![]() |
|
|
#631 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.08.2011
Дописи: 7
|
Форвард міланського "Інтера",
Самуель Ето'О, перейде в махачкалинський "Анжи" до 21 серпня, стверджує "La Gazzetta dello Sport". За даними видання, сьогодні сторони знову ведуть переговори щодо трансферу футболіста. Остання пропозиція російського клубу становила 25 млн. євро, однак італійський гранд сподівається виручити за футболіста 30 млн. євро. Видання припускає, що сторони знайдуть "золоту середину"- 27-28 млн. євро. |
|
|
|
|
|
#632 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Арсенал" пояснив причину високої вартості квитків на матч з "Динамо"
Ціни на квитки київського дербі, яке відбудеться в рамках 6-го туру чемпіонату України між "Аресналом" і "Динамо" були підвищені з тією метою, щоб у хуліганів не було бажання іти на стадіон. Про це заявив віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко. "Такі ціни ми встановили, щоб не було спокуси в хуліганів йти на стадіон з метою "розім'ятися", - сказав він. Нагадаємо, на сьогоднішнє столичне "дербі" можна буде потрапити, виклавши за квиток від 50 до 100 гривень. У той час, як вартість перепусток на недавній поєдинок "Арсенал" - "Шахтар" коливалася від 20 до 50 грн, пише sport.segodnya.ua. Динамо перемогло у меншості! Каштани", граючи з 22-ї хвилини в більшості, програли без шансів динамівцям у київському дербі. Показана "Арсеналом" гра в попередніх п'яти матчах, спонукала вболівальників очікувати хорошого двобою у дербі Києва. Адже "каноніри" в попередніх матчах не програвали і демонтсрували якісний футбол. Однак вкотре "червоно-сині" програли за всіма статтями принципове протистояння і втратили змогу здобути потрійні преміальні, які пообіцяв Рабинович. Ще старт матчу засвідчив, що у "канонірів" величезні проблеми в обороні. Спершу Даніло влучив у стійку. Потім Мілевський втікав в чистий сам на сам з Боровиком, а разом з ним на ворота кіпера арсенальців вибігали ще три патрнери, проте Артем "запіжонився", якось "ткнувши" м'ячем у стража воріт. Тут же Ідеє мав нагоду скористатись неузодженням в захисті команди Кучука, але і тут на заваді йому став Боровик, який дістав м'яч з-під поперечки. А в середині першого тайму "Динамо" опинилось в меншості. Гармаш дістав від суперника по гомілці і незадоволений рішенням арбітра, виляав того. Арановський пресік висловлювання молодого динамівця жорстко, вигнавши його прямою жовтою карткою. Здавалось, "Динамо" перебудується і гратиме другим номером. Але, де ж там! Таке враження, що Гармаш тільки заважав "біло-блакитним", бо в меншості підопічні Сьоміна забігали з величезним бажанням і втілили перевагу в два голи. Спершу арбітр поставив пенальті за фол Шершуна на Ярмоленку (навіщо фолити на форварду, який знаходиться спиною до твоїх воріт?!). Шевченко чітко розвів Боровика і м'яч по різних кутах. І за хвилину "Динамо" подвоїло перевагу: Шева класно розібрався із суперником у центрі поля і вивів Ідеє на побачення з Боровиком - Браун без проблем обіграв воротаря. Могли віце-чемпіони і добити "канонірів": невтомний Шевченко здійснив фантастичний слалом від центру поля до воріт Боровика, але вирішив продемонтрувати великодушність і віддавав пас Ярмоленку, та снаряд перехопили захисники. Не відомо, що там у переві говорив і намагався пояснити Кучук підопічним, але другий тайм нічого не змінив. Не було ні пресингу від гравців "Арсеналу", ні бажання боротись. Відтак, "червоно-сині" зазнали чергової безвольної поразки у так званому "дербі". Хоча, на це визначення - "дербі" - гравцям "Арсеналу" потрібно ще напрацювати. "Динамо" ж показало класний футбол і здобуло потрібний результат напередодні важливого вояжу до Болгарії, куди динамівці їдуть точно не відпочивати... "Арсенал" - "Динамо" - 0:2 (0:2) Голи: Шевченко 37 (з пен.), Ідеє 38. Донеччани на класі розібралися із суперниками з Дніпропетровська "Дніпро" - "Шахтар" - 1:3 (0:2) Голи: Калініч 81 - Адріано 6, Жадсон 45+1, Фернандінью 58. Вилучення: Калініч 83 Дива не сталось. "Дніпро" не вибухнув в матчі з "Шахтарем" ні грою, ні результатом. Хоча, з іншого боку, зіграв, все ж краще, ніж в попередніх поєдинках чемпіонату. Вже від початку матчу все пішло не так в дніпрян: Адріано вийшов на побачення з Селезньовим і в притаманному собі стилі чітко переграв його. "Дніпро" перехопив ініціативу, намагаючись нагнітати ситуацію біля воріт Рибки. Удари Джуліано, Коноплянки були небезпечними, проте неточними. "Шахтар" грамотно оборонявся і вичікував свого шансу в контратаці. Одна з них трапилась наприкінці тайму - Жадсон її перевтілив в гол. Попри таке відставання в рахунку, "Дніпро" гнув свою лінії і в таймі другому, навіть незважаючи на гол Фернандінью, який теж забив "Шахтар" в контратаці (велике "спасибі" обороні "Дніпра", яка провалювалась ледь не при кожній атаці "гірників"). Та варто віддати належне господарям, які з новими силами, стиснувши зуби, атакували і, зрештою, скоротили рахунок. Кравченко,я кий вийшов на заміну, навісив зі стандартного положення на дебютанта Калініча, який головою переправив кулю у ворота Рибки. Хорват настільки запалився, що через дві хвилини ліктем вдарив Кучера, борючись за м'яч, за що побачив перед собою червону картку. Феєричний дебют екс-гравця "Блекберна", чи не так? За 24 хвилини на футбольному полі Нікола отримав жовту картку, забив м'яч і був вилучений другим попередженням. Такого от ляпаса отримали дніпряни напередодні матчу з "Фулхемом". Можна лише собі уявити, які почнуться розмови, якщо команда Рамоса вилетить з Ліги Європи. Та не будемо про погане наразі... А от "Шахтар" зіграв на своєму рівні. Команда провела матч в тому ж ключі, що й минулий сезон в ЛЧ - строга гра в обороні і гострі контратаки, які завершуються плачевними результами для суперників. Чемпіон продовжує утримувати одноосібне лідерство в таблиці. Мессі стане капітаном команди Новий головний тренер збірної Аргентини Алехандро Сабелья має намір зробити капітаном "альбіселесте" форварда "Барселони" Ліонеля Мессі. За інформацією Goal.com, наставник прийняв це рішення після особистої зустрічі з Мессі, яка пройшла в минулу п'ятницю. Нагадаємо, що зараз капітаном аргентинської команди є інший футболіст "Барселони" Хав'єр Маскерано. Сам Мессі раніше вже один раз удостоювався капітанської пов'язки - Дієго Марадона доручив нападнику вивести команду на заключний матч групового турніру ЧС-2010 проти Греції. Чемпіонат світу (U20). Мексика та Португалія стали першими півфіналістами Чемпіонат світу з футболу (U20) Колумбія 1/4 фіналу 13 серпня Мексика - Колумбія 3:1 (1:0) Голи: 1:0 - Торрес (38 пен), 1:1 - Запата (60), 2:1 - Рівера (69), 3:1 - Рівера (88) Португалія - Аргентина 0:0 по пен. 5:4
Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:18. Причина: Оверпостінг! Порушення правил форуму! |
|
|
|
|
|
#633 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Українець продовжив угоду з московським клубом.
Форвард збірної України з футболу Андрій Воронін продовжив контракт з московським "Динамо". Нова угода з капітаном команди, який лідирує в російській Прем'єр-лізі за системою "гол + пас" (5 +11), розрахована на три роки - до літа 2014 року. "У мене було кілька пропозицій від інших клубів, проте залишати в розпал сезону команду, яка набрала хід і претендує на високі місця, було б неправильно, - заявив Андрій Воронін офіційному сайту "Динамо". - Я не раз підкреслював, що мені комфортно в "Динамо", отримую задоволення від гри. У нас чудова атмосфера в колективі, відмінні відносини з тренерським штабом, мені довіряють, відчуваю себе одним з лідерів, команда йде у першій трійці. Вірю, що "Динамо" і надалі буде прогресувати. Тому коли надійшла пропозиція продовжити угоду з біло-блакитними, то я не роздумуючи відповів згодою. Радий, що з контрактним питанням на найближчі три роки настала ясність". Андрій Воронін був викликаний на останній матч збірної України, який завершився перемогою Швеції з рахунком 1:0. А після Євро-2012 форвард планує попрощатися з кар'єрою в національній команді.
|
|
|
#634 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Венгер вирішив піти з Арсеналу
Французький тренер Арсен Венгер повідомив своїм близьким друзям, що майбутній сезон стане для нього останнім на посаді головного тренера "Арсеналу", пише goal.com. Тренер, чий контракт з лондонцями розрахований ще на 3 роки, визнав, що його перебування в клубі добігає кінця. Венгер незадоволений тим, що його влада в "Арсеналі" зменшилася з приходом нового власника Стена Кронке, а також розчарований критикою вболівальників команди, якій він піддався за останній рік. Француза хотіли би бачити головним тренером "Парі Сен-Жермен" нові катарські власники клубу. Сам Венгер визнав, що має дружні стосунки з керівниками паризької команди і навіть заявляв, що не проти очолити "ПСЖ" у майбутньому. Крім того, Венгеру належить будинок недалеко від стадіону "Парк де Пренс". Нагадаємо, що Венгер очолює "Арсенал" з 1996 року. |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.08.2011
Дописи: 7
|
Арсен Венґер у приватній
розмові зізнався, що цей сезон стане останнім для нього на посту головного тренера "Арсеналу". Француз, який тільки минулого літа підписав новий контракт на три роки, визнав, що його перебування в клубі підходить до кінця. Венгер незадоволений тим, що його влада в клубі зменшилася з приходом нового власника Стана Крунке, а також засмучений критикою з боку фанатів, незадоволених тим, що клуб вже шість років не може нічого виграти. Венґера сватають в різні клуби. Зокрема, Венґер зустрічався з представниками "Манчестер Сіті", однак про результати переговорів невідомо. Також відомо, що Венґер мав зустріч з керівництвом "ПСЖ", який нещодавно знайшов багатих власників з Катару, з якими Венґер підримує дружні стосунки. Крім того, Венґер має власну квартиру біля самісінького "Стад де Пренс". Хіба не ідеальне місце для роботи? |
|
|
|
|
|
#636 |
|
Передовик
Ukraine
|
Рамос: плануємо купити двох захисників
Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос прокоментував домашню поразку своєї команди від донецького "Шахтаря" з рахунком 1:3, давши оцінку і дебюту Ніколи Калініча у дніпропетровському клубі. "Складний був для нас матч. Дуже швидко Шахтар вийшов вперед, і нам не вдалося реалізувати все заплановане. Якщо ми йшли атакувати далеко на чужу половину поля, то контратаки за участю швидких гравців Шахтаря нас заставали зненацька. Таким чином, ми отримали другий і третій гол. Загалом же потрібно визнати, що Шахтар продемонстрував: зараз ця команда сильніша за нас. Крім того, газон був у дуже поганому стані. Зрозуміло, що це не може служити виправданням, але щоб грати в професійний футбол, цей газон не годиться. Що стосується дебюту Калініча, то хлопець зіграв 30 хвилин і провів їх досить добре, відзначився. При цьому повинен сказати, що видалення було занадто жорстоким покаранням за те, що він зробив. Та й якщо повернутися до жовтої картки. Так, не кожне падіння у штрафному є пенальті. Але навіщо ж давати жовту картку, якщо людина падає? Ще не закрито трансферний ринок, ми будемо намагатися посилюватися. З початку сезону ми говорили про необхідність підписати двох центральних захисників. Будемо сподіватися, що встигнемо це зробити", - цитує фахівця офіційний сайт дніпропетровської команди. |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Кононов: "Відступати було нікуди"
Тренер Карпат прокоментував першу перемогу своєї команди в чемпіонаті. - Ясно, що нам відступати було нікуди, ми й так себе загнали в самий низ турнірної таблиці. Тому настрій на перемогу був на найвищому рівні, а іноді він навіть зашкалював. Особливо ці емоції заважали під час завершальної стадії атаки. Хотілося нам забити гол вже на початку матчу, але не вдалося. А вже коли пропустили, тоді нарешті і змогли втілити в життя свою перевагу. Хочу сказати, що мені дуже сподобалася Заря. Якби не вилучення, невідомо, як би все склалося - Що ви відчули після нереалізованого пенальті, виходи один на один, удару в поперечину і автогола? - Я б не хотів про це говорити. - Поясніть заміни ... - У нас ніхто не випадав. Кожен, хто є в команді і грає в основі, допомагає команді. Крістобаль, наприклад, віддав гольову передачу на Лукаса, "заробив" червону картку. Знаєте, ми завжди поспішаємо бігти попереду паровоза. Дуже всім хочеться, щоб кожен забивав, віддавав гольові паси, якісно працював у відборі. Ми розуміємо вимоги наших фанатів. Але поки йде процес. Хотілося б, щоб він був не таким болючим. Ми вийдемо з положення, тому що у нас всі гравці гарні і я всіх буду захищати. Щодо замін - то Федецькій сам її попросив. Трохи бволновалісь щодо його стегна. У Лукаса також була мікротравма. А Пачеко - він молодий хлопець і поступово набирає кондиції. - Під кінець матчу у вас була тотальна перевага, але знову не могли забити. Через втому або хвилювання? - Я б не сказав, що гравці втомилися. Ми досить легко грали. Функціонально хіба що Крістобаль втомився. Це була його перша гра, де він провів на полі 90 хвилин. А щодо нереалізації - то справа тут в психології. Коли не вдається забити, то кожен гравець хоче взяти ініціативу на себе, а виходить, що емоції переважають над мисленням. Хоча ми також розуміємо, що повинні краще працювати над завершенням атак на тренуваннях. Тому що в кожній грі ми маємо моменти, але не реалізовуємо їх. Так, сьогодні ми виграли, але всяке могло бути, тому що Зоря дуже активно грала в контратаках. - Вам не здалося, що Зоря дуже жорстко грала, особливо в першому таймі? - Можливо, але й ми теж жорстко грали. Погода і поле дозволяли. Ось, скажімо, епізод, коли Федецькій сфолив. Я думав, що він також червону картку отримає. - Хто буде виконувати пенальті в наступний раз? - Побачимо, хто буде робити це на тренуваннях краще всього.
|
|
|
|
#638 |
|
Передовик
Ukraine
|
Неста: Аллегрі недооцінюють
Захисник італійського "Мілана" Алессандро Неста віддав належне наставнику команди, Массіміліано Алегрі. "Дивно, але незважаючи на вигране чемпіонство, роль Аллегрі в "Мілані" досі недооцінюють. Це людина великих талантів: тактик, ретельно розбирає кожного суперника. Психолог, вміє знайти підхід до будь-кого. Дипломат, здатний умовити керівництво зробити те, що необхідно для команди. Аллегрі відразу ж виграв титул, і це далеко не межа його здібностей", - заявив Неста для Gazetta dello Sport. |
|
|
|
|
|
#639 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Шевченко отримав перелом скули
Матч 6 туру чемпіонату України між київськими "Арсеналом" і "Динамо" не пройшов безслідно для нападника "біло-блакитних" Андрія Шевченка. В одному із зіткнень другого тайму цієї зустрічі "динамівський" ветеран отримав удар в обличчя. Отримавши першу допомогу від лікарів за межами поля, які "заморозили" місце удару, Шевченко повернувся у гру, проте незабаром гострі больові відчуття повернулися, і нападник був змушений попросити заміну. Відразу після завершення матчу Шевченко був направлений на обстеження у столичну клініку "Борис", де футболістові був поставлений невтішний діагноз: перелом скули. Що стосується термінів повернення нападника, то "динамівським" лікарям поки важко дати точну відповідь, але очевидно, що Шевченко, швидше за все, пропустить обидва матчі з болгарським "Літексом" у Лізі Європи, стверджує dynamo.kiev.ua.
|
|
|
#640 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Андрій Шевченко забив свій 80- Й ГОЛ в еліті
Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко, точно пробивши пенальті у грі з "Арсеналом", в 80-й раз відзначився голом у рамках української вищої / Прем'єр ліги. За кількістю забитих м'ячів він вийшов на чисте 9-е місце в загальному реєстрі, лише на один гол відстаючи від Олега Матвєєва, що займає восьму сходинку.Кращі бомбардири чемпіонатів Україні 1. Сергій Ребров (Шахтар-10, Динамо-113) - 123 2. Максим Шацьких (Динамо-97, Арсенал-14) - 111 3. Андрій Воробей (Шахтар-80, Дніпро-12, Арсенал-9, Металіст-4) - 105 4. Олександр Гайдаш (Таврія-85, Металург М-10) - 95 5. Сергій Мізін (Динамо-16, Дніпро-8, Чорноморець-2, ЦСКА/Арсенал-24, Карпати-25, Кривбас-7, Металіст-8) - 90 6. Тімерлан Гусейнов (Зоря-19, Чорноморець-66) - 85 7. Олександр Косирін (Динамо-1, Арсенал-4, Чорноморець-52, Металург Д-26) - 83 8. Олег Матвєєв (Динамо-1, Шахтар-61, Кремінь-12, Металург З-2, Металург Д-5) - 81 9. Андрій Шевченко (Динамо) - 80 Примітка: напівжирним шрифтом виділені футболісти, станом на сьогодні продовжують кар'єру в клубах еліти. Кращі бомбардири "Динамо" в еліті (топ-10) 1. Сергій Ребров - 113 2. Максим Шацьких - 97 3. Андрій Шевченко - 80 4. Віктор Леоненко - 61 5. Валентин Белькевич, Артем Мілевський - по 51 7. Діого Рінкон - 46 8. Олег Гусєв - 35 9. Павло Шкапенко - 33 10. Тіберіу Гіоане - 32 П'ЯТЬ КОМАНД УПЛ відзначать ювілей Нагадаємо, що гранди -старожили нашого чемпіонату перші свої матчі в елітному дивізіоні Україні провели 7 березня 1992 року. Київське « Динамо » на своєму полі обіграло харківський « Металіст » - 2:1, а донецький « Шахтар » на виїзді зіграв внічию із запорізьким « Металургом » - 1:1. Зазначимо також, що вже в цьому чемпіонаті показник в 600 зіграних матчів у Прем'єр - лізі зможуть подолати: дніпропетровський « Дніпро » і сімферопольська « Таврія » - в 7- му турі, а також криворізький « Кривбас » - в 26- му турі чемпіонату України. 185- Й " сухарі" ШОВКОВСЬКОГО Матч 6 туру чемпіонату України між київським « Арсеналом » та столичним « Динамо » став для кіпера « Динамо » Олександра Шовковського 185- м матчем, проведеним на « 0» в чемпіонатах України. Нагадаємо, що перший свій матч на « 0» в елітному дивізіоні Україна Шовковський провів 20 березня 1994 року, в переможному поєдинку київського « Динамо » над тернопільської « Нивою » - 1:0. СЕРГІЙ КОВАЛЕЦЬ: " ГРАЛИ ПРОТИ КОМАНДИ КРАЩОЮ УКРАЇНА " Післяматчеві коментарі головного тренера ФК «Оболонь» Сергія Ковальця: - Гарна була гра, проти збірної світу, можна сказати. Команда ставить завдання грати в Лізі Чемпіонів, а мені приємно, що наші молоді українські футболісти проти неї грали здорово і від душі - для вболівальників на трибунах. Приємно, що пацани змогли скласти конкуренцію, і така інтрига була в матчі. Думаю, уболівальники задоволення отримали і на трибунах, і біля екранів ТБ. - Костюм сьогодні змінили на фарт? - Чесно кажучи, я вибачився перед уболівальниками Україні, за свою поведінку і емоції тренера... Важко передати... Я вже говорив, «Шахтар», «Металіст», «Таврія», «Олександрія», «Карпати»... Хочеться, щоб трактування правил була послідовною. Футболісти грають для вболівальників. Хочеться, щоб було розуміння. Йожеф Сабо сказав, що пенальті не було, було багато повторів... Але емоції - це нормально, якщо немає емоцій, то треба мені сидіти на трибуні і пити пиво «Оболонь» або воду. - Пластуна в роздягальні заспокоїли? - Чесно кажучи, хотів взяти його сюди, але він був у душі. Це гравець молодіжної збірної, майбутнє і перспектива України. Він узяв на себе сміливість пробити пенальті, це показує, що він є одним з лідерів нашої команди. - П'ять турів не було голів, а тут одразу 3, ще й у ворота «Металіста». Може, призу не вистачало? - Ми - заводська команда, виробнича структура. В понеділок ми з дружинами і дітьми були на заводі, подивилися, що роблять люди, щоб наша команда грала у Прем'єр-лізі. Напевно, це відіграло свою роль. Це 6 тур, команда грає від душі, але, звичайно, не завжди все виходить. Я розумію критику ЗМІ, але, я думаю, ніхто не скаже, що вони не грають для вас. Не вистачає майстерності і зрілості, яка є у «Металіста», наприклад. Команда, я вважаю, зараз показує кращу в Україну гру. - На Пластуна більше половини верхових єдиноборств у своєму штрафному доводиться, може, йому це заважає в якійсь мірі, таке бажання? - Ми заявили Реву, Барилко, Тимченко і Бобух. Це українські, молоді футболісти - це наша філософія. Критика повинна бути, звичайно, але вона повинна бути конструктивною. Без критики ми не зробимо висновків. Але хотілося б, щоб була підтримка. Команда грає. Ми живемо в Україну, і це дуже важливо. Я розумію, що у великих клубів є завдання, і без легіонерів можна. Але є і «Оболонь», яка ставить завдання грати для вас. Хочеться результату, Ліги Європи, але ми до всього повинні йти своїм шляхом. Ну а Пластун - гравець збірної України, лідер нашої команди. І те, що ми 5 турів не забивали, а він узяв на себе сміливість і пробив пенальті - це дуже важливо. Я казав, щоб пенальті бив Лупашко, але пробив і забив Пластун - це говорить про його лідерських якостях. - Поставлю питання на правах вболівальника. Ви сказали, що не було б емоцій, але на секторах не менше емоцій... - Уболівальники - президент і його команда - тренер і команда. Це трикутник, завдяки якому ми граємо. Я сьогодні хочу звернутися до вболівальників «Оболоні». Вигуки не дуже нормальні на адресу будь-якої команди... «Металіст», «Ворскла», «Динамо» - це не прикрашає нас. Потрібна толерантність. Не треба обзивати фанів і гравців. Є України і ми розуміємо, що скоро доведеться ЄВРО-2012, ми повинні бути позитивними. Хочу, щоб ми, вболівальники «Оболоні», почали цей процес. Я хочу, щоб ми були прикладом для всієї країни. Моурінью: " СУПЕРКУБОК - НАЙМЕНШ ВАЖЛИВИЙ ТУРНІР СЕЗОНУ" Головний тренер мадридського " Реала " Жозе Моурінью висловився про значення розіграшу Суперкубка Іспанії, повідомляє Marca. Нагадаємо, що " вершкові " позмагаються за трофей з " Барселоною ". "Це найважливіший турнір літа і найменш важливий в контексті всього сезону. Передсезонну підготовку моя команда не проводила з прицілом на цей турнір. Я вважаю, що надалі він не вплине на виступи" Реала "в сезоні. Коли я працював в" Інтері ", ми програли Суперкубок, але потім виграли всі три трофеї сезону. Звичайно, ці матчі важливіше товариських зустрічей. що ж до противника, то я не знаю, як він оцінює турнір. але як би там не було, я впевнений, що каталонці хочуть перемогти ", - заявив Моурінью. Рівалдо СПАС "Сан-Паулу " ВІД УРАЖЕННЯ У МАТЧІ З " Атлетіко ПАРАНАЕНСЕ " Відбулися чергові матчі 16- го туру чемпіонату Бразилії. " Крузейро " на своєму полі розгромив " Аваї ", " Сантос " на виїзді програв " Атлетіко Гойаньенсе ", а " Сан - Пауло " в рідних стінах зіграв внічию з " Атлетіко Паранаенсе ". Чемпіонат Бразилії 16-й тур "Атлетико Гойаньенсе " - " Сантос " - 2:0 ( 0:0, 2:0) Гол: Ансельмо, 69 ( 1:0 ); Кампос, 79 ( 2:0 ). "Сан - Пауло" - " Атлетико Паранаенсе " - 2:2 ( 1:1, 1:1) Голи: Франсержіо, 21 ( 0:1 ); Ілсіньо, 24 ( 1:1 ); Едігаров, 77 ( 1:2), Рівалдо, 90 ( 2:2 ). " Крузейро " - " Аваї " - 5:0 ( 3:0, 2:0) Голи: Фабріціо, 27 ( 1:0 ); Рамон, 35 ( 2:0); Монтілло, 44 - з пенальті (3:0); Рібейро, 81 ( 4:0), Ортігоса, 85 ( 5:0). ТЛІСОВ ВСТАНОВИВ РЕКОРД " КУБАНІ " за кількістю матчів Вийшовши на поле в Ростові - на- Дону, Артур Тлісов встановив новий рекорд загальнокомандний: 245 матчів у складі "Кубані " в чемпіонатах і першостях країни. Раніше цей рекорд належав Станіславу Лисенка, який провів 244 гри в жовто - зеленій футболці. Тлісов захищає кольори "Кубані " вже протягом восьми сезонів. За цей час він вразив ворота суперників 25 разів. Ігнашевич: "З ПЕНАЛЬТІ 3-4 РАЗИ б'ю ТОЧНО, А ПОТІМ НЕ забивав" Захисник московського ЦСКА Сергій Ігнашевич поділився своїми враженнями від відбувся в Казані матчу 20- го туру чемпіонату Росії з " Рубіном ", який завершився внічию з рахунком 1:1 і в якому він на 67 -й хвилині не зумів реалізувати пенальті. "Настрій у мене, природно, не дуже. У команди - скоріше, задовільний, все ж таки нам вдалося відігратися на останній хвилині. Гра вийшла жива. У нас було предостатньо шансів для того, щоб здобути впевнену перемогу: пенальті, виходи один на один. але реалізація, на жаль, підвела. Якби існував спосіб не промахуватися з 11 метрів, я б забивав завжди... А так відсоток реалізації пенальті в мене протягом усієї кар'єри залишається приблизно однаковим: 3-4 рази я б'ю точно, а потім не забиваю. Підійду чи до м'яча, коли ЦСКА одержить право на пенальті в наступний раз? Це вирішувати тренеру і хлопцям. У нас є гідні кандидатури ", - сказав Ігнашевич в інтерв'ю своєму офіційному сайту. ЧС -2011 ( U -20). ПОРТУГАЛІЯ І МЕКСИКА У півфіналі У своїх парах ці команди не вважалися фаворитами, однак все ж таки змогли пробитися в наступний раунд турніру. Поєдинок між португальцями і аргентинцями вийшов досить нудним. Обидва суперники довго вовтузилися з м'ячем у центрі поля, намагалися не ризикувати, тому хороших атак було зовсім мало, не кажучи вже про гольові моменти. У першому тайм краще і гостріше діяли португальці, після перерви нитки правління грою взяли аргентинці. Проте ні тим, ні іншим вразити ворота не вдалося. У додатковий час гостроти не додалося, було помітно, що серія пенальті влаштує всіх. Зате ж, як разюче ця серія пенальті за напруженням, пристрасті і напрузі відрізнялася від самої гри! Фактично це була неймовірна драма. Голкіпер альбіселесте Естебан Андраде відбив два з перших трьох пенальті суперника, тоді як головні зірки його команди Ламела, Ітурбе і Нерво були точні. Рахунок був 1:3, кожний з наступних невдалих ударів вибивав Португалію, також як і кожен з голів Аргентини. Рафаел Лопес і Нелсон Олівейра свої пенальті реалізували, а Госналес Пірес і Руїс - ні! Команди ще раз обмінялися голами, а Сержіу вивів португальців уперед, і тут воротар Міка відбиває удар Тальяфіко - Португалія тріумфує. Португалія - Аргентина 0:0 по пен. 5:4 Господарі турніру колумбійці великі надії живили щодо цього турніру, мріяли про перемогу. Почали вони матч проти Мексики з позиції сили. Традиційно три Ортега - Родрігес - Мюріель зупинити було вкрай важко, на вістрі атак опинявся більшості саме останній, кращий бомбардир команди. Втім, йому не особливо щастило, то м'яч пройде мимо, то здорово зіграє голкіпер Хосе Родрігес. У першому таймі перевага Колумбії був величезним, гол і вдалий результат матчу здавався справою часу. А забила Мексика. Хуан Кабесас збив у своєму штрафному Дієго Рейеса, і Ерік Торрес реалізував пенальті. Шок - найслабші слова для цього м'яча. Після цього у господарів, незважаючи на величезну підтримку мало що виходило. Гол у відповідь вийшов взагалі випадковим, Дуван Сапата вистрілив з 25-ти метрів, а голкіпер збірної Мексики примудрився пропустити м'яч між ніг. Не встигли господарі підбадьоритися і з новою силою піти вперед, як подача з кута поля завершилася точним ударом Едсона Рівери. Втім, складати зброю ніхто не хотів (а як таке можливо на повному стадіоні?), Зусиллями того ж тріо Колумбія могла порівнювати рахунок, проте м'яч наполегливо обходив створ воріт. Зрештою, що вийшов на заміну ще по ходу першого тайму Рівера оформив дубль. Мексика - Колумбія 3:1 Голи: Торрес, 38 (пен), Рівера, 69, 88 - Сапата, 60 Федецький: " ХЛОПЦІ МОЛОДЦІ, НІХТО РУК не опустив " Захисник Карпат не приховував свого задоволення після першої перемоги команди в чемпіонаті. "Нарешті ми перемогли, вважаю, що заслужено. Можна сказати, що ця перемога вистраждана, тому що не забили пенальті - добре зіграв Шуховцев, і після цього ще кілька разів м'яч не залітав у ворота. Таке враження, ніби їх хтось то зачарував. Ще й пропустили прикрий гол. Але ми не опустили рук і здобули вольову перемогу ", - говорить Артем. "Розумію тренера, він буде захищати своїх гравців. Щодо того епізоду, то мені сказати щось важко, бо я в той час був на іншому фланзі. Потрібен повтор дивитися", - прокоментував Федецький видалення Мілько і тут же розповів про своє фолі . "Так, дійсно, я зіграв грубо, але не думаю, що цей фол тягнув на видалення. Відразу скажу, що я не мав наміру жодного травмувати суперника. У цьому епізоді я хотів зіграти жорстко в м'яч, але Дмитро Хомченовський відвів його вбік. Було слизько, тому я на інерції його зачепив. Але це був ігровий епізод, повторюю, не мав наміру грати грубо ". "Ми взяли м'яч під свій контроль і забули, що пропустили цей прикрий гол. Хлопці молодці, ніхто рук не опустив. Ми розуміли, що повинні виграти, тому що вже самим незручно. Та й фанати нас підтримали, а це завжди допомагає", - продовжив гравець збірної Україні розповідати про поєдинок. "Ми трошки виправили становище. Довго йшли до цієї перемоги, нам не щастило, але нічого: працювали і будемо працювати далі. І будемо грати заради наших фанатів." Тренер Зорі Анатолій Чанцев розкритикував суддівство в матчі з Карпатами. - Ваше враження про матч... - Враження негативне. - Від гри або від суддівства? - Від гри теж. Важко грати нам було з Карпатами в повному складі. Після того як видалили Вадима Мілько, грати стало ще складніше. Вилучення, ми зараз подивилися, а кому буде цікаво, теж подивляться, нічого не було зовсім. Там навіть жовтої картки не було. У свою чергу, коли гравець Карпат ззаду зрізав нашого гравця, як трактують судді ці епізоди, для нас незрозуміло. Скільки це триватиме - незрозуміло. Хто буде розбирати їхні помилки і наводити порядок - теж незрозуміло. Це таємниця за сімома печатками. - Що вам сьогодні не вдавалося? - У нас не вдавалася гра в обороні, перехід з оборони в атаку і контроль м'яча. - Торік Зоря тут провела автогол. Цього року теж. Вважаєте, це рок для Карпат? Ваша думка. - Це гра. У нас теж бувають моменти, рикошети, м'яч зрізається. Це футбол.
Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:17. Причина: Оверпостінг! Порушення правил форуму! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |