SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.08.2011, 14:14   #641
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Ідейє: "Шевченко для мене, немов батько"

Андрій Шевченко для Брауна Ідейє, немов батько, адже він, коли був маленьким, дивився ігри Андрія.

Про це після поєдинку з "Арсеналом" заявив сам нігерійський нападник "Динамо", пише прес-служба клубу.

"Насправді, ми потрапили у "пробку". Це вперше у моїй кар’єрі, коли команда запізнюється на гру. Я хотів якомога швидше дістатися стадіону, оскільки не хотів розслаблятися. Збирався виплеснути всю енергію на футбольному полі", - сказав він.

За словами Ідейє, Дениса Гармаша вилучили з поля за неприємні слова на адресу арбітра.

"Я був далеко від цього епізоду, вважаю, він сказав арбітру щось погане. Я запитав: "Навіщо ти це зробив?", але у запалі емоцій він і мені відповів щось неприємне", - сказав форвард.

"Шевченко для мене, немов батько. Коли я був маленьким, дивився його ігри. Для мене велика честь грати разом із ним в одній команді. Я дуже його поважаю та вважаю, що Андрій є хорошим прикладом для інших. У нього виняткове почуття гри", - підсумував Ідейє.

Форвард “Еркулеса” Нельсон Вальдес знехтував “Дніпром”, віддавши перевагу клубові з Казані.

Офіційний сайт іспанської команди повідомляє, що їм вдалося досягти домовленості з “Рубіном” щодо трансферу цього 27-річного форварда, і невдовзі всі деталі угоди, розрахованої на три роки, будуть відрегульовані. Тож “Дніпро” залишився біля розбитого корита. Аргументам дніпропетровців таки забракло переконливості.

Нельсон Вальдес, на рахунку якого 12 м'ячів за збірну Парагваю, провів в “Еркулесі” один сезон, зумівши двічі забити у ворота “Барселони”. Раніше він грав за дортмундську “Борусію”, “Вердер” і парагвайський “Тембетарі”.

Тренування "Реала" перед Суперкубком відвідали 57 тисяч уболівальників

Тренування "Реала" напередодні першого матчу за Суперкубок Іспанії проти "Барселони" відвідали 57 тисяч осіб.

У занятті взяли участь 20 футболістів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Перша гра за Суперкубок відбудеться у неділю, 14 серпня, у Мадриді о 23:00.

Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:13. Причина: оверпостінг
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.08.2011, 18:15   #642
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Челсі втрачає очки на старті

Сині на виїзді не змогли здолати Сток Сіті.

Підопічним Андре Вілаш-Боаша навіть не вдалося забити гол. Хоча хороших моментів для цього у них було чимало.

Іноді на заваді гостям ставали захисники Сток Сіті, іноді воротар, іноді - неточність ударів.

Як наслідок - суха нічия. Для Челсі це втрата двох очок, для Сток Сіті здобуток одного.

Сток Сіті - Челсі 0:0

Сток: Беговіч, Хут, Шоукросс, Вудгейт, Уїлан, Вілсон, Пеннант, Ділеп (П'ю, 71), Етерінгтон (Уайтхед, 62), Джонс (Шоттон, 86), Уолтерс

Челсі: Чех, Е. Коул, Босінгва, Террі, Алекс, Рамірес, Лемпард, Мікель, Малуда (Анелька, 65), Торрес (Бенаюн, 89), Калу (Дрогба, 75)

Попередження: Шоукросс, Вілсон - Коул, Лемпард

Роналду визнаний найпопулярнішим футболістом світу

Нападник "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду був визнаний аналітичним агентством Famecount найпопулярнішим футболістом на планеті.

Як повідомляє The Independent, дослідження були проведені на підставі популярних соціальних мереж і порталів відеохостингу, де Роналду має найбільшу армію шанувальників.

У 26-річного нападника є 32 мільйони шанувальників в Facebook, 3,7 мільйонів абонентів в Twitter і 4,6 мільйони переглядів на YouTube.

На другому місці розташувався хавбек "Реала" Кака, а трійку лідерів замкнув форвард "Барселони" Ліонель Мессі.

На місцях з 4-го по 10-е розташувалися: Девід Бекхем, Андрес Іньєста, Вейн Руні, Роналдінью, Фернандо Торрес, Сеск Фабрегас і Неймар.

Абрамович нашкріб 40 мільйонів на Неймара

Керівництво "Челсі" має намір вступити в боротьбу з "Реалом" за нападника "Сантоса" Неймара, стверджує Daily Star.

Згідно з даними видання, господар лондонського клубу Роман Абрамович готовий виділити 40 мільйонів на покупку молодого обдарування.

Сам футболіст заявляв раніше, що не покине нинішню команду, як мінімум до зими.

Бразильський клуб розраховує на 19-річного форварда на майбутньому клубному чемпіонаті світу, який закінчиться 18 грудня.

Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:10. Причина: Оверпостінг! Порушення правил форуму!
BMW зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.08.2011, 19:07   #643
sacha
Передовик

Типово

Маркевич провів 500-й матч у чемпіонатах України

6 тур Прем'єр-ліги, в якому київська "Оболонь" приймала харківський "Металіст", став для головного тренера харків'ян ювілейним - п'ятисотим.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Мирон Маркевич першим з представників вітчизняного тренерського цеху досяг позначки в 500 матчів у елітному дивізіоні.

"Дніпро" зазнав 150-ї поразки в чемпіонатах України

Дніпропетровський "Дніпро", поступившись вдома у матчі шостого туру української прем'єр-ліги донецькому "Шахтарю" з рахунком 1:3, зазнав 150-ї поразки в історії виступів клубу в чемпіонатах України.

Таким чином, команда Хуанде Рамоса приєдналася до когорти інших вітчизняних клубів, статистика поразок яких ще раніше перевалила через цю цифру: "Карпати" (193), ЦСКА / "Арсенал" (184), "Ворскла" (183), "Чорноморець" (175), "Іллічівець" (169) і "Зоря" (165).

Донецький "Металург", "Кривбас" та "Таврія" вже перейшли через рубіж в 200 поразок у чемпіонатах України, пише ua-football.com.

Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:11. Причина: оверпостінг
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.08.2011, 19:15   #644
savsav
Передовик

Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
Exclamation

Хлопаки! Припиняємо займатися оверпостінгом - прикріплення повідомлень одне за одним за короткий час!!! Це є порушення правил форуму і в слідуючий раз буду приймати міри без попередження!!!
Старий 14.08.2011, 19:56   #645
sacha
Передовик

Типово

Соса: "Ми незадоволені результатом"

Гравці "Металіста" незадоволені нічиєю проти "Оболоні" (3:3).

Про це заявив півзахисник харків'ян Хосе Соса, пише сайт клубу.

"Ми незадоволені результатом, адже ми втратили очки. Але з іншого боку потрібно порадіти і нічиїй - одне очко ми таки завоювали", - говорить Соса.

"Гра вийшла дивна, але я ніколи не говорю про суддів. Ми втратили очки і засмучені, але це знадобиться нам в якості досвіду, життя триває", - підсумував гравець.
Старий 14.08.2011, 20:24   #646
sacha
Передовик

Типово

Хавбек "Динамо" за допомогою офіційного сайту клубу вибачився за інцидент в матчі з "Арсеналом".

Нагадаємо, на 23-й хвилині матчу "Арсенал" - "Динамо" (0:2) півзахисник Денис Гармаш отримав червону картку. Не справившись з емоціями, футболіст нагрубив арбітрові зустрічі, про що зараз щиро шкодує. У неділю вдень Денис зв'язався з редакцією Інформаційного відділу ФК "Динамо", попросивши передати слова вибачення.

- Я хочу попросити прощення у арбітра зустрічі, нашого тренера та вболівальників команди за свою поведінку. І, перш за все, вибачитися перед партнерами по команді, яких дуже підвів своїм вчинком. На щастя, він не позначився на результаті поєдинку. Команда виграла і завоювала необхідні три очки. Я визнаю, що вчинив необдумано і необачно, готовий понести за це будь-яке покарання. Щире каюсь і обіцяю, що подібного більше зі мною не повториться.
Старий 14.08.2011, 22:48   #647
sacha
Передовик

Типово

Кварцяний: "Не задоволений ні результатом, ні грою"

"Волинь" не виконала тренерську настанову на матч із "Олександрією".

Про це після матчу в ефірі каналу "2+2" заявив наставник клубу Віталій Кварцяний.

"Я не задоволений ні результатом, ні грою. Незадоволений тим, що освітлення пропало. Незадоволений суддею, який поставив таке пенальті. Де ви їх таких берете? Ми сьогодні не змогли закрити фланги "Олександрії", суперники створювали моменти і наш захист не допрацьовував до кінця епізоди", - сказав він.

Також Кварцяний прокоментував епізод із Пищуром, який після зауваження тренера на те, що він не допрацьовує, відповів, що рахунок вже великий.

"Пищур вже не капітан - це все, що я можу сказати. Він піжон, ми з ним поговоримо в роздягальні, розберемося", - зазначив Кварцяний. Зауважимо що Волинь перемогла 3-1.
Старий 15.08.2011, 07:43   #648
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Дзюба: "Поважаю вибір Жиркова"

Нападник "Спартака" Артем Дзюба прокоментував результат матчу з "Анжи" (3:0) у 20-му турі чемпіонату Росії.

"Насправді всі ці передматчеві розмови нам на руку. Спочатку говорили, що у" Спартака "немає шансів в Грозному. Та й зараз твердили щось подібне. Результати останніх матчів - це наша відповідь скептикам. Будемо й надалі - до кінця чемпіонату - намагатися все доводити своєю грою. Кожен матч - це міні-битва, яка дає відповідь на питання: хто сильніший? А в кінці чемпіонату подивимося, хто і яке місце займе ".

"Напередодні Валерій Георгійович підкреслював: якщо суперник буде грати у відкритий футбол, це виявиться нам на руку. Мовляв, ми знаємо свої сильні сторони і будемо намагатися відштовхуватися від них. А вже в перерві попросив не розслаблятися. Все-таки 2:0 - самий небезпечний рахунок. Не дай Бог пропустимо - і почнеться паніка. Тренер просив і далі вести гру, що нам, вважаю, вдалося. Якщо не вважати парочки моментів, шансів у "Анжи" не було ".

"Я дуже добре ставлюся до Юри Жиркову. Розмовляв з ним, знаю його ситуацію. Вважаю, свист - це неправильно. Особисто я його вибір поважаю", - розповів Дзюба.
Старий 15.08.2011, 11:16   #649
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Фантастична бойова нічия Реала і Барси

Перший матч за суперкубок Іспанії Реал та Барселона завершили бойовою нічиєю на Сантьяго Бернабеу.

Реал почав гру активніше і відкрив рахунок. Бензема пошив у дурні Абідаля та Маскерано і видав чудовий пас на Озіла, який спокійно переграв Вальдеса, точно пробивши у кут воріт — 1:0.

Однак Барселона оговталась від легкого шоку і пішла вперед у своєму стилі. Синьо-гранатові доволі швидко відігрались. Гол-шедевр вдався Давіду Вільї. Нападник по дивовижній траєкторії з-пад захисника закрутив м'яча у дальню дев'ятку воріт Касільяса.

Ще до кінця першого тайму вперед Басру вивів Ліонель Мессі. Найкращий футболіст світу пробрався крізь частокіл мадридських захисників, втік на побачення з Касільясом і легко переграв воротаря — 2:1 — за такого рахунку команди пішли на перерву.

Однак уже у дебюті другого тайму Реал відновив статус-кво. Цілі досягнув потужний удар Хаві Алонсо.

Решта другого тайму пройшла у жорсткій боротьбі, однак без голів. Хоча напркиінці зустрічі суддя матчу повинен був призначати по одному пенальті у кожні ворота, однак не вгледів порушення правил — спочатку у карному майданчику Барси, а потім — у карному Реала.

Реал — Барселона — 2:2 (1:2)

Голи: Озіл (13), Хаві Алонсо (36) — Вілья (45), Мессі (54)
Старий 15.08.2011, 12:44   #650
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Після п'яти турів залишилося лише дві команди з максимумом очок.

П'ятий тур чемпіонату України у першій лізі, як і очікувалося, скоротив лідируючий квартет, і тепер зі 100% показниками йдуть лише "Металург" і "Говерла-Закарпаття".

"Металург" у домашньому матчі переміг одного зі своїх конкурентів у боротьбі за вихід у Прем'єр-лігу - "Нафтовик" завдяки двом пенальті, реалізованих Жуніором.

Гості з Охтирки також відповіли успішним реалізованим вироком арбітра, але Артуру Карнозі випало виконати пенальті лише раз - 2:1.

З ще двох команд, до цього не тратили очок, виграти змогла лише "Говерла-Закарпаття", яка за допомогою гола Євгена Єлісєєва, мінімально переграла "Ниву", а ось "Арсенал" спіткнувся в Одесі.

Перша ліга. 5-й тур.

"Геліос" - "Титан" 2:1
"Динамо-2" - "Миколаїв" 1:0
"Севастополь" - "Енергетик" 2:1
"Нива" В - "Говерла-Закарпаття" 0:1
"Буковина" - "Олімпік" Д 1:0
"Кримтеплиця" - "Сталь" А 4:1
ФК "Одеса" - "Арсенал" БЦ 1:0
"Металург" З - "Нафтовик" 2:1
ФК "Львів" - "Зірка" 1:0

Становище лідерів: "Металург" - 15 очок, "Говерла-Закарпаття" - 15, "Нафтовик" - 12, "Арсенал" - 12, "Севастополь" - 12,

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум