![]() |
|
|
#3911 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Перед брамою раю стоять водій автобуса і священик.
До них виходить Святий Петро: - Ти, водій, проходь, а ти, батечку, почекай трохи. Священик обурюється: - Як так? Я все життя церкві присвятив! - Ну і що? У тебе в церкві всі спали, а у нього в автобусі - всі молилися! |
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Яка з тебе користь?
- Я Вася, мене всі знають. - Ну добре через три дні до нас приїде президент відпочити. Щоб територія була чистесенька-чистесенька. - Зрозумів. Тільки-но Вася взявся до роботи приїжджає президент. Начальник думає всьо кришка. Президент виходячи з машини тай зразу до Васі. - Васю, як справи, здоров'я, родина.... По прийомі шеф: - Фууууууух, все обійшлося... то ти, Васю, що і президента знаєш? - Знаю. - І що навіть Папу Римського? - Знаю. - Не вірю, поїхали в Ватикан. Приїзджають вони на цю площу, де саме службу з балкону веде Папа. Ну Вася і каже: - Я піду до нього, поздороваюсь, а ти тут подивишся. Ну Вася пішов поздоровився з Папою і баче з балкону, що його шефа швидка забирає. Ну він біжить хутчіш, і відразу до натовпу запитує що сталось. - Розумієш Васю, коли ти здоровався з Папою йому стало погано, але коли до нього підійшов негер і запитав шо то за "штріх" з шапочкою біля Васі стоїть - він знепритомнів.. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |