![]() |
|
|
#1731 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.575
|
Igor Liashenko
1 godzinę temu, відредаговано автором 1 godzinę temu Безглузді призначення в уряді, погіршили прогнози на нашу перемогу. Якщо подальші призначення будуть такими ж безглуздими та беззмістовними, то це тільки додасть хаосу у вже існучий безлад, який влада називає стабільністю. Хоча влада права, цей хаос перманентний і це дійсно стабільність. Трусливість Зеленського в питаннях призначення незалежних професіоналів на ключові посади може просто погубити Україну. Свої люди Зеленського не є ані професіоналами, ані успішними менеджерами - ми це бачимо по втратам територій та неспроможності забезпечити фронт всім необхідним! Пора Зеленському зрозуміти що його кадрова політика провальна і не дозволяє нам стримувати ворога! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Генеральний штаб Збройних сил України оновив статистику втрат російських окупантів.
Згідно з наявними даними, за останню добу 18 липня українські захисники знищили, зокрема, близько 1 120 окупантів, 7 бойових броньованих машин, 46 артилерійських систем та 163 БПЛА. Пропонуємо до вашої уваги підрахунок загальних бойових втрат росії з 24.02.2022 по 19.07.2025. особового складу – близько 1 040 950 (+1 120) танків – 11032 (+0) од. бойових броньованих машин – 23012 (+7) од. артилерійських систем – 30531 (+46) од. РСЗВ – 1 442 (+1) од. засобів ППО – 1198 (+1) од. літаків – 421 (+0) од. вертольотів – 340 (+0) од. БПЛА оперативно-тактичного рівня – 46712 (+163) од. крилатих ракет – 3492 (+1) од. кораблів/катерів – 28 (+0) од. підводних човнів – 1 (+0) од. автомобільної техніки та автоцистерн – 55 606 (+112) од. спеціальної техніки – 3932 (+0) од. |
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Super Moderator
|
Vic Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Programmer 21 година тому Десь був відос, жінка з херсонського заводу мікрочіпів (зараз в цехах склади) пояснювала як розвалювася завод і індустрія. В сутності чіпи які вони випускали використовувались в ракетній техніці, тобто йшли потоком у Дніпро на Южмаш. Ядерні ракети пішли в утіль і завод, інші типу ППО теж випускати не стали, як підрядник головного виконацєвця Херсонскій завод, став нікому не потрібен. Людей на мороз, хто зумів поїхав до США звідти або дулі крутить, або проявляє поблажливість і виявляє глибоку занепокоєність. Хто не зумів, пішов на базар чи де вийде. Запускати супутники замість боєголовок придумали значно піздніше і то цей бізнес повністю відібрав Spase X, який із дотаціями уряду США отримали абсолютну перевагу і монопольного захопили ринок. А Україна втратила експертизу як із хардвар, так і з космосу і т.д. І сьогодні не здатна забезпечити себе патронами для стрілецької зброї, як колись імперія. Само по собі воно розвалилось усе, тільки у сліпо-гоухо-німих. А те що був загальнтй план : Кіссіджер, Бзежинскій, Гантінгтон, Рокфеллер і який був навіть публічно оприлюднений, намагаються не звертати увагу — бо не вигідно казати як є, що насправді Україну навмистно підставили, так було від початку задумано. Тепер гарантери тих меморандумів — одні напали, інщі зажали зброю і ломлять за неї ціни ЄС. Зате розповідають як пара мільонів, покриє збитки на сотні мільярдів і промисловість яку будували предки стаханівськими методами роззрахувавшись із Рузвельтом свого часу, майном церков та зерном голодомору. Мораль, завжди власну клепку треба мати. |
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Super Moderator
|
"Зрештою є очевидним, що влада заточена не на стратегію перемоги чи стратегію розвитку держави. Ми стоїмо на проваллі навіть не з точки зору війни, а з точки зору цивілізаційного розвитку. Україні потрібно зробити квантовий стрибок, натомість на печерських пагорбах усе заточено на збереження особистої влади обмеженої зграйки осіб." Гай-Нижник
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Super Moderator
|
РОЗРИТА МОГИЛА
Світе тихий, краю милий, Моя Україно, За що тебе сплюндровано, За що, мамо, гинеш? Чи ти рано до схід сонця Богу не молилась, Чи ти діточок непевних Звичаю не вчила? «Молилася, турбувалась, День і ніч не спала, Малих діток доглядала, Звичаю навчала. Виростали мої квіти, Мої добрі діти, Панувала і я колись На широкім світі, Панувала... Ой Богдане! Нерозумний сину! Подивись тепер на матір, На свою Вкраїну, Що, колишучи, співала Про свою недолю, Що, співаючи, ридала, Виглядала волю. Ой Богдане, Богданочку, Якби була знала, У колисці б задушила, Під серцем приспала. Степи мої запродані Жидові, німоті, Сини мої на чужині, На чужій роботі. Дніпро, брат мій, висихає, Мене покидає, І могили мої милі Москаль розриває... Нехай риє, розкопує, Не своє шукає, А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Та з матері полатану Сорочку знімати. Помагайте, недолюдки, Матір катувати». Начетверо розкопана, Розрита могила. Чого вони там шукали? Що там схоронили Старі батьки? Ех, якби-то, Якби-то найшли те, що там схоронили, Не плакали б діти, мати не журилась. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |