SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 04.01.2023, 14:32   #591
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

3 січня свій 54 день народження святкує легендарний пілот Формули-1 Міхаель Шумахер. На жаль, позитивних новин про здоров'я 7-разового чемпіона світу наразі немає.

У 2013 році Міхаель вдарився головою під час катання на лижах, і з того моменту подробиць про стан здоров'я Шумахера немає, оскільки його родина вирішила зберігати мовчання.

Колишній бос Феррарі Жан Тодт розповідав, що часто приходить до Міхаеля в гості, він знаходиться при свідомості і розуміє, що відбувається навколо.
Мініатюри долучень
orig_609594.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.01.2023, 17:54   #592
yyyyyhhh
Moderator

Типово

4-разовий чемпіон світу Формули-1 Себастьян Феттель, який завершив кар'єру за підсумками минулого сезону, у майбутньому готовий спробувати себе у ралі.

«Звичайно, хочеться спробувати щось нове, але конкретики поки що немає. Мене завжди цікавили ралійні перегони, але я бачу, що це дуже велике випробування та виклик для мене, тому що ралі дуже відрізняється від звичайних перегонів по колу на боліді Формули-1».

«Поки не готовий дати відповідь, подивимося», — сказав Феттель.

За останні роки з Ф-1 у ралі переходив Кімі Райкконен, який не зумів досягти успіху і повернувся до Формули-1.
Мініатюри долучень
orig_611436.jpg  
Старий 08.02.2023, 19:13   #593
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Вільямс показала те, як болід виглядатиме в сезоні-2023: поки що це не нова машина, а лише нові кольори.

Керівництву вдалося залучити нових спонсорів, а новим босом Вільямса став Джордж Уовлес, якого переманили у Мерседеса.

Очікується, що лідером команди буде пілот Алекс Албон, а його партнером став новачок американець Логан Сарджант.
Мініатюри долучень
orig_613719.jpg  
Старий 25.02.2023, 14:09   #594
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У Бахрейні стартувала передсезонна підготовка команд Формули-1, а нові боліди вперше повноцінно виїхали на трасу.

Обидві сесії завершилися найкращим часом чинного чемпіона Макса Ферстаппена на Ред Булл. Бики провели безпроблемну сесію, наїздивши 157 кіл.

Несподівано другий результат показав пілот Фернандо Алонсо, який взимку перебрався в Астон Мартін.

Топ-5 замкнули пілоти Феррарі Карлос Сайнс та Шарль Леклер, а також гонщик Макларена Ландо Норріс.
Мініатюри долучень
orig_615945.jpg  
Старий 07.03.2023, 04:23   #595
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За підсумками першого етапу сезону Формули-1 у Бахрейні перші дві позиції загального заліку займають Макс Ферстаппен та Серхіо Перес, а Ред Булл уже лідирує у Кубку конструкторів.

Відзначимо третє місце Фернандо Алонсо та другу позицію Астон Мартін.

1. Макс Ферстаппен (Ред Булл) – 25
2. Серхіо Перес (Ред Булл) – 18
3. Фернандо Алонсо (Астон Мартін) – 15
4. Карлос Сайнс (Феррарі) – 12
5. Льюїс Хемілтон (Мерседес) – 10

Кубок конструкторів

1. Ред Булл – 43
2. Астон Мартін - 23
3. Мерседес – 16
4. Феррарі - 12
5. Альфа Ромео - 4
6. Альпін - 2
7. Вільямс - 1
8. Альфа Таурі - 0
9. Хаас - 0
10. Макларен - 0
Мініатюри долучень
orig_617299.jpg  
Старий 13.03.2023, 11:25   #596
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот Мерседеса Джордж Рассел після стартового етапу сезону в Бахрейні переконаний, що ніхто цього року не зможе конкурувати з Биками.

«Я очікую, що Ред Булл виграє усі гонки сезону-2023. Це моя ставка. Не бачу, хто може з ними конкурувати».

«У кваліфікаціях на одному колі з ними може змагатися Феррарі, але в гоночному темпі Бики занадто сильні», – сказав Расселл.

У першій гонці сезону Ред Булл оформив дубль.
Мініатюри долучень
orig_617548.jpg  
Старий 22.04.2023, 16:11   #597
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній пілот Формули-1 Ніко Росберг пояснив, чому вирішив завершити кар'єру у 31 рік після того, як у 2016 році виграв чемпіонський титул у битві з Льюїсом Хемілтоном.

Тоді багатьох здивувало рішення Росберга.

«Я став чемпіоном світу, зійшов на вершину. І злякався, що якщо продовжу кар'єру, то буду недостатньо швидким. І після цього залишусь без команди, і ніхто у Формулі-1 більше не захоче підписати зі мною контракт».

«І тому вирішив, що краще завершити кар'єру раніше ніж пізніше. Хотів сам ухвалювати рішення», – сказав Росберг.
Мініатюри долучень
orig_623086.jpg  
Старий 12.05.2023, 11:49   #598
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот команди Астон Мартін Фернандо Алонсо, якому влітку виповниться 42 роки, поки що не думає про завершення кар'єри у Формулі-1 і готовий обговорювати новий контракт.

«Цього сезону справи йдуть краще, ніж очікувалося, що змушує ще більше задуматися про продовження контракту. Я почуваюся свіжим, мотивованим та швидким. Я не знаю, скільки у мене ще залишилося сезонів у Формулі-1 – два, три чи чотири».

«Хотілося б ще поборотися за щось важливе, проте закінчити кар'єру треба з посмішкою, з хорошими емоціями», — сказав Алонсо.

Нинішнього сезону Алонсо чотири рази в п'яти гонках фінішував на подіумі та посідає третє місце у загальному заліку.
Мініатюри долучень
orig_625798.jpg  
Старий 16.06.2023, 14:23   #599
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Гельмут Марко, один з керівників команди Формули-1 Ред Булл, вважає, що Макс Ферстаппен вже перевершив за своїм рівнем 4-разового чемпіона світу Себастьяна Феттеля, який виграв усі свої титули у складі Биків.

«Ми вважали, що Себ – найкращий з найкращих. Але тепер у нас з'явився Макс. Феттель мав чудову базову швидкість і талант, а також завжди був готовий вивчати все до деталей».

«З повагою до Себастьяна, але Макс просто кращий і на крок попереду. Ферстаппен – неймовірний талант», – сказав Марко.

Нинішнього сезону Макс лідирує у загальному заліку, маючи всі шанси виграти третє чемпіонство.
Мініатюри долучень
orig_630024.jpg  
Старий 07.07.2023, 17:16   #600
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент Міжнародної федерації автоспорту Мохаммед Бен Сулайєм заявив, що Формула-1 не збирається змінювати правила і робити так, щоб припинити домінування Ред Булла.

Бики цього сезону виграли всі гонки, а Макс Ферстаппен впевнено йде до третього титулу.

«Якщо ми підемо цим шляхом (змін правил), то відчинимо двері, які відчиняти не потрібно. Згадаймо про успішні сезони Мерседеса».

«Зараз час Ферстаппена, час Ред Булла. Ф-1 не робитиме інші команди кращими. Ніхто іншим командам не заважає працювати та бути на рівні Ред Булла».

«І ми не можемо карати Ред Булл за те, що вони працюють краще та показують результат. Це нечесно», – сказав Бен Сулайєм.

Раніше у Ф-1 висловили впевненість, що протягом наступного сезону основні конкуренти зможуть наздогнати Ред Булл.
Мініатюри долучень
orig_632905.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:41.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум