![]() |
|
|
#451 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Команда Формули-1 Альфа Таурі оголосила, що напарником П'єра Гаслі в 2021 році буде японський пілот Юкі Цунода, який замінить Данила Квята.
Цунода в минулому сезоні виступав у Формулі-2, де зайняв в загальному заліку 3-е місце і був визнаний новачком року. 20-річний Цунода стане першим з 2014 року японцем у Формулі-1. |
|
|
|
|
|
#452 |
|
Moderator
|
Важкий для всіх пілотів і команд сезон Формули-1 2020 року завершився. Час підвести його підсумки, визначивши найкращі відео моменти чемпіонату.
Подія сезону. Льюїс Хемілтон виграв 7-й чемпіонський титул. Це сталося на Гран-прі Туреччини. |
|
|
|
|
|
#453 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Мерседес оголосила про продаж третини своїх акцій концерну Ineos, який був одним з головних спонсорів.
Концерн Даймлер, який володіє брендом Мерседес, тепер також має третину акцій, а ще 33% належать босу гоночної команди Тото Вольффу. При цьому Мерседес залишається заводською командою і продовжить самостійно розробляти двигун, шасі і основні елементи болідів. Мерседес оголосив, що Вольфф підписав новий трирічний контракт і залишиться главою команди. Очікується, що найближчим часом команда оголосить про новий контракт пілота Льюїса Хемілтона. Мерседес 7 років поспіль виграє пілотський залік і Кубок конструкторів Формули-1. |
|
|
|
|
|
#454 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Ред Булл оголосила про підписання контракту з пілотом Серхіо Пересом, який замінить Алекса Альбона і в сезоні-2021 буде напарником Макса Ферстаппена.
Перес покинув команду Рейсінг Поінт, однак очікувалося, що 30-річному пілотові доведеться як мінімум рік провести поза Формулою-1, оскыльки вільних місце не залишалося. Але Ред Булл, вибираючи між Альбоном і Пересом, все ж вирішив дати шансу більш досвідченому пілоту, який в 2021 році повинен допомогти Ферстаппену в боротьбі з Мерседесом. Альбон буде резервним гонщиком Биків. |
|
|
|
|
|
#455 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Феррарі презентувала свого нового пілота Карлоса Сайнса, який ще в середині року погодив контракт і став заміною Себастьяну Феттелю.
Екс-гонщик Макларена разом з напарником Шарлем Леклером побував на базі Маранелло і зайнявся підгонкою крісла в боліді. Команда оголосила, що в 2021 році відмовиться від звичної великої презентації і покаже нову машину вже перед стартом передсезонних тестів в Барселоні. Бос Маттіа Бінотто сказав, що не обіцяє боротьби за титул, але впевнений, що той провал, який трапиться в 2020 році, не повториться, оскільки Феррарі переробила мотор і оновила аеродинаміку боліда |
|
|
|
|
|
#456 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Феррарі за підсумками сезону-2020 зайняла 6-е місце Кубка конструкторів - найгірший результат з 1980 року.
Бос Феррарі Маттіа Бінотто розраховує, що в 2021 році команда повернеться в топ-3 командного заліку. «Мінімальна мета - бути в трійці найкращих за підсумками наступного сезону. Не скажу, що це неможливо. В еру гібридних моторів ми 4 рази були другими і займали 3-е місця. Так що повинні впоратися». «Це буде перехідний сезон перед 2022, коли вступив в силу новий технічний регламент», - сказав Бінотто. Пілотами Феррарі будуть Шарль Леклер і Карлос Сайнс. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#457 |
|
Moderator
|
Формула-1 за допомогою уболівальників визначила найкращу гонку сезону-2020.
Фани і експерти найкращим гран-прі минулого чемпіонату визнали етап в Туреччині, який запам'ятався 7-м чемпіонським титулом Льюїса Хемілтона і складними дощовими умовами. Крім того, кваліфікація завершилася несподіваною дебютною перемогою пілота Ленса Стролла. Топ-3 найкращих гонок склали Гран-прі Італії (перемога П'єра Гаслі) і Гран-прі Сахіра (перемога Серхіо Переса). |
|
|
|
|
|
#458 |
|
Moderator
|
Пілот Формули-1 Льюїс Хемілтон включений в список на здобуття лицарського титулу Великобританії за підсумками 2020 року.
Гонщик Мерседеса в минулому сезоні Ф-1 виграв 7-й чемпіонський титул, а також встановив рекорд за кількістю перемог в історії серії. Хеміолтон став третім чемпіоном Ф-1, який отримав лицарський титул, проте першим, хто домігся цього статусу протягом активної кар'єри. Тепер гонщика офіційно будуть називати «сер Льюїс Хемілтон». 35-річний пілот не став наймолодшим лицарем-спортсменом. Тенісист Енді Маррей отримав титул в 29 років, а велосипедисти Бредлі Віггінс і Кріс Хой - в 32. |
|
|
|
|
|
#459 |
|
Moderator
|
Команда Формули-1 Мерседес впевнена, що в сезоні-2021 боліди стануть значно повільнішими, незважаючи на всі оновлення, які будуть приготовлені взимку.
Ф-1 заради збільшення кількості обгонів і боротьби на трасі внесла зміни в регламент, які покликані зменшити притискну силу машин, що вплине на швидкість. «Машини вже не будуть такими швидкими, як у 2020 році. Зміни регламенту зачіпають дно боліда, аеродинаміку, шини та інші аспекти». «Не впевнений, що це буде плюс 1 секунда з кола, адже ще рано говорити. Відіграти частину можна буде з плином розвитку боліда у другій частині сезону», - впевнений бос Мерседеса Тото Вольфф. Сезон-2021 буде останнім перед переходом Ф-1 на повністю новий технічний регламент з 2022 року. |
|
|
|
|
|
#460 |
|
Moderator
|
Себастьян Феттель за підсумками сезону-2020 покинув Феррарі, проте досвідчений пілот готовий допомагати радою Міку Шумахеру, який готується до дебюту у Формулі-1 в складі Хааса.
«Я буду радий допомогти Міку, він хороший хлопець. Крім того, у мене особливі відносини з його батьком. Дуже шкода, що Міхаель не може спостерігати за прогресом свого сина і побачити його дебют в Ф-1». «Буду радий розповісти Міку все, що знаю. Але вважаю, що йому потрібно знайти свій власний шлях у Формулі-1. Міхаель свого часу давав мені багато порад, і я спробую зробити це ж ж для Міка», - сказав Феттель. Сім'я Міхаеля Шумахера не розкриває дані про його здоров'я після того, як 7-разовий чемпіон світу вдарився головою під час катання на лижах. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|