![]() |
|
|
#2951 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Увечері 23 травня у другому дивізіоні чемпіонату Італії зіграли плей-аут.
Визначено останнього невдаху сезону в Серії B, ним стала Тернана. Після нічиєї у першому матчі (1:1) клуб Барі у грі-відповіді завдав на виїзді розгромної поразки команді Тернана (3:0). Барі залишається в Серії B, а Тернана знижується в класі разом з Асколі, Феральпісало та Лекко. Чемпіонат Італії Серія B. Плей-аут Матч-відповідь, 23 травня Тернана – Барі – 0:3 (перший матч – 1:1) Голи: Ді Чезаре, 45+2, Річчі, 51, Сібіллі, 64 |
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Moderator
|
Найкращий голкіпер ЧС-2022 аргентинець Еміліано Мартінес зізнався в тому, що має бажання допомогти своїй збірній на Олімпіаді 2024, що відбудеться у французькій столиці - Парижі.
«Як уже сказали багато футболістів, якщо ми потрібні [тренеру олімпійської збірної] Хав'єру Маскерано, то ми доступні. Безумовно, що національна збірна стоїть вище за клуби. І якщо клуби нам дозволять, то ми маємо право сказати, що національна команда завжди важливіша. Для нас це предмет гордості. Я хочу поїхати [на Олімпіаду]. Є багато хлопців, які хочуть поїхати. У мене є бажання виграти Олімпійські ігри. Клуб не зобов'язаний відпускати гравця на Олімпіаду. Знаю, що мій клуб жодного гравця не відпустив, усім заборонили. Шанс невеликий, але я завжди ставлю на перше місце збірну, і якщо мені доведеться ще трохи посперечатися з клубом, я так і зроблю. Але спочатку - Кубок Америки», – зізнався 31-річний Мартінес. Раніше повідомлялося, що Еміліано Мартінес може перейти в лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрика. Утім, далі розмов ця тема не розвинулася. |
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Moderator
|
У ніч на 11 вересня відбувся матч кваліфікації чемпіонату світу 2026 у групі Південної Америки.
Збірна Еквадору вдома обіграла команду Перу (1:0). Єдиний у матчі гол забив форвард Еннер Валенсія на 54-й хвилині. і Кваліфікація ЧС-2024. Південна Америка 8-й тур, 11 вересня 00:00. Еквадор – Перу – 1:0 Гол: Енер Валенсія, 54 |
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Moderator
|
Вночі 2 листопада відбулися другі матчі серії 1/8 фіналу плей-офф MLS.
Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua Забракло основного часу клубам «Шарлотт» та «Орландо Сіті» – 0:0. Гра перейшла в серію пенальті, в якій гравці «Шарлотт» виявилися успішнішими. У серії зустрічей рахунок рівний, попереду вирішальна третя гра. У наступну стадію плей-офф вийшов клуб «Лос-Анджелес Гелаксі». Команда без особливих проблем оформила другу перемогу над «Колорадо Репідс» - 4:1. Перед цим клуб із Лос-Анджеласу переграв опонента з рахунком 5:0. Плей-офф MLS 2024 Східна конференція, 1/8 фіналу, другий матч «Шарлотт» – «Орландо Сіті» – 0:0 (пен. 3:1) Західна конференція, 1/8 фіналу, другий матч «Колорадо Репідс» – «Лос-Анджелес Гелаксі» – 1:4 Голи: Ларрас, 19 – Пек, 8, Пеїнтсил, 45+3, Пуч, 90+1, 90+3 |
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Moderator
|
Наприкінці січня вінгер Челсі Жоау Фелікс перейшов на права оренди в Мілан, хоча ще в серпні лондонський клуб придбав гравця в Атлетіко за 52 мільйони євро.
Наставник Синіх Енцо Мареска пояснив ситуацію. «Нічого страшного не сталося. Гравці хочуть регулярно виходити на поле, але в старті є місце лише для 11 футболістів. Ми вирішили, що йому краще піти. Фелікс ніколи не скаржився, він був професіоналом». «Але нам потрібен баланс, а в команді дуже багато атакувальних гравців. Траплялося, що ми пропускали голи в контратаках, коли не відпрацьовували в обороні. Мені це не подобалося», – сказав Мареска. Португалець забив у дебютному матчі у складі Мілана. |
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Moderator
|
Мілан у матчі чемпіонату Італії обіграв Лечче з рахунком 3:2, відігравшись з 0:2 у другому таймі. Важливий результат для команди, яка знаходилася на серії з трьох поразок поспіль.
Мілан 44 очками йде на 8-й позиції. Внічию завершилися два інші суботні матчі Сері A. Головним матчем туру буде протистояння Ювентуса та Аталанти в неділю. Чемпіонат Італії. 28-й тур Лечче – Мілан 2:3 Голи: Крстович, 7, 59 – Галло, у свої ворота, 68, Пулішич, 73 (з пен), 81 Парма – Торіно 2:2 Голи: Пеллегріно, 60, 82 – Елмас, 19, Адамс, 72 Комо – Венеція 1:1 Голи: Іконі – 49 – Гітк'яєр, 90+5 |
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Moderator
|
У матчі 28-го туру Серії A, який відбувся 10 березня на стадіоні «Стадіо Олімпіко» в Римі, «Лаціо» приймав «Удінезе». Поєдинок завершився внічию 1:1.
Команди продемонстрували рівну гру, забивши по одному м’ячу. Спочатку відкрили рахунок гості. На 22-й хвилині відзначився Флоріан Товен. Через 10 хвилин Алессіо Романьолі зрівняв рахунок. У другому таймі обидві команди змарнували кілька хороших нагод і завершили матч внічию. «Лаціо» після цього матчу перебуває на 5-й сходинці, а «Удінезе» на 10-й. Серія A. 28-й тур, 10 березня 2025 Лаціо – Удінезе – 1:1 Голи: Романьолі, 32 – Товен, 22 |
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Moderator
|
21 травня о 22:00 в іспанському Більбао пройшов фінальний матч Ліги Європи 2024/25.
Англійські клуби «Тоттенхем» та «Манчестер Юнайтед» визначили переможця на стадіоні Сан-Мамес. Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE у Telegram Sport.ua Головним арбітром поєдинку працював Фелікс Цвайєр із Німеччини. Єдиний у матчі гол забив Бреннан Джонсон за допомогою рикошету наприкінці першого тайму, 1:0. Тоттенхем – як переможець фінального матчу – отримав право виступити в основному раунді Ліги чемпіонів 2025/26. Ліга Європи УЄФА 2024/25 Фінал. 21 травня. 22:00. Більбао (Іспанія) Тоттенхем (Англія) – Манчестер Юнайтед (Англія) – 1:0 Гол: Бреннан Джонсон, 42 |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 18:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 10:58 |