![]() |
|
|
#1431 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тато із сином грають в хованки.
Тато: -Ну де ти?Де ти?Здаюсь!Виходь!І звідки ти знаєш такі місця,про які я й не здогадувався раніше?Ну,зізнавайся! -Вуйко розповів! -Який вуйко??? -Який до мами приходить,коли тебе нема.
|
|
|
#1432 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікаве з історії України.... (Цікаве з історії козацтва) Дмитро Вишневенький ввійшов в народні думи під іменем Байди —безтурботним гультіпакою, що тільки й знає пити мед-горілку і, здається, зовсім не має ніякого іншого клопоту... Д. Вишневецький був першим, хто вирішив покласти край турецькому й татарському пануванню в південних степах України. Зібравши під своєю орудою чимале військо, він організував сміливі походи в Крим, громив турецькі фортеці на Чорному морі. Але гетьмана зрадили й відправили до турецького султана. За народними переказами, султан придумав для гетьмана мученицьку смерть: його зачепили гаком за ребро і чекали, що він благатиме, аби його зняли. Та ні благання, ні стогін не злетіли з його вуст. Смерть Д.Вишневецького була великою втратою для козацтва. І невипадково історики називають його духовним батьком Січі. Козацький гетьман Іван Свірговський — одна із загадкових постатей у нашій історії. Знаємо тільки, що його військо брало участь у повстанні в Молдові під проводом Йона Воде, який прагнув завоювати незалежність свого краю від султанської Туреччини. Султанське військо взяло в кільце козаків. Згідно з першою версією, Свірговський загинув разом зі своїми побратимами в тому бою. Згідно з другою, його пораненого захопили в полон і зажадали великого викупу. Не мав таких грошей отаман, і не було кому за нього заплатити. Так він і загинув у турецькій неволі. І ніхто не знає, де його могила.
|
|
|
#1433 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Заходить в лікарняну палату людина в білому халаті. Дивиться,
лежать хворі. Він підходить до одного і питає: - У тебе який ріст? - При чому тут зріст? Ви мені допоможіть, доктор, все болить! Сил нема! - Я не лікар, я столяр. Зібралися вчені на конгрес. Пошук восьмого дива світу. Доповідає китайський вчений: - Велика китайська стіна оперізує весь світ! Хіба це не диво світу? - Весь світ? - Ну, якщо не весь світ, то, може, не вистачає зовсім небагато. Виступає американський вчений: - У нас побудована башта до самого неба. Ми вважаємо, що це восьме чудо світу. - До самого неба? - Дивуються вчені різних країн. - Ну, хіба що не вистарчає зовсім трішки. Виступає кубинський вчений: - У нас жінки народжують задом. Це вам не диво? - Задом? - Дивуються науковці. - Ну, якщо не задом, то трішки вище. |
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 17.12.2009
Дописи: 222
|
Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися:
- Хтів би м, святий отче висповідатися перед тим як вмру - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи; - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо! |
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Передовик
|
Збирається жінка на вилазку. У поспіху готує закуску.
Приготувала сумку. Туди кладе ковбасу, хліб, яйця, петрушку. Вибігає на вулицю. Але забула взяти шиньйон. Повертається додому за шиньйоном. Кладе в сумку шиньйон. На ходу вискакує в трамвай. У трамваї тиснява. Трохи заспокоїлася і вирішила перевірити, чи всі захопила. Полізла рукою і шепоче: "шиньйон на місці, ковбаса на місці, яйця як ніби тут ". Тоді чоловік не витримав і каже: - Дівчино, приберіть руку з ширінки! |
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Передовик
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Студентку запитують:
- У чому різниця між ректором, студентом і трамваєм? - Між ректором і студентом - ніякої, а під трамваєм не була. Дзвінок ветеринару: - Зараз до Вас прийде моя теща зі старою собакою. Так Ви зробіть їй укол якого-небудь найсильнішого отрути - що б не мучилася і відразу померла ... Ветеринар: - А собачка одна знайде дорогу додому? У повному автобусі їде обкурений наркоман і кричить: - Хто втратив 10 рублів? Тиша. Він знову: - Хто втратив 10 рублів? Стара бабуся: - Це я, напевно, синку. - Ну, а че сидиш, шукай давай! |
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Передовик
|
Двоє молодих хлопців вирішили розважитися. Пішли в гуртожиток до
заміжнім жінкам. То так, сяк, п'яте-десяте. Випили. Слово за слово, Шаляй-валяй, шури-мури почали. А тут як на зло стукіт у двері. Одна з жінок в страху закричала: - Чоловіки повернулися! Хлопці почали змотувати вудки. Куди подітися. Вирішили стрибати у вікно. А п'ятий поверх! Добре - внизу сніг. Перший стрибнув - нормально. Другий стрибнув - розігнутися не може. Зігнувся в три погибелі. - Що з тобою? Правець від страху трапився? А потім подивився і: - Та ти ж ширінку до коміра пристебнув! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |