SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.09.2024, 15:07   #501
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

Іспанський хавбек мадридського «Реала» Дані Себальос є головною ціллю мадридського «Атлетіко» для підсилення півзахисту, повідомляє видання todofichajes.

За інформацією джерела, «матрацники» спробують підписати 28-річного футболіста або в січні, або влітку 2025 року.

У сезоні 2024/25 Дані Себальос встиг провести 3 матчі на клубному рівні (результативними діями не відзначався), після чого отримав важку травму і вибув на 6-8 тижнів.

Портал Transfermarkt оцінює вартість колишнього гравця національної збірної Іспанії в 6 мільйонів євро.
Мініатюри долучень
orig_704077.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.11.2024, 09:47   #502
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Буквально на «стрічці» роботи літнього трансферного вікна-2024, в останніх числах серпня, на адресу київського «Динамо» надійшла пропозиція від «Вікторії» Пльзень щодо 23-річного центрбека Крістіана Біловара.

За даними журналіста Ігоря Бурбаса, чеський клуб був готовий заплатити «біло-синім» 1,5 мільйони євро, але угода так і не була схвалена.

Чому саме «Динамо» відмовилося розглядати продаж Біловара, джерело не знає, проте зазначає, що невдовзі «Вікторія» Пльзень все ж таки підписала центрального захисника, оформивши за 1,5 мільйони євро трансфер Светозара Марковича з «Партизана».

Цього сезону Крістіан Біловар провів 13 матчів за «Динамо». Його контракт із київським клубом діє до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, наприкінці серпня до «Вікторії» Пльзень із «Кривбаса» перейшов центрфорвард Прінс Аду, трансфер якого приніс українському клубу 1 мільйон євро.
Мініатюри долучень
orig_712899.jpg  
Старий 09.03.2025, 12:50   #503
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Німецький півзахисник леверкузенського «Байєра» Флоріан Вірц привертає увагу мюнхенської «Баварії», повідомляє Fichajes.

За інформацією джерела, мюнхенський гранд готує трансфер на вихід французького вінгера Кінгслі Комана заради того, щоб здійснити трансфер Флоріана.

Французом цікавляться клуби з Саудівської Аравії, а очікувана виручка від його трансферу складе від 30 до 40 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося про те, що Неймар повернеться в Європу, але не в «Барселону».
Мініатюри долучень
orig_744227.jpg  
Старий 12.03.2025, 10:19   #504
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Мадридський «Реал» цікавиться португальським півзахисником французького «Парі Сен-Жермен» Жоау Невешом, повідомляє іспанське видання todofichajes.

За інформацією джерела, у королівському клубі вважають 20-річного футболіста ідеальним наступником для легендарного Тоні Крооса, тому готові запропонувати за його трансфер обмін на Едуардо Камавінгу та доплату в розмірі 20 мільйонів євро.

В сезоні 2024/25 Жоау Невеш провів 37 матчів на клубному рівні, відзначившись 4 забитими м'ячами та 9 гольовими передачами. Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця в 60 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Жоау Невешом цікавиться «Манчестер Сіті».
Мініатюри долучень
orig_744979.jpg  
Старий 23.05.2025, 14:41   #505
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Форвард італійської «Роми» Артем Довбик прокоментував чутки про своє майбутнє та потенційний перехід в «Інтер» – український футболіст зізнався, що поки немає жодної конкретики і все залежить від нового тренера:

– За тобою стежать клуби, щоб ти ще переходив у клуб вище навіть, ніж «Рома». Є інформація про інтерес від «Інтера» та від інших команд. Як ти сам бачиш своє майбутнє? Залишишся в «Ромі» наступного сезону чи розглядатимеш варіанти? Є шанс, що зміниш клуб?

– Я не дивлюся так далеко наперед. Зараз у нас змінюється тренер. Якщо новий наставник дасть мені зрозуміти, що я йому потрібен, що я буду важливою частиною команди – я залишуся. У мене контракт ще на 5 років, і загалом мене тут усе влаштовує: стадіон, фанати, підтримка.

Якщо ж тренер скаже, що йому потрібен хтось інший – тоді, можливо, доведеться шукати нову команду. Багато кандидатур зараз розглядаються на посаду головного тренера, подивимось, хто це буде, і вже після цього будемо приймати рішення, – розповів Довбик.
Мініатюри долучень
orig_763951.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум