![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Перший національний урізав українське мовлення заради молдавського
![]() Перший національний телеканал планує транслювати програми на мовах національностей, що проживають в Україні. Про це заявив гендиректор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф в інтерв'ю "Україні молодій". "Ми зменшили квоту української мови до 75 відсотків не для того, щоб у нас було 25 відсотків російського. Ми плануємо транслювати програми (не в прайм-тайм) на мовах національностей, що проживають в Україну: молдаван, поляків, інших", - сказав він . Крім того, коментуючи заяви про маніпуляції в програмі "Шустер Live", Бенкендорф заявив: "Я вважаю, коли і чинна влада, і опозиція кажуть, що її мало в програмах, то це свідчення рівного доступу до ефіру і одних, і інших". "І якщо програму з опозиціонеркою Тимошенко показують у прямому ефірі, а потім у повторі - це ознака того, що цензури на каналі немає. Мені здається, що все те, що показують зараз, навряд чи могли б показувати на Першому національному навіть за попередньої влади ", - зазначив він. "В одному з рейтингів ворогів преси мене навіть поставили на 18-е місце в списку з 25 осіб - за те, що я скоротив на НТКУ близько 200 співробітників. А перед тим журналісти обурювалися з приводу того, що штат телекомпанії роздутий", - заявив Бенкендорф. Крім того, гендиректор НТКУ сказав: "Один з останніх прикладів того, що ми подаємо всю інформацію, - побиття дівчини регіоналом Ландиком-молодшим: незважаючи на партійну приналежність і батька, і сина, ми розповідаємо про інцидент з першого дня". На питання, дзвонять йому з адміністрації президента з проханнями щось поставити або притримати інформацію, Бенкендорф відповів: "Спочатку було багато дзвінків від тих, хто намагався керувати". "В період скорочення штату багато просили не звільняти своїх. Але вказівок щодо того, щоб поставити або зняти якусь інформацію, - такого не було", - додав він. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |