![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Сидить на березі річки рибалка. Нанизав хробака на гачок і закинув
вудку. Раптом бачить: черв'як спливає на поверхню і гребе до берега. - Ти, що, здурів?! - Здивувався рибалка. - Ти сам здурів! Мене там чуть не з'їли! Йде людина по вулиці, бачить, стоїть черга. Він запитує: - Що дають? - Ширлі і мирлі. Чоловік встав у чергу, варто дві години, три. Підходить його чергу, він і каже продавцеві: - Дайте мені два кілограми Ширлі. - А Ширлі скінчилися. - Тоді зважте два кілограми мирлі. - Будь ласка. Отримав людина пакет мирлі, приносить додому, а там Ширлі. Стоять двоє у винного відділу. - Скільки будемо брати: дві чи три? - Візьми дві, а то вчора одна залишилася. - Ну тоді візьмемо дві. Підходить до продавщиці: - Давайте чотири пляшки вина і дві іриски. На одеський пляж виходить русалка з маленькою дитиною на руках, підходить до відпочиваючих і питає: - Ви не підкажете, як мені розшукати водолаза Жору? П'яний чоловік пісяє біля паркану. Підходить міліціонер. - Громадянин! Як вам не соромно! Не могли подалі, за паркан?! - А що в мене - шланг? Мандрівник зайшов у готель перекусити. У меню записано: "Устриці, креветки, краби, кальмари; ікра, лосось, форель, лангусти, кава, напої, шоколад "Наприкінці великого меню стояло:" І пару добрих слів ". Мандрівник запитує господаря: - Тут стільки закуски, що я розгубився. Що ви мені порадите? - Пару добрих слів. - Яких? - Не треба їсти. |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |