SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.07.2011, 13:09   #441
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Скоулз: "Фергі міг продати мене ще в 2001-му"

Легендарний півзахисник МЮ зізнався, що одного разу йому крупно повезло.
Вся справа в тому, що колись Пол відмовився грати за клуб в матчі Кубка Ліги проти Арсеналу, пише soccernet.espn. "Я не знаю, чому я це зробив, - згадує Великий Рижик -. Але я дійсно про те шкодую".

"Просто я був не в настрої, адже я залишився поза складом за тиждень до цього, в матчі проти Ліверпуля. Не знаю, яка бджола мене вжалила, але це було дійсно нерозумно".

"Мені пощастило -.. Я вибачився і відбувся штрафом Адже Фергі міг і продати мене ще тоді, у 2001-му І був би абсолютно прав ..."
Старий 31.07.2011, 19:30   #442
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Goal.com: Україна не проб'ється на ЧС-2014

Збірній Україні не під силу вийти з групи "Н" відбіркового турніру до ЧС-2014.

Про це заявив Стів Кроуфорд, експерт сайту Goal.com.

Нагадаємо, жеребкування Чемпіонату Світу відбулася напередодні і за його результатами жовто-сині потрапили в компанію до англійців, поляків, чорногорців, молдаван і Сан-Марино.

Перше місце експерт віддав Англії, а друге - чорногорцям, мотивувавши це поточною серією у 8 ігор без поразок у Вучініча і ко.

Україна, на думку Крофуорда, буде перебудовуватися і цей процес не пройде просто, пише terrikon.com.
Старий 31.07.2011, 19:33   #443
sacha
Передовик

Типово

Фани "Карпат" на честь загиблого товариша проведуть у тиші матч з "Ворсклою"

Один з лідерів фанатського угруповування Banderstadt Ultras Олександр на прізвисько Шалений помер 28 липня в результаті ножових поранень, отриманих під час бійки.

Під підозрами у вбивстві затримано 3 людини, проте за словами відділу зв'язків з громадськістю МВС України у Львівській області Дениса Харчука злочинців могло бути і більше.

На згадку про товариша фанати "Карпат" планують провести сьогоднішній матч з «Ворсклою» в тиші, повідомляє 11na11.com.
Старий 31.07.2011, 19:35   #444
sacha
Передовик

Типово

Тевес і Ето'О можуть помінятися клубами

"Манчестер Сіті" та "Інтер" можуть обміняти двох найкращих бомбардирів останнього сезону - до Італії може перебратися Карлос Тевес, а у зворотному напрямку поїде Самюель Ето'О.

Представники клубів повинні зустрінеться після поєдинку команд в рамках Dublin Super Cup, інформує La Corriere dello Sport.

Массімо Моратті хотів би бачити в складі команди аргентинця, але водночас він не бажає розлучатися з камерунцем. Перепоною моєе стати те, що головний тренер "городян" Роберто Манчіні вважає даний обмін майже нереальним, пише sport-express.ru.
Старий 31.07.2011, 19:37   #445
sacha
Передовик

Типово

Рубін націлився на Єрьоменка?

Представники бронзового призера чемпіонату Росії казанського "Рубіна" провели переговори з київським "Динамо" щодо придбання 24-річного фінського центрального півзахисника Романа Єрьоменка.

Про це повідомляє видання "Твой День", посилаючись на власні джерела в казанському клубі.

"Роман - дуже сильний футболіст, який може зіграти як на позиції ближче до атаки, так і глибше до своїх воріт. Такий гравець реально посилив би команду, і ми б не відмовилися бачити його у своєму розпорядженні.

До того ж, незважаючи на фінський паспорт, у нього є й російське громадянство. Роману не потрібно буде звикати до наших особливостей і менталітету. Але зараз говорити про перехід передчасно. У першу чергу потрібно домовитися з киянами", - зазначає джерело в казанському клубі.

Нинішня трансферна вартість Романа дорівнює 6,5 мільйона євро, а термін контракту футболіста розрахований до червня 2014 року. У зв'язку з цим "динамівці" хотіли б отримати за гравця відступні в розмірі 8 мільйонів євро.
Старий 31.07.2011, 19:39   #446
sacha
Передовик

Типово

Афеллай вибув на п'ять тижнів

Півзахисник "Барселони" Ібрагім Афеллай отримав травму підколінного сухожилля лівої ноги і вибув з ладу на термін до п'яти тижнів.

Про це повідомляє офіційний сайт каталонців.

Голландець отримав пошкодження в товариському матчі із "Манчестер Юнайтед", який завершився перемогою англійців із рахунком 2:1.

Афеллай абсолютно точно пропустить двораундове протистояння із "Реалом" за Суперкубок Іспанії, намічене на 14 і 17 серпня, пише championat.com.
Старий 31.07.2011, 23:08   #447
sacha
Передовик

Типово

Ультрас "Лаціо" відкрито виступили проти президента клубу

Вболівальники "Лаціо" прийняли рішення виступити з офіційною заявою, в якій назвали президента клубу Клаудіо Лотіто своїм ворогом.

Фанати римлян давно виступають проти одного із босів команди, незважаючи на високі результати "Лаціо".

"Лотіто був, є і завжди буде ворогом ультрас. Він - єдиний президент, який виступав за арешт вболівальників, які протестують проти його персони. Ми завжди будемо його ненавидіти за це, незважаючи на результати команди і його роботи. І не хочемо, щоб наше ставлення стало алібі для поганого виступу команди будь-коли в майбутньому. Ми прийняли рішення підтримувати команду, навіть враховуючи ненависть щодо президента. Завжди будемо близькі до клубу в будь-якій ситуації. Не забувайте, що ми підтримуємо команду десятиліттями і приносимо себе в жертву заради "Лаціо", - цитує заяву ультрас sport-express.ru.
Старий 31.07.2011, 23:10   #448
sacha
Передовик

Типово

Кранчар: "Будемо боротися за друге місце з Україною і Польщею"

У групі "H" кваліфікації чемпіонату світу-2014 боротьба за друге місце точитиметься між збірними Чорногорії, України та Польщі.

Таку думку висловив наставник збірної Чорногорії Златко Кранчар.

"Я налаштований оптимістично, хоча група у нас серйозна. Нас знову чекають матчі з Англією, хоча це не такий вже й поганий вибір з першого кошика із урахуванням наших останніх зустрічей з ними", - сказав він.

"Схоже, ми будемо боротися за друге місце з Україною і Польщею, хоча можемо зачепитися і за перше місце", - цитує слова хорватського фахівця championat.com.
Старий 31.07.2011, 23:59   #449
sacha
Передовик

Типово

31 липня ЧУ Кривбас 1:0 (1:0) Чорноморець
Голи: 1:0 - Бабатунде (30)
Карпати 0:2 (0:1) Ворскла
Голи: Маркоскі (3), Сачко (60)

Арсенал 1:1 (0:1) Шахтар
Голи: Мазілу (90+4) Фернандіньо (10)
Сьгоднішній день у Чемпіонаті України був досить цікавим.Відбулося три зустрічі я особисто бачив одну і найбільш цікаву гру Арсенал-Шахтар на каналі 2+2.Спочатку активніше почав Шахтар і Фернандіньо забив красень гол пройшовши майже весь захист Арсеналу пробивши у ближній кут від воротаря.Потім на полі було щось неймовірне Арсенал переграва Шахтар майже у всіх компонентах гри про що свідчить статистика матчу по ударах по воротах 17-10 накористь Арсеналу,а по ударах у площину воріт взагалі 12-2.Не знаю коли ще в матчах ЧУ Шахтар був такий жалюгідний. І це був подарунок на день народження іхнього коуча.Проблеми Шахтаря почалися ще в попередній грі з Карпатами в першому таймі тієї гри.Перевага була на боці Карпат,але в другому таймі команда підсіла і Шахтар її подолав.Арсенал навпаки в другому таймі додав.Особливо небезпечні були кутові у його виконанні,і досяг своєї мети не з кутового,а зробив це з гри.Провівши чудову комбінацію і забивши мяч на 94 хвилині.Я згідний з їхнім тренером, що сьогодні Арсенал повинен був перемагати і переграв Шахтар по грі! Ваш Sacha!

Востаннє редагував sacha: 01.08.2011 о 10:21.
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.08.2011, 00:24   #450
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Дієго готовий перейти в Атлетико

Півзахисник "Вольфсбурга" Дієго готовий розглянути варіант з переходом в мадридський "Атлетико". Про це повідомив батько і агент 26-річного футболіста Жаїр Да Кунья.

"Такий гравець, як Дієго, буде відмінною купівлею для "Атлетико". У Діего є усі необхідні якості для гри за цей клуб, і я думаю, що він впишеться в схему тренера Мансано. Дієго заінтригований таким варіантом продовження кар'єри", - сказав батько хавбека.

Також Жаїр Да Кунья зазначив, що його син готовий піти на пониження зарплати заради можливості виступати за "Атлетико".

"Дієго готовий зробити усе від нього залежне заради цього переходу. Зараз нам треба, щоб домовилися клуби. Час ще є - до закриття трансферного вікна цілий місяць", - підсумував Жаїр Да Кунья.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум