![]() |
|
|
#1531 |
|
Ded-mozay
Гість
Дописи: n/a
|
Прапорщик пояснює солдатам:
- До нас на озброєння надійшли нові танки з комп'ютером на борту. Все! Питання є? - Так, а скажіть, яка у комп'ютера швидкість? - Для дебілів пояснюю: комп'ютер рухається зі швидкістю танка!! ------------------------------------------------------------------------ Прийшовши додому, чоловік каже дружині: - Я спізнююся на скачки - дай мені скоріше чисту сорочку. Дружина сидить нерухомо, наче не чує. Чоловік повторює своє прохання голосніше. Знову - ніякої реакції. Нарешті вона відповідає йому: - Дзвонила твоя кобила і просила передати, що скачки скасовуються. ------------------------------------------------------------------------- Хлопчик каже мамі. Мам купи собаку - відстань, МАМ купи Собаку - відстань, ну мам - синок продай її кому небудь іншому!!)) Востаннє редагував D-Misha: 22.04.2011 о 00:10. |
|
|
|
#1536 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Анекдоти по українськи Травимо Анекдоти Збірка АНЕКДОТІВ ВІД САТ ПРОФ (АРХІВ ДОПИСІВ) Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 16.12.2009-21.04.2011
|
|
|
#1537 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Учора возив дочку в село, показував козла.
- Навіщо? - Щоб знала, як виглядає справжній козел. А то вона тільки зі слів матері неправильно уявляє. *** Приходить Вовочка зі школи і каже батькові: - Мені двійку по біології поставили. Батько: - За що? - Спитали у кого самі великі яйця. - Ну а ти? - Ну я сказав, що у верблюда. - Правильно, а вчителька? - А вона каже, що у страуса. - У Страуса( задумливо)...так ось чому він такі повільні вальси писав.
|
|
|
#1538 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Приїжджають батьки відвідати студента в гуртожитку. Рано вранці стукають у двері його кімнати. З-за дверей сонний голос:
- Хто ще там?! - А Коля Іванов тут живе? - Тут, тут ... Ви його біля дверей покладіть, зараз одягнуся - занесу!
|
|
|
|
#1539 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 05.12.2010
Дописи: 14
|
Приходить Черновецький до Ющенка.
- Віктор Андрійович, а як би ще Іренку Кільчицьку за багаторічну роботу яких-небудь орденом нагородити? - Леонід Михайлович, мені тут вже недовго залишилося, так що розцінки змінилися. 10 гектарів за 3-ю ступінь і 20 гектарів за 2-у ... |
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Administrator
Ukraine
|
Додано: Bulsat/Polaris (39°0E)
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |