![]() |
|
|
#1271 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
54-річний Рой Джонс-молодший, який був чемпіоном світу у п'яти вагових категоріях, розповів, що, на його думку, повинно допомогти його співвітчизнику Девіну Хейні у майбутньому бою з Василем Ломаченком.
«Це буде класний бій. Хейні спробує використати перевагу у фізиці, щоб домінувати над Ломаченком. Звичайно, він не може зрівнятися з ним у боксерському інтелекті, але він більший, що дає хороші шанси на перемогу. Лопес зміг перемогти Василя, тримаючи його на дистанції більшу частину поєдинку, а коли той включився, то вже було пізно», – заявив Рой Джонс-молодший. Як відомо, у ринзі Хейні та Ломаченко мають зустрітися 20 травня у Лас-Вегасі. |
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Moderator
|
Американець Теофімо Лопес (19-1, 13 КО), який є володарем пояса чемпіона WBO у першій напівсередній вазі, відмовився від титулу.
Про це повідомив президент Всесвітньої боксерської організації Франсіско Валькарсель. «Теофімо Лопес надіслав мені повідомлення, що він відмовляється від свого титулу чемпіона світу у першій напівсередній вазі. Ми повинні поважати його рішення. Якщо він захоче повернутися, двері WBO будуть для нього відчинені», – написав Валькарсель у Твіттері. Нагадаємо, 10 червня Теофімо Лопес завоював чемпіонський пояс, вигравши одноголосним рішенням суддів у британця Джоша Тейлора. Після бою американець заявив про завершення кар'єри, хоча пізніше назвав умову для свого повернення. |
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Moderator
|
Колишній суперник Олександра Усика та ексчемпіон світу в першій важкій вазі Майріс Брієдіс (28-2, 20 КО) повідомив про скасування свого наступного бою. Це пов'язано з проблемами, які виникли під час підготовки до поєдинку.
«Я з нетерпінням чекав бою в Единбурзі 21 липня. На жаль, я зіткнувся з маленькою проблемою під час тренувань і не зможу вчасно підготуватися. Але я обіцяю моїм фанатам, що пізніше цього року відбудуться великі бої, і вони побачать, як я і моя улюблена країна Латвія повертаємося на вершину боксу», – сказав Брієдіс. Зазначимо, що Майріс планував побитися проти шотландця Джона Маккаллума (13-2, 0 КО) на арені Meadowbank Sports Centre у шотландському Единбурзі. У липні минулого року Брієдіс у поєдинку першої важкої ваги програв австралійцю Джаю Опетаю одноголосним рішенням суддів. |
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу в хевівейті Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) оцінив шанси Деніела Дюбуа (19-1, 18 КО) в бою з чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО).
«У Дюбуа є всі шанси. Бокс – це красивий бізнес, красивий спорт, тому ми і дивимося нього. Я дуже поважаю Усика. Я знаю, як важко він працює. Він досяг успіху не завдяки удачі. Він прийшов завдяки наполегливій праці. Але було б круто, якби Дюбуа теж переміг, заради свого старого. Для нього це мрія, враховуючи все, через що він пройшов. Як історія Френка Бруно, якщо ви розумієте, про що я. Усик пропускає удари. Тож якщо його вдарять «неправильно», він може впасти. Це бокс у важкій вазі, не забувайте. Ви маєте справу з серйозними ударами, тому я даю йому шанс», – сказав Джошуа. Бій Усика і Дюбуа відбудеться 26 серпня у Вроцлаві. Британець – обов'язковий претендент від WBA в надважкій вазі. |
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Moderator
|
Український боксер надважкого дивізіону Костянтин Довбищенко (10-13-1, 7 КО) прокоментував несподівану перемогу над британським проспектом Метті Гаррісом (5-1, 4 КО).
«Зараз Україні дуже важко. Україна не здається. Пацани воюють на передовій. І я не міг по-іншому. Тому що я себе накручував. У мене дочка маленька, я хочу, щоб вона мною пишалася. У мене брат служить у ЗСУ. Я хочу, щоб він пишався мною. Щоб мої менеджери пишалися мною. Відчував підтримку. Мені дуже багато хто писав. Мене дуже підтримували мої менеджери Андрій Котельник і Петро Мисишин. Також у кутку був мій тренер Роман Джуман, його помічник Данило Мисишин. І я дуже відчував підтримку, тому що українці дуже підтримують один одного», – сказав Довбищенко. Перемігши, Костянтин Довбищенко перервав свою серію з чотирьох поразок поспіль. Британець Гарріс поступився вперше в кар'єрі. |
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Moderator
|
Екс-чемпіон світу Пол Маліньянджі розкритикував Тайсона Ф'юрі. Відомий американський боксер порівняв Олександра Усика та Ф'юрі у своєму дописі у Twitter.
«Поки Олександр Усик захищає свої пояси, Тайсон Ф'юрі б'ється з збитими бійцями ММА, ніби він якийсь ютубер. Різні рівні». Така реакція 42-річного Маліньяджі викликана поєдиноком Тайсон Ф'юрі – Франсіс Нганну, який відбудеться 28 жовтня в Саудівській Аравії. Нагадаємо, Олександр Усик у цю суботу, 26 серпня, зустрінеться з Деніелем Дюбуа у Вроцлаві. |
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Moderator
|
Український боксер Іван Редкач прокоментував удар нижче пояса, який пропустив Олександр Усик у п'ятому раунді поєдинку з британцем Даніелем Дюбуа.
Рефері бою, як відомо, визнав удар нелегітимним, тоді як команда британця і сам Даніель заявили, що удар був у рамках правил. Усик, нагадаємо, виграв бій технічним нокаутом у 9-му раунді. «Я б повірив, якби Усик сказав, що захист від удару піднявся/закрутився і притиснув ділянку паху, або що удар припав на ділянку живота нижче від пупка/області пояса, але те, що наговорив Усик зі своєю командою, в жодну книгу з анатомії не лізе. Рефері – полум'яний привіт, витягнув, так би мовити, за яйця Усика. Треба змінювати систему вибору суддів і рефері. Перетворили бокс на якусь систему грошового обороту - корупція, махінації тощо. Акту Мохаммеда Алі не те щоб не дотримуються, а відкрито порушують усі «шуліки» навколо боксерів. Загалом, питання ціни. Одну й ту саму картину кожен може бачити по-різному. Але в боксі, не завжди, звісно, але часом ця картина змінює свій кут огляду залежно від симпатій, $$$, рівня життя і привілеїв. Обсмоктувати цю історію можна довго, але суть залишиться одна – немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про вкрадені перемоги», – написав Редкач у фейсбук. |
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Moderator
|
З болгарського міста Албена повернулася жіноча збірна України з боксу, яка взяла участь у відкритому чемпіонаті Балкан.
В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер жіночої збірної України Сергій Данилів розповів про виступ своїх підопічних в Болгарії: – В Албені український бокс представляли переважно молоді спортсменки віком до 22 років. Повернулися додому з нагородами різного гатунку. Переконаний, що могли розраховувати на більше, проте вже в Болгарії кількох моїх підопічних атакував якийсь вірус й хоча температуру вдалося збити, вони знаходилися не в оптимальній спортивній формі. – Скільки країн делегували своїх боксерів до Албени? – Виступали 15 збірних, але більшість була представлена неповним складом. Зокрема, у нас не було учасниці в категорії до 70 кг. А ось Марія Боруца (81 кг) та Марія Кривоніс (+81 кг), хоча й приїхали до Болгарії, але змушені були обмежитися лише тренуваннями, бо з'ясувалося, що в їхніх категоріях більше ніхто не заявився. – Ви сказали, що повернулися на Батьківщину з нагородами різного гатунку. – Чемпіонкою стала Світлана Уманська (54 кг). «Срібло» - в Інни Супруненко (48 кг), Дар'ї-Ольги Гутаріної (52 кг), Тетяни Довгаль (60 кг), Раїси Піскун (75 кг). «Бронза»- у Ярослави Маринчук (50 кг), Христини Ющук (57 кг), Карини Вовк (63 кг) та Наталії Меринової (66 кг). В неофіційному командному заліку українки фінішували другими. Попереду болгарки, в активі яких було більше перших місць. – Що далі? – В листопаді чемпіонат України у Львові, в якому візьмуть участь всі найсильніші. Бо лише за спортивним принципом буде визначено тих спортсменок, які в лютому та травні наступного року представлятимуть Україну на останніх відбірних змаганнях, де розігруватимуться олімпійські ліцензії. |
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Moderator
|
Апсет відбувся у головній події шоу боксу в американському Інглвуді.
Місцевий чемпіон за версією WBO NABO у напівсередній вазі Алексіс Роча (23–2, 15 КО) поступився достроково співвітчизнику Джованні Сантійяну (32–0, 17 КО). Роча вважався обов'язковим претендентом для зіркового боксера Теренса Кроуфорда, але тепер із тріском втратив цей статус. Джованні двічі відправляв у нокдаун закривавленого Рочу. Той двічі насилу продовжував бій, але в 6-му раунді суддя зупинив поєдинок після чергового падіння фаворита. |
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Moderator
|
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі назвав суму, яку йому заплатили за перший бій у професіоналах.
«Дев'ять тисяч. Я отримав дев'ять тисяч і сто тисяч як бонус за підписання. Тридцять три тисячі на рік протягом трьох років, і дев'ять тисяч за перший бій, так що за перший бій я отримав сорок дві тисячі, що в ті часи було зовсім непогано. Тоді я почувався мільйонером. Напевно, ці сорок дві тисячі у мене досі є», – сказав Ф'юрі. У своєму першому бою Тайсон бився проти Бела Гьонгьосі (3-9-2) в андеркарді бою Карла Фроча проти Жана Паскаля в Ноттінгемі. «Циганський король» побив суперника в першому раунді, вигравши технічним нокаутом. Зазначимо, що за майбутній у ці вихідні бій із Френсісом Нганну він отримає 50 млн доларів. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|