SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.02.2021, 13:10   #991
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував можливу відставку Юрая Санітри з поста головного тренера жіночої збірної.

«Скажу відверто, я також задумувався над цим запитанням. Можливо, ми все-таки дамо йому змогу сконцентруватися на чоловічій команді, і дамо можливість вивести їх на олімпійський рівень, тому що там у нас є потенційні можливості.

А у дівчат у нас складна ситуація із підготовкою Джими, Підгрушної, Меркушиної. Це його тільки відволікає. Звичайно, йому дуже важко на це все дивитися, такого немає в жодній команді, щоб всі тренувалися окремо. І я думаю, що ми будем дуже добре розмірковувати, яким саме чином вчинити з жіночою командою», - сказав Бринзак.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати
Мініатюри долучень
orig_522749.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.02.2021, 07:51   #992
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної України Юрай Санітра розповів про перспективи 33-річного Артема Прими на чемпіонаті світу-2021.

«У цій ситуації добре, що Артем Прима виступав тут, що зайняв перше місце в переслідуванні. Тому що потрібні хороші результати для того, щоб було належне забезпечення команди на наступний сезон. Він матиме 10 днів до першої змішаної естафети для того, щоб добре пройшла акліматизація. Зробимо спеціальний план до першого старту, і я впевнений, що Артем, як уже досвідчений спортсмен, впорається і буде добре готовий до чемпіонату світу», - сказав Санітра.

Нагадаємо, чемпіонат світу пройде в словенській Поклюці з 10 по 21 лютого.

Мініатюри долучень
orig_522745.jpg  
Старий 04.02.2021, 16:46   #993
yyyyyhhh
Moderator

Типово

33-річна українська лижниця Марина Анцибор розповіла, що свого часу могла перейти в біатлон.

– Ви ніколи не думали перейти в біатлон?
– Свого часу Бринзак (президент Федерації біатлону України - прим.) пропонував. Ми разом з сестрами Семеренко починали займатися в Сумській області лижними гонками. Вони пішли практично відразу в біатлон.

Мені надійшла пропозиція після Олімпіади у Ванкувері. Я місяць позаймалася на стрільбищі, але вагалася. В лижах бачила для себе більше перспектив. Але думаю, якби пішла в біатлон, не загубилася б. Зараз один з кращих наших лижників Андрій Орлик пішов в біатлон. Якщо у нього все піде зі стрільбою, то в першій збірній він опиниться.

Читайте також: Анцибор: «Бринзак не може виділити лижникам малу частку величезного бюджету?»
Мініатюри долучень
orig_523144.jpg  
Старий 05.02.2021, 07:24   #994
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомий норвезький біатлоніст Ларс Хельге Біркеланд, якому через тиждень виповниться 33 роки, оголосив про завершення кар'єри:

«Прийшов час сказати спасибі і попрощатися з моїм першим коханням. Після нудного минулого сезону я зробив бажану спробу повернутися. На жаль, мені це не вдалося, і я розумію, що ця епоха мого життя добігає кінця.

Це була чудова і захоплююча дух, ніби американські гірки, подорож, яка почалася майже 24 роки тому. Останні 14 років я проводив кожен день як професійний спортсмен.

У мене ніколи не було плану «Б», крім як вкласти всю свою душу в спорт. Незважаючи на те, що час від часу я хотів кращих результатів, моя кар'єра в цілому перевершила всі очікування, які у мене були, коли я був маленьким хлопчиком».

На Кубку світу Біркеланд дебютував в сезоні 2011/2012. Його головні досягнення в кар'єрі - золото чемпіонату світу-2019 і срібло Олімпіади-2018 в естафетних гонках.
Мініатюри долучень
orig_523214.jpg  
Старий 06.02.2021, 09:45   #995
yyyyyhhh
Moderator

Типово

13 лютого в словацькому Брезно-Осрблі стартує третій етап Кубка IBU, після чого тижнем пізніше там же пройде і четвертий етап турніру. Попередньо планується, що збірна України на цих змаганнях буде представлена ​​п'ятьма чоловіками і п'ятьма жінками.

На даний момент основними кандидатами на поїздку в Осрблі є:

Чоловіки: Тарас Лесюк, Руслан Бригадир, Руслан Ткаленко, Андрій Доценко, Віталій Труш.

Жінки: Катерина Бех, Ірина Петренко, Ганна Кривонос, Надія Бєлкіна, Валерія Дмитренко, Анастасія Рассказова.

Катерина Бех на даний момент проводить індивідуальний підготовчий збір в Рамзау, інші спортсмени готуються до продовження сезону на УСБ Тисовець.

Зауважимо, що остаточний склад на етапи Кубка IBU буде сформований пізніше, за день-два до виїзду до Словаччини.

Мініатюри долучень
orig_523331.jpg  
Старий 07.02.2021, 05:00   #996
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Володарка трьох Великих кришталевих глобусів Кайса Макаряйнен візьме участь в чемпіонаті Фінляндії з лижних гонок.

6 лютого 38-річна екс-біатлоністка виступить в гонці на 10 км вільним стилем.

«Я пообіцяла в рідному місті, що виступлю в гонках чемпіонату Фінляндії, які пройдуть в кінці березня. Для цього мені потрібно пробігти кілька гонок, щоб потім дістатися до фінішу в марафоні, зберігши свою гідність. Зараз я зможу відчути справжню боротьбу і отримаю реалістичну картину своєї форми. Мій намір - кинути виклик тільки самій собі», - сказала Макаряйнен.

Читайте також: Кайса Макаряйнен: легенда, якій не щастило на Олімпійських іграх
Мініатюри долучень
orig_523457.jpg  
Старий 09.02.2021, 12:51   #997
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Стало відомо, чому 26-річна українська біатлоністка Анастасія Меркушина не стартувала у гонці переслідування на чемпіонаті Європи-2021 в польському Душники-Здруй.

«Це було чисто сімейне рішення. Увечері вони ще думали, сказали, що дадуть відповідь вранці. Вранці вони оголосили, що не біжать», - сказав Лопухов в коментарі ютуб-каналу Biathlon News.

Нагадаємо, в спринті Меркушина зайняла 22 місце.

Мініатюри долучень
orig_523831.jpg  
Старий 11.02.2021, 13:02   #998
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Лідер збірної Швеції з біатлону Ганна Еберг прокоментувала завоювання бронзової медалі в змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Приємно почати Чемпіонат з п'єдесталу. Тепер вся команда може трохи розслабитися. Ми розуміли, що не виїдемо з Поклюки без медалі (посміхається). Змішана естафета - не зовсім "наша" дисципліна, але ми добре провели всю гонку, утримуючись недалеко від лідерів. Дуже пишаюся нашою командою! Хлопці відмінно провели свої етапи, що дозволило мені боротися за п'єдестал на фініші.

Звичайно, я незадоволена промахами на стрільбі лежачи, але, думаю, на "стійці" я реабілітувалася. Остання стрільба пройшла спокійно, я повністю контролювала ситуацію. Не думала, що працювала так швидко - всього 18 секунд на всі мішені (сміється)!

Останнє коло було дуже важким. У мене була хороша тактика, яка допомогла мені фінішувати третьою. Не впевнена, що хочу розкривати секрети цієї тактики (сміється). В таких умовах дуже складно боротися в кінці враховуючи вихід на фінішну пряму, тому мені потрібно було першою вийти на стадіон», - сказала Ганна.

Раніше капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна звинуватила Еберг в брудній боротьбі.
Мініатюри долучень
orig_524098.jpg  
Старий 12.02.2021, 07:59   #999
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував четверте місце в змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Не зовсім задоволений поведінкою шведської спортсменки - воно було дійсно неспортивним. Я підтримую Олену повністю, на всі 100%, що шведка була неправа в декількох епізодах. Це неспортивна поведінка, тому вважаю, що тренери однозначно повинні були подавати протест, а журі - розглядати це питання.

Команди топ-шістки країн «не соромляться» в таких випадках і одразу подають протест. У даному випадку - тим більше, тому що це - не якісь пересічні змагання, це - чемпіонат світу, де кожен викладається на своєму етапі, бореться до останнього. Олена також до останнього віддавала свої сили.

Що стосується моїх емоцій, то, звичайно, засмучений, тому що бачив все на заминці після свого етапу, підтримував Діму, Юлю, Олену. Бачив, як другі-треті йшли весь час, а в підсумку - четверте місце. Але це біатлон... І навіть так буває», - сказав Прима.
Мініатюри долучень
orig_524214.jpg  
Старий 14.02.2021, 12:26   #1000
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У суботу, 13 лютого, в словенській Поклюці відбувся жіночий спринт в рамках чемпіонату світу-2021 з біатлону.

Чемпіонкою світу стала лідер заліку спринтів Тіріл Екгофф. Норвежка стала однією з небагатьох, кому вдалося закрити всі 10 мішеней. Ця перемога дозволила їй обійти співвітчизницю Марте Ройселанд в загальному заліку Кубка світу і перехопити жовту майку лідера.

Друге місце з одним промахом в пасиві зайняла француженка Анаіс Шевальє-Буше, а бронзову медаль сенсаційно здобула білоруска Анна Сола, яка давно показує хорошу швидкість, але часто багато помиляється на вогневих рубежах. Цього разу Сола стріляла ідеально.

Всього в гонці взяли участь 99 біатлоністок, в тому числі чотири українки. Всі підопічні Юрая Санітри кваліфікувалися до гонки переслідування, причому Олена Підгрушна і Дар'я Блашко навіть після кола штрафу зуміли потрапити в топ-15.

Юлія Джима і Валя Семеренко не закрили по 3 мішені, але перша була швидшою на лижні і зайняла 37 місце. Валя в очкову зону не потрапила – замкнула топ-50.

Результати гонки:

1. Тіріл Екгофф (0+0) 21:18,7
2. Анаїс Шевальє-Буше (0+1) +12,0
3. Анна Сола (0+0) +14,4
...
11. Олена Підгрушна (1+0) +1:05,4
14. Дар'я Блашко (1+0) +1:12,2
37. Юлія Джима (1+2) +1:58,4
50. Валя Семеренко (1+2) +2:24,7
Мініатюри долучень
orig_524437.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум