![]() |
|
|
#81 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Реал пропонує за Майкона 20 млн + Гаго29.06.2011 20:10
Новини футболу 29 червня. Жозе Моурніьо не покидає спроб переманити у "Реал" свого улюбленого захисника під час роботи в "Інтері" - Майкона. За даними Gazzetta dello Sport, "Реал" пропонує за бразильського флангового оборонця 20 мільйонів євро і аргентинського півзахисника Гаго. Однак для чого Гаго "Інтеру" ніхто не знає, адже мадридці самі уже давно не можуть його продати. 25-річний Гаго перейшов у "Реал" у 2007 році і з того часу так і не зміг знайти собі місця в основі клубу. 29-річний Майкон - один з лідерів "Інтера", у його активі 154 матчі та 13 голів за нерадзуррі. Майкон зіграв 63 матчі і забив 6 голів за збірну |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Власник Бірмінгема заарештований
![]() Карсон Юнг був затриманий поліцією Гонконгу. У поліції повідомили, що 51-річний бізнесмен був арештований у зв'язку з обвинуваченням у відмиванні грошей. Суд над власником клубу англійської Прем'єр-ліги відбудеться в четвер вранці. Голова правління Бірмінгема Пітер Панну лише повідомив, що проблеми Юнга не стосуються справ клубу: "Я тільки що розмовляв з адвокатами, які повідомили мені обстановку в Гонконзі. Карсон вирішує питання, які не стосуються діяльності футбольного клубу", - уклав Панну.
|
|
|
|
#83 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Самсонов: "Крила" стали частинкою моєї душі "
Головною новиною останніх днів став перехід Олега Самсонова з "Крил Рад" в "Краснодар". Про причини цього рішення 23-річний футболіст, відомий за виступами за дубль "Зеніту" і нальчикський "Спартак", розповідає в ексклюзивному інтерв'ю. - У принципі, рішення я прийняв за чотири тури до кінця першого кола, - каже Самсонов. - Чому? Незатишно почував себе за Олександра Федоровича Тарханова. Працювати стало некомфортно, зміни назрівали. При цьому в колективі ніяких проблем не було. Хлопці - молодці, справжні професіонали, і говорити про те, що погані результати викликані їх низьким рівнем гри, було некоректно. Але, на жаль, саме така позиція була в нашого головного тренера. - Тобто ви хочете сказати, що у вас з Тарханова виник локальний конфлікт? - Я б не назвав це конфліктом. Скоріше, мало місце непорозуміння між футболістами і тренерським штабом. Ми не знали, чого хоче від нас головний тренер, він, може, не розумів нас. Просто накипіло, і не виключаю, що саме тому відбулася і відставка Тарханова. - Дивно. Ви мали постійне місце в основному складі, грали результативно і корисно, і ось з'ясовується, що все було далеко не безхмарно. - Вважаю, що грав в "основі" заслужено. Повторюся, мене не влаштовувала тільки обстановка. Я хочу рости як футболіст, а не чути, що у мене не вистачає майстерності. - З Олександром Федоровичем не було розмови на цю тему? - Був. Один. Що відбувається, як, чому. Але мені здається, в такій ситуації треба вживати займенник "ми", а не "я". І думаю, кожен футболіст "Крил" підпишеться під моїми словами. Розумієте, це чисто футбольні справи, в яких все має вирішуватися всередині колективу. Як у сім'ї. А не так, як було при Тарханова. На мій погляд, саме тому у нас був відсутній результат. При цьому підкреслю: я дуже вдячний команді, місту та вболівальникам. "Крилья Совєтов" і Самара назавжди залишаться в моєму серці. Буду радий приїздити сюди, зустрічатися з хлопцями. Мені небайдужа доля "Крил". Щиро бажаю, щоб ця гарна команда, укомплектована відмінними футболістами, вибралася із ситуації. І всі можливості для цього у "Крильєв Совєтов" є. Може бути, саме з такою метою і були проведені недавні перестановки. У тому числі і мій догляд. - Кажуть, ви прощалися з уболівальниками після матчу з нальчикським "Спартаком". - Так. Якщо хтось зрозумів цей момент. - Чому ж тоді інформація про ваш перехід з'явилася тільки зараз? - За домовленістю з клубом я не міг озвучувати це рішення. - Керівництво клубу "Крилья Совєтов", коментуючи ваш перехід, стверджує, що "Краснодар« скористався опцією в вашому контракті про можливість викупу за певну суму. Вірна інформація? - Так. - Ще говорилося, що вам були запропоновані кращі умови по особовому контрактом. - І це правда. Але для мене головне - спортивна складова. Гроші грошима, але я хочу прогресувати. Разом зі своєю новою командою. - "Краснодар" для вас - безперечне підвищення. Команда йде на дев'ятому місці і реально претендує на потрапляння до першої вісімки. - Так. На мій вибір вплинув менталітет керівників і тренерів "Краснодара". Клуб хоче добитися високих результатів, рости і розвиватися. Командою керує відмінний тренер, який хотів бачити мене в складі. Муслін успішно трудився в "Локомотиві" і в "Хімках", домагається гарного результату і з "Краснодаром". Радий, що мені випала можливість попрацювати з таким висококласним фахівцем. - У "Крилах Рад" ви постійно грали в основному складі, тут же все доведеться доводити наново, в конкурентній боротьбі з Татарчук і Міхеєвим. - Ви ж мене знаєте - конкуренції я не боюся! - Ви сказали, що рішення ухвалили відносно давно. Аналізували для себе гри "Краснодара" на фініші першого кола? - Так, звичайно. Уявляю, в який футбол мені належить грати. Сподіваюся, на адаптацію піде трохи часу. - На мій погляд, нинішньому "Краснодару" не вистачає якраз флангової гри. Команда акцентує увагу на контролі м'яча в середині поля, де господарюють Кульчий, Марсіу, Бекетов. Ви ж типовий крайній півзахисник. Чи немає в цьому проблеми? - Ні. Так я грав рік тому. Зараз вузькоспеціалізованим фланговим гравцем себе не вважаю. І, напевно, тому сподобався "Краснодару". Муслін робить ставку на командну гру, і вписатися в неї, сподіваюся, мені не важко. - З кимось із своїх нових партнерів знайомі? - Так. Ми дружимо з Сашею Амісулашвілі, з яким грали в нальчикському "Спартаку". Знайомий з Дрінчіч, Анджелковіч. З спілкуванням у мене ніколи не було проблем! (Посміхається) - Як проводите короткострокову відпустку? Мабуть, у справах і турботах? - Це точно! Літаю туди-сюди. Зараз перебуваю в Самарі, вирішую різні питання. Скоро відправлюся в Краснодар. До Петербурга вдасться заглянути лише на день. - Коли плануєте перевозити сім'ю? - Напевно, через місяць, тому що скоро їдемо на збори. - Будинки зрозуміли причини черговий зміни місць? - Так, звичайно! Вирішувати повинен чоловік! (Сміється.) - А ваш друг Віктор Файзулін що каже з цього приводу? - Вітя теж мене підтримав! - До речі, у вашому переході є ще один важливий плюс: 28 серпня "Краснодару" належить грати в Санкт-Петербурзі, тоді як "Крила" виїзний матч з "Зенітом" вже провели! - Так, ви знаєте, я теж думав про це! З радістю прилечу до нашого міста ще раз! (Сміється.) - І все-таки, з вашого дозволу, ще раз повернемося до "Крильям Совєтов". Перед очима досі стоїть ваш феноменальний гол, забитий у ворота казанського "Рубіна". Ви теж зберегли в пам'яті лише хороше? - Безумовно. Ще раз повторю: я важко переношу відхід з Самари, ця команда стала частинкою моєї душі. Саме тут пройшли мої кращі на даний момент роки футбольної кар'єри. І я ніколи про це не забуду.
І форумчани мовили "Прийшов той якого ми чекали". Востаннє редагував bilich: 30.06.2011 о 08:10. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Передовик
Ukraine
|
21-річний півзахисник збірної Нігерії Лукман Аруна заявлений за київський клуб під 25-им номером.
Новачок «Динамо», який поставив свій підпис під контрактом минулими вихідними, виходитиме на поле в футболці з номером, який раніше належав Артему Мілевському. Той, своєю чергою, змінив 25-ий номер на «десятку» після того, як команду покинув Ісмаель Банґура. На футболці «динамівського» новобранця прізвище буде написано таким чином - «Аруна Л.», тому що у випадку з нігерійськими футболістами важко визначити, де у них ім’я, а де прізвище. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Активіст
|
Динамо відновило переговори по Кардосо
![]() Кияни мають намір зробити більш вигідну пропозицію Бенфіці. Нагадаємо, що раніше сторони не змогли домовитися через постійно змінювалася ціни на футболіста. Спочатку мова йшла про 15 мільйонів євро, потім про 18. Однак наставник Динамо Юрій Сьомін звернувся до Ігоря Суркіса з проханням завершити операцію до початку сезону. На думку російського тренера, парагвайський нападник ідеально впишеться в гру Динамо. Днями керівництво київського клубу повинне зробити останнє офіційну пропозицію по трансферу Оскара Кардосо.
|
|
|
|
#86 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Прем'єр-ліга. Новий сезон почнеться 8 липня матчем "Ворскла" - "Олександрія"
Дирекція Прем'єр-ліги затвердила дати проведення матчів 1-го туру чемпіонату України сезону 2011/2012 рр. відносно базового дня туру. Водночас клуби-господарі поля - час початку матчів, пише прес-служба ПЛ. 8 липня (п'ятниця) "Ворскла" - "Олександрія" 19:00 9 липня (субота) "Іллічівець" - "Карпати" 17:00 "Кривбас" - "Волинь" 17:00 "Таврія" - "Зоря" 19:00 10 липня (неділя) "Шахтар" - "Оболонь" 19:00 "Динамо" - "Металіст" 19:30 "Чорноморець" - "Металург" Д 21:00 11 липня (понеділок) "Арсенал" - "Дніпро" 19:00
|
|
|
#87 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Федецький залишиться в "Карпатах", Кожанов їде до Донецька
Артем Федецький, швидше за все, залишиться в оренді в "Карпатах" ще на рік. Про це на зустрічі з уболівальниками заявив генеральний директор клубу Сергій Палкін. Рішення по Денису Кожанову буде прийнято пізніше. Першого липня Денис повинен прибути в розташування клубу. Нері Кастільо підписав контракт з грецьким "Арісом" на два роки. "Шахтар" і "Аріс" домовилися про оренду гравця, пише terrikon.com.
|
|
|
#88 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Барса" продає Бояна Кркіча в "Рому" за 12 млн
"Рома" найближчим часом посилиться нападником "Барселони" Бояном Кркічом, повідомляє AS. Очікується, що римський колектив заплатить за іспанського форварда 12 мільйонів євро. Відзначимо, що раніше в переговорах між командами фігурувала сума в 10 мільйонів. У минулому сезоні Кркіч провів за каталонський клуб 27 матчів і забив 6 голів. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
"Удінезе" підписав захисника "Палмейраса"
"Удінезе" придбав у "Палмейраса" 27-річного центрального захисника Данило Ларангейру, з яким уклав п'ятирічний контракт. Після переходу в 2009-му році з "Атлетико Паранаенсе" в "Палмейрас" футболіст провів 67 матчів у чемпіонаті Бразилії. Цього літа Данило став першим новачком в команді Франческо Гвідоліна, яка завершила минулий сезон на четвертому місці в серії А і тому завоювала путівку в раунд плей-офф Ліги чемпіонів.
|
|
|
#90 |
|
Активіст
|
Ігуаїн: "Хочу грати в Реалі"
![]() Нападаючий мадридського Реала Гонсало Ігуаїн зізнається в коханні Королівському клубу і його вболівальникам. З недавніх пір над майбутнім аргентинського форварда нависла загроза, адже Реал намірився пробрести Неймара і Агуеро. Новачки в значній мірі можуть ускладнити Ігуаїну життя в Мадриді, проте сам нападник налаштований оптимістично. "Я хочу продовжувати грати в Реалі. Я люблю тутешніх уболівальників, і вони люблять мене. Я зроблю все можливе, щоб допомогти Реалу вигравати трофеї. Немає нічого краще, ніж грати в одному з найсильніших клубів світу", - говорить Ігуаїн в інтерв'ю AS. "Щоб потрапляти в основу Реала, потрібно повністю віддаватися тренуванням і грі. У нашій команді дуже висока конкуренція. Я радий, що маю можливість виходити на поле з великими футболістами".
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |