![]() |
|
|
#1791 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Зробити жінку щасливою дуже легко...але дуже дорого...
|
|
|
#1792 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Приходить мужик до бару, сідає до стійки, б'є кульком по стійці і замовляє дві склянки горілки. Випиває ... Знову лупить пакетом по стійці і повторити. І так кілька разів.
Ну бармен його і питає: - У вас, напевно, щось сталося ... мужик: - Уявляєш, я грав в лото 6 із 49, вгадав всі 6, виграш - 30 мільйонів, а дружина забула купон в ящик кинути! бармен: - Я б їй голову відірвав! мужик: - А як ти думаєш, що в мене в пакеті?
|
|
|
|
#1793 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
В забутому селі зіткнулись лексус і ламборджині
-Прибувші на місце ДТП праціники ДАЇ дві години фоткались) **************************************** Мати дочці : - Піди подивись , хто там мичить - корова , чи тато їсти хоче . **************************************** Прокидаються разом чоловік та дружина! ЇЇ ДУМКИ "Боже, сьогодні 15 років з дня нашого одруження! Цікаво, що він мені подарує?" ЙОГО ДУМКИ "Блін 15 років!!!!! Це ж якби я її порішив, ще в день весілля, то вже б виходив на свободу! |
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Активіст
|
Сидять вдома невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже:
- Все у нас добре. І живемо в достатку, і не лаємося, от тільки хата не побілена. невістка: - Які проблеми, мамо? Білила є? - Є, тільки щітки немає. Невістка побігла до свекра, обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - Ось, хата побілена, а вікна не пофарбовані. - Які проблеми, мамо? Фарба є? - Так є, тільки пензлика немає. Невістка побігла до свекра, обрізала вуса, зробила пензлик і пофарбувала. Настав вечір. Повертається чоловік додому з роботи. Дивиться - батько на дереві сидить. - Тато! А що це ти там сидиш? - Так, синку, баби зібралися млинці пекти. Так я ще не знаю, є у них, яйця або немає ...
|
|
|
|
#1795 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Табличка на вольєрі зі страусами
"Страусів не лякати підлога бетонна" Пристойно одягнутий пан показує автомеханіку розбитий ''Мерседес'': - Та, дружина у стовп в'їхала... - І скільки разів? -Ти недостатньо серйозно до мене ставишся! -Ааа,воно ще й розмовляє! |
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Активіст
|
На узбіччі шосе стоїть людина з коровою і голосує. Зупиняється "Москвич". Людина просить підвезти до села. водій:
- Ти що, дядьку, здурів? Куди ж я корову посаджу? людина: - Посади мене, а вона за нами побіжить. Водій посадив подорожнього, повільно поїхав, а корова подалася ззаду. Додав водій швидкість, корова побігла швидше. - Так дуй на всю залізяку, - вимагає чоловік. Машина пішла вже зі швидкістю 60 км на годину. Корова біжить ззаду, не відстаючи. Водій вдивляється в дзеркало заднього виду і кричить господарю: - Послухайте, я швидше не можу, з коровою зараз буде погано, вона якось дивно блимає лівим оком. Господар корови (спокійно): - На обгін пішла.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |