SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.03.2021, 08:49   #1171
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Білоруська тенісистка Вікторія Азаренко через травму спини знялася з хардового турніру WTA в місті Дубай (ОАЕ).

Замість неї буде грати лакі-лузер Мартіна Тревизан, яку в двох сетах легко обіграла українка Леся Цуренко у фіналі кваліфікації.

Таким чином, Леся Цуренко зіграє перше коло турніру (проти румунки Сорани Кирсті), а італійка потрапляє відразу до другого раунду. Річ в тому, що Вікторія Азаренко мала високий 7-й номер посіву, і топ-8 гравців пропускають стартовий раунд.

Першим номером посіву в Дубаї є українка Еліна Світоліна.
Мініатюри долучень
orig_527855.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.03.2021, 09:19   #1172
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна підтвердила бажання виступити в складі збірної України в матчі проти команди Японії. Також 26-річна українка назвала турніри, на яких вона планує зіграти навесні.

«На даний момент я збираюся зіграти в Маямі і потім, сподіваюся, що зіграю в Кубку Федерації, поки ми точно не знаємо, де буде матч, але планувалося, що в Японії. І далі я не знаю, де розпочну свій грунтовий сезон, але я точно зіграю в Мадриді, Римі та на Ролан Гаррос», - сказала Світоліна

Матч Кубка Біллі Джин Кінг (раніше Кубок Федерації) Японія - Україна пройде 16-17 квітня. Японська сторона планує прийняти українок в місті Мікі.
Мініатюри долучень
orig_528119.jpg  
Старий 11.03.2021, 08:12   #1173
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Украинский теннисист Сергей Стаховский (№197 ATP) проиграл стартовый поединок на челленджере в итальянской Биелле.

В матче первого круга одиночной сетки Сергей уступил второму сеяному Андреасу Сеппи из Италии (№107 ATP).

Биелла. Первый круг
Сергей Стаховский (Украина) – Андреас Сеппи (Италия) – 2:6, 4:6

Сеппи в следующем раунде сразится против Тристана Ламазина из Франции (№251 ATP).

Ранее свой матч первого круга выиграл Илья Марченко.

Отметим, что в парном разряде Стаховский выиграл матч первого круга в дуэте с Денисом Молчановым.

Биелла. Первый круг парного разряда
Денис Молчанов / Сергей Стаховский (Украина) – Мартин Клижан / Зденек Коларж (Словакия / Чехия) – 6:2, 6:4
Мініатюри долучень
orig_528223.jpg  
Старий 13.03.2021, 09:25   #1174
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У п'ятницю відбулися матчі 1/2 фіналу на турнірі WTA 1000 в Дубаї.

У першій зустрічі Гарбінє Мугуруса в двох сетах здолала Елізу Мертенс, у другій - Барбора Крейчикова виявилася сильнішою за Жиль Тайхман.

Для Крейчикової це буде другий фінал в одиночному розряді.

Дубай. 1/2 фіналу

Барбора Крейчикова – Жиль Тайхман – 7:5, 6:2
Гарбінє Мугуруса [9] – Еліза Мертенс [10] – 6:4, 7:6(5)
Мініатюри долучень
orig_528612.jpg  
Старий 14.03.2021, 08:14   #1175
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Леся Цуренко (№142 WTA) стартувала з перемоги в півфіналі кваліфікації хардового турніру WTA 250 в Монтерреї.

У першому матчі українка обіграла польку Катаржину Каву (№123 WTA).

Монтеррей. Півфінал кваліфікації
Леся Цуренко (Україна) - Катаржина Кава (Польща) - 6:4, 6:3

У фіналі відбору Цуренко зіграє проти Альони Большової (№107 WTA) або Крістіни Кучової (№149
Мініатюри долучень
orig_528781.jpg  
Старий 16.03.2021, 08:55   #1176
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Сергій Стаховський (№195 ATP) виграв стартовий поєдинок на черговому челленджері в італійській Бієллі.

У матчі першого кола українець переграв 19-річного Маттео Джіганте з Італії (№886 ATP).

Бієлла. Перше коло
Сергій Стаховський (Україна) - Маттео Джіганте (Італія) - 7:5, 5:7, 6:2

У наступному раунді Стаховський зіграє проти Марка-Андреа Хюслера (№151 ATP).
Мініатюри долучень
orig_529037.jpg  
Старий 17.03.2021, 08:02   #1177
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Іспанець Рафаель Надаль, третя ракетка світу, вирішив відмовитися від виступу на Мастерсі в Маямі.

Рафа написав у соціальних мережах: «Маю повідомити, що я не буду грати в Майамі, в місті, яке я люблю. Мені потрібно повністю відновитися та підготуватися до виступу на грунті в Європі».

Турнір у Флориді пройде з 22 березня до 4 квітня. Рафаель Надаль 5 разів був фіналістом Miami Open і всі 5 фіналів програв.
Мініатюри долучень
orig_529239.jpg  
Старий 19.03.2021, 13:56   #1178
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перенесення командної зустрічі з Японією в Кубку Біллі Джин Кінг на домашні корти.

«Навіть якби матч проходив в Японії, я б все одно грала, не дивлячись на те, що це не сильно вписувалося б в графік. Потім відразу ж треба було б летіти в Європу і переходити з харду на грунт, але, тим не менше, я була готова виступати. Тому перенесення матч в Україну тільки поліпшило ситуацію. Те, що ми будемо грати на грунті на початку грунтового сезону, вважаю, що це для всіх плюс.

Думаю, що у нашої збірної великі шанси на успіх в матчі з японками, тому що Еліна Світоліна дуже добре грає на цьому покритті. А тенісистки з Японії грають на грунті досить однаково, низько, плоско, для них це не таке комфортне покриття. У цьому плані, думаю, що у нас дуже велика перевага перед нашими суперницями.

Особисто я виступала в Чорноморську багато років тому, грала турнір, коли мені було років 8 або 9. Спогади не найпозитивніші через те, що я програла (сміється). Але це було давно, я мало що пам'ятаю. Влітку 2016-го року я приїжджала в Чорноморськ на пару днів відпочити до друзів і була на тих кортах кілька разів. Ще я дуже задоволена, що у нас буде можливість кілька днів провести на морі. Там хороші корти і організація на найвищому рівні. Я дуже рада, що турнір буде проходити з глядачами, підтримка буде божевільна, наші вболівальники найкращі в світі. Тому чекаю підтримки на трибунах і вірю в нас як ніколи», - сказала Костюк.

Зустріч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг Україна - Японія пройде 16-17 квітня в Чорноморську.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_529483.jpg  
Старий 20.03.2021, 07:49   #1179
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українські тенісисти Сергій Стаховський (№195 ATP) та Ілля Марченко (№169 ATP) з різним ступенем успішності провели чвертьфінальні поєдинки на черговому челленджері в італійській Бієллі.

Марченко вибив зі змагань сьомого сіяного Грегуара Баррера з Франції (№116 ATP), Стаховський поступився Даніелю Мазуру з Німеччини (№249 ATP), який стартував ще в кваліфікації.

Бієлла. 1/4 фіналу
Ілля Марченко (Україна) - Грегуар Баррер (Франція) - 7:6(8), 6:1
Сергій Стаховський (Україна) - Даніель Мазур (Німеччина) - 6:7(3), 4:6

За вихід до фіналу Марченко зіграє проти Мазура.
Мініатюри долучень
orig_529625.jpg  
Старий 21.03.2021, 08:22   #1180
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Росіянин Аслан Карацев (№42 ATP) став переможцем турніру ATP Tour 500 в Дубаї.

У матчі за титул Карацев обіграв південноафриканця Ллойда Харріса (№81 ATP).

Дубай. Фінал
Аслан Карацев (Росія) - Ллойд Харріс (ПАР) - 6:3, 6:2

Варто відзначити, що це був перший фінал в кар'єрі Карацева. З нового тижня він зробить стрибок на 27-е місце в світовому рейтингу.

Харріс провів другий фінал на рівні ATP, обидва програв тенісистам з Росії. Ллойд завдяки виходу до фіналу оновить особистий рекорд, піднявшись на 52-е місце.
Мініатюри долучень
orig_529807.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум