![]() |
|
|
#131 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Росіянин, єврей, грузин і чукча летять у літаку. Раптом літак терпить аварію. Льотчик пояснює:
— Треба стрибати, але в нас тільки чотири парашути. І вистрибнув. — Вай, вай! У мене дванадцять дітей, — сказав грузин і вистрибнув. Єврей запричитав: — Ми нація розумна, мені не можна гинути, — і вистрибнув. Росіянин зітхнув: — Стрибай, чукча. Я, як найхоробріший, залишуся гинути. — Навіщо гинути? — відповідає чукча. Я єврею рюкзак замість парашута підсунув. Він розумний, по дорозі що-небудь придумає.
|
|
|
#132 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Спільні військово-морські навчання в Криму «Україна-НАТО». Поряд стоять «на якорі» український і натівський підводні човни, а капітани на місточку вихваляються їхніми технічними даними. Притому наш човен — наполовину іржавий, наполовину у черепашках… Ну от натівці й питаються нашого капітана:
— Що, ваша залізяка із такою-то швидкістю вміє плавати? А той: — Тю, конєшно ж, може. — Ну, а як удвічі швидше? — Та запросто! — А як утричі? — Та хоч уп’ятеро — тільки б із москалів ласти не поспадали!
|
|
|
#133 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Приїхали москалі на екскурсію до Карпат. Гуляють, роздивляються. Бачать хатинку біля лісу, а біля хатинки сидить в кріслі дідусь. Один москаль підходить до діда і питае:
- А где дедушка здесь грибы растут? Дід дістає рушницю, перезаряджає: - А ти їх москалику тут саджав???!!!
|
|
|
#134 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Купив мужик корову. Перший тиждень корова давала 10 літрів молока на день, другу неділю 5 літрів на день, на третю неділю геть молоко перестала давати. Вирішив мужик повести корову до ветеренара. Ветеренар йому говорить:
- Бик конєшно задрочений, але жити буде.
|
|
|
#135 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Оголошення в ВУЗі:
“Шановні абітурієнти вступні екзамени відміняються, в зв’язку з тим, що продано всі білети!!!”
|
|
|
#136 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Вчителька запитує в класі:
- Чим відрізняється життя до революції від тієї, що зараз? Вовочка: - До революції говорили: "Пшел вон!" А тепер говорять: "Приходьте завтра!"
|
|
|
#137 |
|
Administrator
Ukraine
|
західноукраїнське село. синові стукнуло 16, батько йому й каже:
- є в нас синку, і хатинка непогана, три поверхи всього, але нашо нам більше, і мерседес перед хатою є, і тракторець поза хатою, і поля пару гектарів, і садок, і млинок... але ти вже дорослий і пора тобі на те саме, але своє заробляти, пора тобі теж сімейним бізнесом займатися - добре тату, шо робити? веде тато сина на стрих, дістає з сіна гвинтівку з оптикою, дає йому в руки - бачиш, синку, на берез річки москаль? - бачу? - то стріляй син вистрілив - тепер синку, збігай і ваізьми, шо в нього в кишенях син вертається сумний - тату, тату, в нього тіки 15 копійок було - отак, синку, копієчка до копієчки...
|
|
|
#138 |
|
Administrator
Ukraine
|
Заходить один чоловік до свого сусіда і бачить, що той готує собі яєшню, але в дуже дивний спосіб: посмажив кілька секунд на одній електроплитці, потім на декілька секунд переставив на другу плитку, потім на третю, потім знову на другу, потім на першу і т.д.
- Що це ти робиш? - Хіба не бачиш? Яєшню смажу. - Та бачу, але чому в такий дивний спосіб? - Розумієш, я краду електроенергію, от і підключився до світлофора.
|
|
|
#139 |
|
Administrator
Ukraine
|
Оголошення:
«Шукаю дуже активну жінку!!! Коротко про себе: 1,5 гектара городу».
|
|
|
#140 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
Україна переходить на цифру
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |