![]() |
|
|
#1675 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Якщо лякати страуса через кожні 15 сантиметрів, то за ним можна садити картоплю
|
|
|
#1676 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Село. Ранок. Батько будить сина:
- Вставай, пішли косити! - Батя, не треба косити, все одно не вийде ... - Так, я що сказав?! Вставай негайно і пішли косити! Гаразд, робити нічого, син встає, беруть коси йдуть у поле. Приходять в полі, батько починає косити, син каже: - Батя, у мене коса тупа, я сходжу додому, наточений. - Ну, раз така справа - йди. Син іде додому і каже матері: - Мам, батя сказав, що б ти зварила пельменів і купила горілки! - Ну, раз батя сказав, значить зараз зроблю - мати ставить варитися пельмені. Син ставить косу на місце і йде назад у поле і каже батькові: - Бать, мама там пельменів зварила і горілки купила, каже що б ми додому йшли! - А, ну раз так - пішли! Ідуть додому. Тим часом мати зварила пельмені і пішла в магазин за горілкою. Батько і син приходять додому, дивляться - пельмені зварені, ні горілки, ні матері немає. Батько, нічого не розуміючи, каже синові: - Матері немає, горілки немає ... Як же пельмені без горілки? На гроші, йди купи! Син іде за горілкою і по дорозі заходить до сусіда. Каже: - Дядьку Міш, батя дізнався що ви з матір'ю коханці, хоче вас убити ... Сусід злякано - Ось, блін, на тобі грошей, тільки відмажемося мене перед батєй своїм ... - Гаразд. - Бере гроші йде в магазин купує горілку, приходить додому і каже батькові: - Бать, там сусід просив допомогти порося зарізати. - А, ну раз просив, значить треба допомогти! - Бере сокиру і йде до сусіда. Сусід дивиться у вікно - бачить, йде батя з сокирою. "Ну - думає - не відмазав синку ..." Стрибає у вікно і ховається в кукурудзяному полі. Батько приходить, дивиться, сусіда немає, свиня по двору бігає, він її зарубав і пішов назад. У цей час мати приходить з магазина, а син їй говорить: - Мам, батя дізнався, що ви з сусідом коханці! Взяв сокиру і пішов ... Мати дивиться у вікно і бачить чоловіка з закривавленим сокирою. "Все - думає - хана мені!" Стрибає у вікно і ховається в кукурудзяному полі. Батько приходить додому і каже синові: - Блін, що таке? Матері немає, сусіда немає, де їх усіх чорти носять?! - Так вони там, в кукурудзяному полі, перекидаються! - Щоооо?? - Реве батько, вистачає сокиру і тікає в кукурудзяне поле ... Син сідає за стіл, наливає собі горілки, наколює на вилку пельмень і, дивлячись на кукурудзяне поле, філософськи вимовляє: "Ех, батя-батя ... Казав же я тобі, що косити сьогодні не вийде ..."
|
|
|
|
#1677 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Заходить дід в крамницю. Дивується...
-Пане продавець , чому у вас такі низькі ціни -Діду , та то ж ціни в "ує" -А , тоді я уйо... |
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.11.2010
Дописи: 500
Україна
Мій ресівер: VU+
|
Дівчина розповідає подрузі;-Лежу на ліжку вдома.Дзвінок у двері,заходить красивий парубок і питає,чи чоловік вдома.-нема,кажу.Він бере мене на руки несе на ліжко і робить мені дуже і дуже приємного задоволення і виходить.А я лежу у ліжку і думаю-А чого-це він хотів від мого чоловіка???
|
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Geka286
Гість
Дописи: n/a
|
прошивка для mp3 Packard Bell
|
|
|
|
#1680 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
— Катя!
— Шо? — Я люблю тільки тебе! — 344! — З мобільного? — З дебільного! Це код під'їзду. Заходь, баран! Сурдоперекладач зламав обидві руки перекладаючи Азарова!!! Їде блондинка по трассі. Тут в неї пробиває колесо. До неї під'їхав чоловік: -Що,колесо пробило? -Так,а що треба робити? Вирішив чоловік познущатись з блондинки: -Треба дути в вихлопну трубу. Подивився трохи на це видовище і поїхав. До неї під'їхала інша блондинка: -Що робиш? -Колесо накачую. -Ти що? А вікна закрити?
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |