SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.07.2011, 13:52   #161
Эмин
Активіст

Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Бразильский легионер Виллиан, признаный лучшим игроком Шахтера минувшего сезона, в интервью бразильскому порталу Globo рассказал о том, какие планы на сезон ставит перед собой донецкая команда.

Виллиан: Цель Шахтера - третий подряд чемпионский титул / ФК Шахер Донецк

"Если мы выиграем следующий чемпионат, то серия из трех побед подряд станет беспрецендентной в истории клуба. Поэтому вся команда будет стараться. Шахтер усилил состав, и мы надеемся начать с победы. Моя цель - прогрессировать дальше в игре. Я хочу забивать больше голов и приносить больше пользы команде", - сказал футболист, которым интересуется Барселона.

Вместе с тем, Виллиан считает, что борьба за первое место в чемпионате не станет легкой для Шахтера, а главными соперниками Горняков в борьбе за титул чемпионов является отнюдь не киевское Динамо, а харьковский Металлист и днепропетровский Днепр.

Напомним, вчера, 10 июля, прошел первый тур чемпионата Украины по футболу. Действующий чемпион страны, донецкий Шахтер, без проблем на своем поле разобрался с киевской Оболонью со счетом 4:0. Два других претендента на медали, Динамо и Металлист, сыграли между собой вничью 1:1.

Зроби те - що не зможеш зробити
Эмин зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.07.2011, 23:07   #162
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Офіс "Ворскли" захопила СБУ

СБУ протягом 11 липня проводить атаки на власність президента "Ворскли" Костянтина Жеваго.

Спочатку був атакований офіс компанії "Росава", а пізніше центральний офіс банку "Фінанси і кредит". Наступною метою став його футбольний клуб.

Як стало відомо сайту 11na11, декілька годин тому співробітники СБУ увірвалися в офіс "Ворскли", з якого були вилучені комп'ютери. Ця ситуація поставила під загрозу виліт клубу на матч Ліги Європи в Північну Ірландію.
Старий 11.07.2011, 23:54   #163
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Динамо підписало нападника зі Львова

Київське "Динамо" підписало контракт з 16-річним форвардом ФК "Львів" Олегом Маїком. Угода розрахована терміном на три роки, повідомляє прес-служба киян. Найближчим часом Маїк буде виступати за молодіжний склад "Динамо".

Олег Маїк. Народився 23 жовтня 1994 року. Зріст - 182 см; вага - 76 кг. Дебютував за ФК "Львів" 20 березня 2011 року. Зіграв шість матчів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.07.2011, 20:55   #164
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

ОФІЦІЙНО: Крістобаль Маркес - гравець Карпат

Львівський клуб посилилися досвідченим півзахисником

Іспанський півзахисник Крістобаль Маркес підписав контракт з львівськими «Карпатами». Про це повідомляє офіційний сайт «Вільярреала», за який раніше виступав 27-річний футболіст.

Маркес приєднався до «Вільярреалу» минулого літа, але закріпитися в складі «жовтої субмарини» не зумів, провівши всього два матчі. У зимове міжсезоння півзахисника відправили в оренду в «Ельче», де він провів 12 матчів і забив 3 голи.

Про умови трансферу поки не повідомляється.
Старий 12.07.2011, 20:59   #165
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

ОФІЦІЙНО: Герман Пачеко - гравець Карпат!

Львів'яни підписали гравця молодіжної збірної Аргентини

Сьогодні, 12 липня, футбольний клуб «Карпати» (Львів) отримав міжнародний трансферний сертифікат гравця молодіжної збірної Аргентини Германа Пачеко.

Нападник підписав із «зелено-білими» контракт на 4 роки, повідомляє Інформаційний центр клубу.

Герман Пачеко

Народився: 19 травня 1991 року в Буенос-Айресі

Амплуа: Нападник

Громадянство: Аргентина, Іспанія

Коли Герман Пачеко підписав контракт з мадридським «Атлетико», іспанська преса заговорила про нового Мессі чи нового Кун Агуерро. Новачок «матрацників» і справді виділявся швидкістю, напором, технікою та потужним ударом.

Однак молодість та брак відповідного досвіду не підпускали аргентинця до основи команди, де в нападі грали зірки світового рівня - Дієго Форлан та Кун Агуерро...

Як і тисячі інших юних аргентинців, Пачеко вирішив пов’язати своє життя з футболом. Він вступив до академії відомого клубу «Велес Сарсфілд» - багаторазового чемпіона та володаря Міжконтинентального Кубку. Не відомо, як би склалася доля Германа далі, якби у 2006 році Буенос-Айрес не накрила хвиля злочинності.

Якось бандити напали на будинок Пачеко, після чого батько Германа вирішив забрати сім’ю і покинути Аргентину. Родина переїхала до Іспанії. В Мадриді батько знайшов собі роботу, а для сина нову команду - «Атлетико». Навчання в академії «синьо-червоних» давало результати.

Герман навіть забив гол у ворота лондонського «Арсенала» на одному з міжнародних товариських турнірів, а також дебютував у складі молодіжної збірної Аргентини. Однак конкурувати з більш зірковими форвардами йому було ще зарано, тож керівництво клубу вирішило віддати його в оренду до сусідів з «Райо Вальєкано», гравцем якого Пачеко став у 2009 році.

Трохи згодом він провів кілька матчів за молодіжний склад «Атлетико» і прийшов час нової оренди. Талантом зацікавився аргентинський гранд «Індепендьєнте», за який Пачеко провів 11 матчів і забив один гол.

А пізніше він пограв ще й за «Хімнасію Ла Плата». Мрія Германа Пачеко - зіграти в парі з Кун Агуерро. «А хто б не хотів? Кожен молодий гравець «Атлетико» у своїх снах бачить момент, коли виходить на поле разом з ним».
Старий 12.07.2011, 21:00   #166
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Федецький навіть не уявляє за кого гратиме

Захисник "Карпат" Артем Федецький досі не заявлений ні за одну з команд в чемпіонаті України.

Останні два сезони футболіст, права на якого належать "Шахтареві", провів в "Карпатах", куди був відданий в оренду.

Нинішнього літа з'явилися чутки про те, що Артем може повернутися в Донецьк або відправитися в нову оренду - в "Іллічівець", куди перейшов його недавній одноклубник по "Карпатах" Денис Кожанов, права на якого належать тому ж "Шахтареві".

"На жаль, я нічого не знаю з приводу свого найближчого майбутнього. Гру першого туру "Іллічівець" - "Карпати" подивився з трибуни і повернувся з командою у Львів. Коли вирішиться моя доля, я і сам не знаю - від мене нічого не залежить"
Старий 12.07.2011, 21:01   #167
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

У Мілана з'явиться російський власник?

Обставини змушують Сильвіо Берлусконі розлучитися зі своїм футбольним клубом

У понеділок на офіційному сайті італійського футбольного клубу «Мілан» з'явилося повідомлення про те, що сьогодні його власник Сильвіо Берлусконі оголосить про продаж контрольного пакета акцій, що становить 51%.

При цьому італійська газета La Repubblica, посилаючись на самого Берлусконі, стверджує, що новим господарем команди стане «російський магнат», чиє ім'я поки не було названо. Що стосується прем'єр-міністра Італії, то самі обставини змушують його розстатися з футбольним клубом. Справа в тому, що в суботу міланський суд зобов'язав холдинг Fininvest, що належить Берлусконі, виплатити компенсацію в 560 млн. євро компанії Cir у зв'язку з нечесним придбанням контролю над видавничим домом Mondadori. Тепер синьйору Сільвіо доведеться серйозно заощаджувати, у тому числі і на улюбленому футболі. Впливовий італієць став власником «Мілана» ще в 1986 році. З тих пір червоно-чорні вісім разів вигравали чемпіонат Італії і п'ять разів Лігу чемпіонів.
Старий 12.07.2011, 21:02   #168
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Снейдер перейде у МЮ за 40 млн. євро

Голландський півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер невдовзі перейде у "Манчестер Юнайтед". Манкуніанці заплатять за плеймейкера 40 млн. євро. Керівники "Інтера" таки спокусилися на великий прибуток від продажу гравця, інформує Sun.

Видання посилається на слова партнера Снейдера по збірній Найджела Де Йонга, який теж виступає в Англії.

Снейдер отримуватиме в МЮ 250 тисяч євро на тиждень, пише видання.

Сер Алекс Фергюсон будь-що прагнув отримати лідера збірної Голландії Веслі Снейдера, щоб покращити креативність «МЮ» у центрі поля.
Старий 12.07.2011, 21:41   #169
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Суркіс відмовився продати "Дніпру" Хачеріді

Питання про перехід Хачеріді в будь-який клуб, в тому числі в "Дніпро", навіть не розглядається.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Цей гравець потрібен "Динамо", - заявив Суркіс.

Нагадаю, що власник "Дніпра" Ігор Коломойський підтвердив, що Хуанде Рамос цікавився 23-річним Євгеном, бо вважає в своєму клубі проблемною позицію в центрі оборони.
Старий 12.07.2011, 21:55   #170
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Реал продовжив контракти з Пепе і Серхіо Рамосом

«Королівський клуб» інвестував у стабільність

Захисники «Реала» Серхіо Рамос і Пепе продовжили контракти з мадридським клубом до 2016 і 2017 роки відповідно.

Попередня угода Рамоса минав через два роки. З моменту переїзду в 2006 році з «Севільї» в столицю він став ключовим захисником «Реала» і збірної Іспанії. На рахунку 25-річного футболіста 195 матчів в чемпіонаті Іспанії в складі мадридців.

Робоча угода 28-річного Пепе розраховане на рік довше. Після переходу в 2007-му з «Порту» захисник збірної Португалії провів за «Реал» 81 матч національної першості.

Раніше «Реал» посилився Фабіу Коентрау, Рафаелем варанів, Хаміт Алтинтоп, Нурі Шахіном і Хосе Кальехоном. Минулий чемпіонат Іспанії команда Жозе Моурінью завершила на другому місці, завоювавши пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум