![]() |
|
|
#1162 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Вже не актуально. І навіщо взагалі накидати кучу анекдотів «накопірованих». Я можу в інтернеті зайти на відповідний сайт, як і будь-хто, і начитатися підряд безлічі анекдотів. А тут викладуються якісь відбірні, оригінальні почуті чи прочитані десь, які сподобались тому хто написав чи на його думку форумчанам сподобаються.
|
|
|
#1163 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 29.11.2010
Вік: 56
Дописи: 42
Ukraine
Мій ресівер: orton
|
Зустрічаються два мужика:
- Вип’ємо? - Ні-і, вчора так напився, так напився – сьогодні дивитися на спиртне не можу! - Ех, ну давай запалимо … - Ні-і! Вчора стільки викурив, аж нудить! - А в дупу хочеш? - Ти що, здурів?! Ні, звичайно! - Да-а, насичений у тебе вчора був деньок… |
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Новачок
Ukraine
|
Пацан стоїть біля дзеркала й духарится:
- Це для Ані, пшикає дезодарантом під лівою пахвою… - Це для Каті, пшикає під правою пахвою… - Це для Лени, пшикає груди… - Це про всякий випадок, пшикає під яйця… Різко пересмикуючи руку пшикає жопу, - А випадки бувають усякі. |
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Новачок
Ukraine
|
Грає грузин в «Поле чудес». Переміг у фіналі, грає в супергру.
Якубович: - Перед вами слово з п’яти букв означаючий жіночий пологовий орган! Грузин довго думав і говорить: - Ну, у меня толко два варіанти: лібо жопа із двома «п», лібо очко з мягким знаком… |
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Новачок
Ukraine
|
приходить мужик до доктора:
М:-доктор! мене мучить задишка, прискорене серцебиття й постійна утома!!! Д:-розповідайте про свій спосіб життя… М:-ранком прокидаюся, дружині паличку кидаю й на роботу, на роботі секретарці паличку, в обід до коханки, з обіду приходжу й ще паличку секретарці, приходжу з роботи, паличку дружині й спати! Д:-ЙО!!! так це у вас усе від такого способу життя!!! М:-уффф… слава Богові, а я то думав це від ананізма! |
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Новачок
Ukraine
|
Є в мене у відділі дівчина одна, молода зовсім і страждаюча нарцисцизмом, самозамилуванням тобто .
І яксь з фотографував я її на телефон. Вона це помітила й пристала до мене -Покажи!! Я у відмову. Типу не дуже добре вийшло, а сам потихеньку виходжу з кабінету, убік основного скупчення народу. Вона йде за мною, повторюючи «Ну покажи!!» і тикаючи пальцем у район мого пояса, де в сумці лежить телефон. Домігся я уваги народних мас і вимовив приречено «ну добре, дивися» і растегнул ширінку. Народ завмер, дівчатко почервоніла, вліпила мені пощічину й швидко вийшла. Не сміялися тільки меблі. |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Новачок
Ukraine
|
Рабин: – І от, коли при пологах умерла в Ізекиля дружина, заблагав він: «Господи, зроби так, щоб я міг вигодувати цю дитину, і він не вмер! » І зглянувся Господь, і наповнив його груди молоком, і вигодував він дитину, і той не вмер! Ну, що? Є питання? – Ребе, а чому б Господові із просто не дати йому трошки грошей на годувальницю, а не портить чоловікові фігуру? Рабин: – Я не знаю… Але думаю, Господь міркував так: «Якщо можна зробити чудо, навіщо ризикувати із грошима?!»
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |