![]() |
|
|
#901 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 17.12.2009
Дописи: 222
|
МОЛОДА ЖІНОЧКА ЗАХОДИТЬ ДО ГІНЕКОЛОГА І СОРОМНА ТАК ГОВОРИТЬ:
-У МЕНЕ ТАМ ВОЛОССЯ НЕ РОСТЕ. ГІНЕКОЛОГ ОГЛЯНУВ ЖІНОЧКУ, НІЯКИХ ПАТОЛОГІЙ НЕ ПОБАЧИВ І ПИТАЄ: -ВИ ЗАМУЖЕМ? -ТАК. =СВІЛЬКИ РАЗ ЧОЛОВІКОМ ЗА ДЕНЬ ЗАЙМАЄТЕСЬ КОХАННЯМ. -МОЛОДА СІМ"Я 3-4 РАЗИ В ДЕНЬ. ХІБА БАГАТО. -НІ. КОХАНЦЯ МАЄТЕ? -НАВІТЬ ДВОХ. ГРУЗИН ГІВІ. ТРИ РАЗИ В ДЕНЬ. І УКРАЇНЕУЦЬ МИКОЛА, РАЗ В ДЕНЬ, КОЛИ ВІН НЕ П"ЯНИЙ. -ВИ ПРАЦЮЄТЕ. -ТАК, СЕРЕТАРКОЮ. ДИРЕКТОР - РАЗ В ДЕНЬ, ГОЛОВА ПРОФКОМУ, ГОЛОВНИЙ ІНЖЕНЕР,КАДРОВИК - ЦІ ХЛОПЦІ БОЙОВІ , БОЮСЯ ПОМИЛИТИСЯ, ЗА РОБОТУ 6-7 РАЗІВ. ХІБА БАГАТО? -ТА НІ. ОТ ДИВІТЬСЯ ЧОЛОВІК - 3, КОХАНЦІ - 4, НА РОБОТІ - 7-8. ВИХОДИТЬ 15 МНОЖИМО НА 20 РОБОЧИХ ДНІВ ВИХОДИТЬ 300 В МІСЯЦЬ. А ДЕ ВИ БАЧИЛИ, ЩОБ НА АВТОБАНІ РОСЛА ТРАВА! ЙДІТЬ І НЕ МОРОЧТЕ МЕНІ ГОЛОВУ!!! |
|
|
|
|
|
#902 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Гора Говерла...
Справжньою природною прикрасою як Українських Карпат, так і всієї України є високогірний хребет Чорногора, у складі якого знаходится найвища точка України – гора Говерла (2061 м)... Хребет Чорногора є головним ландшафтним компонентом та популярним екскурсійним об’єктом Українських Карпат, який відвідують тисячі туристів, альпіністів і вчених з багатьох країн світу.Найвища вершина цього хребта – гора Говерла. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#903 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Чоловік вносить додому новий телевізор. Дружина запитує:
- А навіщо на упаковці намальована чарка? - Це означає, що покупку треба обмити.
|
|
|
#904 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікаве з історії України.... Найдавніші згадки про приручення тварин на території України належать до епохи мезоліту — тобто VII-VI тис. до н.е. Як свідчать знахідки у мезолітичних шарах, першою свійською твариною був собака. В епоху міді-бронзи було приручено всіх основних сільськогосподарських тварин, в тому числі і коня, якого тоді ж пристосували до верхової їзди.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 28.01.2011 о 20:28. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |