SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.10.2020, 08:52   #401
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Пілот Феррарі Себастьян Феттель підтвердив чутки про те, що він придбав частину акцій Астон Мартін і став одним із власників компанії.

«Кожен має право купувати акцій. Чи став я одним із власників Астон Мартіна? Так. Але про те, який відсоток акцій у мене є, я говорити не хочу».

«Я вірю в цей проект», - сказав Феттель.

Німецький гонщик переходить в команду Астон Мартін з сезону-2021.

Відомо, що акціями Астон Мартіна також володіє компанія Мерседес і бос німецької команди Ф-1 Тото Вольфф.
Мініатюри долучень
orig_507171.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.10.2020, 08:24   #402
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Рейсінг Поінт оголосила про те, що на Гран-прі Німеччини пілота Ленса Стролла замінить Ніко Хюлькенберг.

У команді повідомили, що Стролл погано себе почуває і не зможе взяти участь ні в кваліфікації, ні в завтрашній гонці. Інформацію про коронавірус у Стролла Рейсінг Поінт не підтверджує.

Хюлькенберг є резервним гонщиком на випадок коронавірусу або інших проблем.

Раніше в нинішньому сезоні він на дві гонки підміняв пілота Серхіо Переса, який хворів на коронавірус.
Мініатюри долучень
orig_507299.jpg  
Старий 12.10.2020, 07:40   #403
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон виграв Гран-прі Німеччини і повторив рекорд Міхаеля Шумахера за кількістю перемог у Формулі-1 - по 91.

На честь цієї події син Міхаеля Шумахера, Мік, подарував британцеві шолом свого батька.
Мініатюри долучень
orig_507455.jpg  
Старий 13.10.2020, 07:48   #404
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Мерседес підтвердила, що не поставлятиме мотори конкуренту Ред Буллу, який після сезону-2021 залишиться без силових установок через відхід з Ф-1 Хонди.

У Мерседесі заявляють, що і так будуть завантажені роботою, поставляючи мотори для чотирьох команд.

«Є багато причин, чому ми не будемо поставляти Ред Буллу двигуни. Головна з них - не маємо такої можливості. З 2021 року Мерседес буде виробляти мотори для своєї команди, а також для Макларена, Вільямса та Астон Мартіна», - сказав бос Мерседеса Тото Вольфф.

Раніше в німецькій команді не приховували, що не хочуть давати свої мотори прямому конкуренту в чемпіонаті. З цієї ж причини Бикам не продавала мотори Феррарі.
Мініатюри долучень
orig_507580.jpg  
Старий 14.10.2020, 08:23   #405
yyyyyhhh
Moderator

Типово

2-разовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо у вівторок взяв участь в невеликій тестової сесії Рено на трасі в Каталонії, де іспанець отримав можливість випробувати актуальний болід французької команди.

З сезону-2021 Алонсо повертається в Ф-1 після дворічної перерви.

Напарником Фернандо в складі Рено (команда буде перейменована в Альпін) буде Естебан Окон.
Мініатюри долучень
orig_507732.jpg  
Старий 15.10.2020, 07:59   #406
yyyyyhhh
Moderator

Типово

35-річний пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон, який зрівнявся з рекордом Міхаеля Шумахера за кількістю перемог, зазначив, що поки не планує завершувати кар'єру.

«Мені подобається робити те, чим я зараз займаюся. Думаю, таке у всіх гонщиків. Мені подобається виклик, який мені кидають більш молоді пілоти. Той же Макс Ферстаппен».

«Я набагато старший, однак відчуваю себе таким ж молодим. Принаймні за духом».

«З Формулою-1 я ще не закінчив, це можу сказати точно. Відчуваю, що можу прогресувати і показувати хороший рівень», - сказав Хемілтон.

Пілот поки не має контракту на 2021 рік.
Мініатюри долучень
orig_507866.jpg  
Старий 17.10.2020, 08:59   #407
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Через коронавірус сезон-2020 у Формулі-1 був під загрозою зриву, а у підсумку серія була змушена скасувати більшість етапів поза Європою і екстрено наповнювати календар гонками на нових автодромах.

Глава Ф-1 Чейз Кері сподівається, що в 2021 році буде «нормальний» і більш звичний календар хоча б з 20 етапів.

«Ми близькі до узгодження календаря на 2021 рік. Зараз він виглядає досить звичайно, «нормально», тобто так, як ми спочатку його планували на 2020 рік».

«Хотілося б почати повертатися до нормальності, але ситуація з коронавірусом непередбачувана, загадувати не будемо. Але ми розраховуємо на можливість допуску фанів на трибуни», - сказав Кері.

У сезоні-2020 замість запланованих 22-х гонок відбудеться 17 гран-прі. З них 14 - в Європі.
Мініатюри долучень
orig_508074.jpg  
Старий 18.10.2020, 09:20   #408
yyyyyhhh
Moderator

Типово

З огляду на домінуюче становище в турнірному заліку, команда Формули-1 Мерседес більше не буде оновлювати машину 2020 року і повністю перемикається на болід для сезону-2021.

«Ми завершили роботу над болідом цього року, оновлень більше не буде. І зробили це досить давно. Вирішили перейти на розробку машини для наступного року».

«Тому в кінці цього сезону ті команди, які продовжують роботу над поточними болідами, можуть виглядати сильніше», - сказав бос Мерседеса Тото Вольфф.

Команда впевнено лідирує в Кубку конструкторів, а пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон близький до 7-го чемпіонського титулу.
Мініатюри долучень
orig_508048.jpg  
Старий 19.10.2020, 07:43   #409
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Ліга WWFC вперше проведе масштабний міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв на західній Україні. Шоу відбудеться у Львові на арені клубу Malevich 18 жовтня в 19.00.

У турнірі WWFC 17 заплановані 11 професійних поєдинків, в двох з яких на кону стоятимуть титули чемпіона світу за версією WWFC. Ще в одному бою стане відомий володар пояса Road to WWFC.

У головній події вечора найяскравіший фінішер, чемпіон WWFC Кирило Горобець (9-1) проведе перший захист титулу проти одного з топових бійців України Олександра Горшечникова (14-4). Олександру випав шанс битися за пояс чемпіона світу WWFC, коли він замінив травмованого Олега Хачатурова.

У спів-головній події вечора пройде поєдинок за вакантний пояс чемпіона світу WWFC до 66 кг між представником українського ММА Андрієм Лєжнєвим (18–9) і грузинським бійцем Хвічею Корідзе (4–1).

Також на турнірі буде розіграний пояс Road to WWFC серед перспективних бійців Павла Пінзула (7–4–1) та Івана Вульчина (10–4). Перший їхній поєдинок за пояс повинен був пройти на фінальному харківському турнірі Road to WWFC у серпні, але через травму бій був перенесений на номерний турнір WWFC 17.

Дивитися пряму відеотрансляцію турніру можна 18 жовтня о 19:00 безкоштовно на медіа-сервісі MEGOGO.

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ WWFC 17: трансляція по Україні, трансляція на світ

Файткард шоу WWFC 17 у Львові

18 жовтня, 19:00

Кирило Горобець – Олександр Горшечник
Андрій Лєжнєв – Хвіча Корідзе
Святослав Дутка – Назар Луцків
Олександр Михайлин – Михайло Самчик
Олег Пилип'як – Валентин Підкович
Євген Плаксін – Ростислав Сукач
Анатолій Жураківський – Алаа Мансур
Павло Пінзул – Іван Вульчин
Давид Стула – Віталій Веклич
Андрій Порохов – Ренат Бєляєв
Мініатюри долучень
orig_508168.jpg  
Старий 21.10.2020, 07:40   #410
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За інформацією ЗМІ, Формула-1 незабаром опублікує календар на сезон-2021, який буде складатися з 22-х гран-прі.

Чемпіонат планують почати в Австралії в середині березня, однак ситуація з коронавірусом поки не дозволяє будувати конкретні плани. Але повторювати ситуацію нинішнього сезону, коли з 17-ти етапів відразу 14 проходять в Європі, Ф-1 не збирається.

Крім того, очікується, що в календарі на 2021 рік не буде трас, які екстрено з'явилися в нинішньому сезоні - Імола, Муджелло, Портімао, Туреччина та інші.

Ф-1 розраховує провести нові Гран-прі В'єтнаму і Нідерландів, які були скасовані в цьому році.
Мініатюри долучень
orig_508662.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:41.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум