![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Шофер на вантажній машині заїхав у село. Дивиться - зграї
гусей пасуться. Він пару схопив - і в кузов. Їде, а йому назустріч бабка з коромислом біжить. Шофер зупинив машину. - Гаразд, злазьте. Бачите, бабця не хоче, щоб я вас прокатав! В одному благородному суспільстві затіяли суперечку про те, хто розумний і красивий, хто гарний, але нерозумний і хто розумний, але негарний. Довго сперечалися. Тоді вирішили так: розумні хай підуть направо, а красиві наліво. Всі розійшлися, а мавпа стоїть посередині. - А ти чого стоїш? - А що ж мені, розірватися? У міжнародному будинку відпочинку сидять літні подружні пари і згадують молодість. Втім, згадують тільки чоловіки, а жінки мовчать. Але вино розв'язали язики, і жінок теж примушують до відвертості. Вони зізнаються в тому, що мали теж по одному коханцеві. - Коли це було? - Запитав американець у своєї дружини .- У якому році? - Ти повинен пам'ятати той час, милий, - зітхнула та .- Пам'ятаєш, коли в мене з'явився білий "кадилак". - А ти коли мені зрадила? - Запитав француз свою дружину. - Міг би здогадатися і сам. Пам'ятаєш мою розкішну лисячу шубку? - Ну тепер твоя черга визнаватися, - крякнув росіянин .- Кажи все як на духу. Коли це було? - А пам'ятаєш, - опустила очі дружина, - у тебе пропала твоя пижикова шапка? Востаннє редагував argonavt79: 01.05.2011 о 09:52. |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |