - сказала Аїта Гаспарін.
Мініатюри долучень
orig_500825.jpg  
Старий 27.08.2020, 07:31   #860
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Швейцарії Аїта Гаспарін розповіла про своє знайомство зі своїм нареченим - українцем Сергієм Семеновим.

«Ми познайомилися в 2016 році, коли етапи Кубка світу проходили в США і Канаді. У нас був переліт з однієї країни в іншу. IBU дав нам квитки на сусідні крісла в літаку. Ми летіли десь чотири години. Але були дуже сором'язливими і в підсумку почали спілкуватися тільки в останні 10 хвилин польоту - перекинулися кількома реченнями.

Потім, через кілька тижнів, під час чемпіонату світу в Холменколлені ми жили в одному готелі. Іноді зустрічалися в коридорах або в їдальні. Спочатку обмежувалися тільки стандартними привітаннями: «Привіт! Як справи?». Поступово почали спілкуватися все більше і більше.

Нам треба було досить багато часу, щоб почати зустрічатися. Після закінчення сезону ми роз'їхалися по домівках і зовсім не бачилися. Спілкування відновилося на першому етапі нового сезону в Естерсунді. І десь до кінця року ми стали парою. Перші квіти від нього я отримала на День Святого Валентина», - сказала Гаспарін.

Читайте також: Аїта Гаспарін виходить заміж за Семенова і візьме прізвище українця
Мініатюри долучень
orig_501087.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум