SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 04.09.2025, 01:46   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Коли прочитав про вбивство Парубія, зразу якось викликало підозру прізвище вбивці

Коли прочитав про вбивство Парубія, зразу якось викликало підозру прізвище вбивці - Сцельніков. Львів'янин? Корінний? Звісно, що це нащадок кацапських нквдистів, які окупували захід України в 1939-ому. Його історія-виправдання вбивства Парубія - то легенда кацапських кгбістів. Він явно антиукраїнських настроїв. Це мені нагадує деяких форумчан.

Вбивця Парубія не виховував сина, а коли той пішов на війну - посварився з ним, - екс-дружина Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Мати загиблого розвідника 93-ї бригади Михайла-Віктора Сцельніков з позивним Лемберг розповіла про його стосунки з батьком, який зізнався у вбивстві Андрія Парубія.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на допис Олени Чернінької.

"З бувшим чоловіком ми розійшлись в 1998 році. А офіційно з документом - у 2000 році. Ростила я сина одна. Іноді батько з'являвся. Як то на 1 вересня в перший клас чи на якусь значну подію. З сином спілкувався, але дуже рідко.

Коли Лемберг пішов на війну, вони дуже посварились. І Лемберг скрізь заблокував пращура. Бо один був патріот, а інший ні", - написала Чернінька.

Мати воїна зазначила, що новини із суду у справі про вбивство Андрія Парубія шокували їх родину. І наголосила на важливості, щоб пам'ять про Михайла у цій ситуації не була викривлена.

"Мій син герой загинув за Україну. Пройшов Київ, Запоріжжя, Миколаїв і сам напросився на перевод у Бахмут в 93 бригаду. В найгарячішу точку. Був молодшим сержантом, командиром відділення розвідвзводу. І загинув, як Герой. Герої не вмирають!", - написала мати Лемберга. Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
ОЛІЙНИКОВА: «Коли бачу, що вмирають росіяни, мене це заряджає» Українська тенісистка Igor1031 Теніс 0 15.06.2025 14:18
Коли хочеться світла Igor1031 Офтопік (теревеньки) 1 01.03.2023 13:03
Ціни на електроніку в Україні можуть зрости на понад 50%: коли чекати стрибок Igor1031 Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК 0 31.08.2022 15:08
Коли і за яких умов Ви почали цікавитися sat tv? arki Загальний розділ! 8 04.08.2014 23:18
Eurosat 8004 sex view на eurosat якось можна прошити? konstantin Eurosat 8004 (Ali 3329B) 3 21.05.2011 21:50

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум