SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.08.2011, 23:12   #131
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Барретт переміг Туа

У Манукау-Сіті (Нова Зеландія) відомий новозеландський суперважковаговик Девід Туа зазнав поразки від 40-річного американця Монті Барретта.

Туа дуже мляво почав поєдинок і виглядав гірше за свого суперника, який активно діяв джебом і був швидшим.

У другій половині бою Туа почав набирати обертів, однак Барретт тримав його удари й ефективно контратакував.

У заключних раундах Туа вдалося кілька разів дістати Барретта, а у завершальній трихвилинці відправити у нокдаун, проте Барретту вдалося вистояти та здобути підсумкову перемогу за очками з рахунком - 115:112 двічі та 114:113, пише allboxing.ru.
Старий 15.08.2011, 18:53   #132
sacha
Передовик

Типово

Туа: Я програв, але я переміг

Новозеландський супертяж Девід Туа заявив, що поразка від Монте Барретта не зламала його, і він продовжить боксерську кар'єру.

Нагадаємо, що зустріч цих боксерів відбулася в минулу суботу в Новій Зеландії і завершилася перемогою Барретта одноголосним рішенням суддів.

"Я знаю, це прозвучить дивно, але я задоволений результатом. Я не хочу видатися егоїстичним і знаю, що багато людей підтримують мене, але я можу чесно сказати, що не став би нічого змінювати в цьому поєдинку.

Я програв, але я переміг. Тепер я пройшов повний круг, як боєць. Субота піднесла мені хороший досвід. Я чув, що критики говорили, що зі мною усе скінчено. Але мене списували і раніше. Таким, яким ви бачили мене в останніх двох раундах, я з'явлюся в майбутньому", - цитує Туа championat.com з посиланням на BoxingScene.
Старий 16.08.2011, 20:22   #133
sacha
Передовик

Типово

Голота: В історію Клички увійдуть тільки завдяки тому, що вони - брати

Домінування братів Кличків у суперважкому дивізіоні боксу є абсолютним, але жоден з них не є насправді видатних боксером і цінність вони становлять лише як брати.

Таку думку відомий польський боксер 90-х-початку 2000-х Анджей Голота висловив виданню Przegląd Sportowy.

"Кличків двоє, тому про них так багато шуму. Раніше це були такі 2 тріски, але зараз вони набагато краще. Проте в історію Клички увійдуть тільки завдяки тому, що вони - брати", - наголосив він.

"Хто з них краще? Напевно, Віталій. Він більшого досяг. Володимир - чемпіон за двома версіями? WBO - це така невелика федерація. Різниця між WBO і WBC величезна", - каже він.

На думку поляка, обидва брати неймовірно нудні як боксери, але виграють, а це головне.

"Шанси Адамека проти Віталія? Я їх не бачу. Взагалі. Може, вуду? Кличко занадто великий і сильний. Напевно, зараз немає боксера, здатного побити цього Віталія. Хоча - ось холера! Адамек нібито виграв бій зі мною? Ну, тоді він непоганий", - цитує жарт Голоти allboxing.ru.
Старий 16.08.2011, 20:58   #134
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Футбольні фани за Кличка
Уболівальники провідних клубів Україні збираються відвідати бій Віталій Кличко - Томаш Адамек

Уболівальники провідних футбольних клубів Україні вітають братів Кличка з переможним здобуттям всіх чемпіонських поясів, висловлюють підтримку Віталію та Володимиру, а також збираються відвідати найближчий бій Віталія Кличка проти Томаша Адамека, який відбудеться 10 вересня в польському Вроцлаві.
Старий 17.08.2011, 14:17   #135
sacha
Передовик

Типово

До бою з Адамеком Кличка готує німець і британець

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC 40-річний українець Віталій Кличко проводить спарринг-сесії в рамках підготовки до поєдинку проти екс-чемпіона в двох вагових категоріях 34-річного поляка Томаша Адамека.

Бій відбудеться 10 вересня в Польщі. Партнерами Кличка є: британський боксер першої важкої ваги Ола Афолабі і німецький супертяж Костянтин Айріх, повідомляє allboxing.ru.
Старий 17.08.2011, 20:07   #136
sacha
Передовик

Типово

Віталій Кличко фаворит у букмекерів на бій з Адамеком

Чемпіон WBC у надважкій вазі 40-річний українець Віталій Кличко фаворит у букмекерів у бою проти екс-чемпіона світу поляка Томаша Адамека.

Ставки букмекерська компанія bet-at-home.com приймає з розрахунку 1,14 до 1, тоді як коефіцієнт на перемогу Адамека складає дуже переконливі 5,0 до 1.
Старий 17.08.2011, 21:36   #137
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Мейвезер: «Ортіс стане ще однією жертвою»
Хоча Флойд віддає належне Віктору

Флойд Мейвезер-молодший пообіцяв продовжити свою безпрограшну серію в поєдинку з Віктором Ортіс, який відбудеться 17 вересня. Останній раз Флойд виходив на ринг ще в травні 2010, коли він здобув перемогу над Шейном Мозлі.

«Я готовий повернутися на ринг і подарувати своїм уболівальникам фантастичну ніч боксу. Я завжди хочу битися з кращими, і зараз кращим вважають Ортіса, - сказав Мейвезер в інтерв'ю boxingscene.com. - Він діючий чемпіон і дуже талановитий боєць, він показав неймовірну техніку і серце в матчі з Андре Берто. На даному етапі кар'єри я шукаю саме таких супротивників - молоду, сильну висхідну зірку боксу, яка хоче увійти в історію, побивши мене. Як і інші мої суперники, він постарається довести, що може мене перемогти. Віддаю йому належне за те, що він погодився на бій, але скажу, що 17 вересня він стане ще однією жертвою, 42-м бійцем, який намагався і зазнав невдачі. Повірте мені, я буду готовий до зустрічі з ним ».
Старий 18.08.2011, 00:01   #138
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Тайсон Ф’юрі: загроза гегемонії Кличків?

Минулої суботи, 23 липня, в Лондоні 23-річний британець Тайсон Ф’юрі (15-0, 10 КО) став новим чемпіоном Великої Британії та Британської співдружності у надважкій вазі. 206-сантиметровий гігант переміг за одностайним рішенням суддів свого співвітчизника Дерека Чісору, 27 років (14-1, 9 КО).

Раніше чемпіон світу за версіями WBA, IBF і WBO Володимир Кличко та його менеджер Бернд Бенте заявляли, що наступним суперником "Доктора Сталевий кулак" (для порівняння, зріст 198 см) може стати переможець двобою двох британців. Однак Ф’юрі після своєї перемоги запевнив, що не збирається найближчим часом виходити в ринг проти Кличка. Спочатку він хотів би зустрітися з ірландцем Мартіном Роганом та екс-українцем, а нині німцем Олександром Дмитренком.

- Ф'юрі правильно робить, - коментує для блогу боксерський тренер з Москви, Росія, Ігор Смольянов, 32 роки. - Він хоче дійти до вершини плавно, не форсуючи подій, поступово набираючись досвіду. Тайсону та його команді зрозуміло, що найближчим часом небезпеки для братів Кличків він створювати не буде. Проте на боксерському небосхилі може запалитися нова зірка, але в свій час.

Ф’юрі, який не вважався фаворитом у поєдинку проти Чісори, справив неабияке враження на спеціалістів та вболівальників. Багато-хто почав називати його надією на відродження інтриги в надважкому дивізіоні. Він вже і тепер може скласти серйозну конкуренцію боксерам із ТОП-10 світового рейтингу.

- У Тайсона достатньо багатий аматорський досвід, - продовжує спеціаліст. - Саме це визначає його технічний арсенал. Він успішно використовує свій чималий зріст, дуже грамотно стримуючи передньою рукою суперників. І звичайно, він – боксує! Ф’юрі непоганий контрпанчер. Уважно стежить за суперником, провокуючи його своєю лівою рукою і чекає моменту, для удару назустріч. При цьому Тайсон не полює за головою, а успішно працює по всіх поверхах. Він використовує всі можливі способи захисту. Грамотно витрачаючи сили і не вимотуючись, Тайсон здатний у досить високому темпі пройти всю дистанцію 12-тираундового бою.

Зважаючи на свої антропометричні та боксерські якості, молодий вік Тайсон Ф’юрі є одним із найперспективніших надважковаговиків у світі. На боксерських форумах його називають реальною загрозою гегемонії братів Кличків.

- Незважаючи на свою чутливість, Тайсону не вистачає швидкості, - говорить Ігор Смольянов. - При зустрічі з технічно оснащеними і швидкими суперниками, йому доведеться непросто. А якщо мова йде про боксерів із тотожними габаритами, то взагалі поспішати не варто щодо оцінки його перспектив. Тим самим ми відповідаємо на всі питання, пов’язані із можливою зустріччю Тайсона з Кличком-молодшим. Адже Володимир і швидкий, і сильний, і досвідчений.
Старий 19.08.2011, 09:57   #139
sacha
Передовик

Типово

Повєткін: Спочатку я хочу завоювати титул, а потім битися з Кличком

Російський супертяж Олександр Повєткін, який 27 серпня в Ерфурті (Німеччина) проведе поєдинок за титул регулярного чемпіона WBA проти Руслана Чагаєва з Узбекистану, заявив, що не сумнівається у своїй перемозі і розраховує на бій проти чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимира Кличка.

"Я поважаю свого суперника, але я виграю у Чагаєва. Спочатку я хочу завоювати титул, а потім битися з Кличком.

Я завжди мріяв про бій з Володимиром Кличком", - цитує Повєткіна championat.com з посиланням на Fightnews.
Старий 19.08.2011, 12:19   #140
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Повєткін включив братів Кличків у Топ-5 боксерів світу

Менеджер Повєткіна поставив Віталія Кличка на перше місце в списку кращих боксерів світу.

На думку росіянина Олександра Повєткіна, брати Клички входять до п'ятірки кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Крім українців, Повєткін включив у цей список американців Флойда Мейвезера і Бернарда Хопкінса, а також філіппінця Менні Пакьяо.

Нагадаємо, що Віталій і Володимир Клички володіють усіма основними чемпіонськими поясами в суперважкій вазі. Мейвезер був чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях, Хопкінс є чемпіоном світу у вазі до 79,4 кг, а Пакьяо, який володів титулами у восьми вагових категоріях, наразі є чемпіоном світу у вазі до 66,7 кг.

Повєткін не став називати, кого він вважає найкращим боксером світу, а ось його менеджер Володимир Хрюнов віддав перевагу Віталію Кличку. На друге місце Хрюнов поставив Мейвезера, на третє - Пакьяо.

27 серпня Повєткін проведе бій з Русланом Чагаєвим за звання "звичайного" чемпіона світу за версією WBA. Якщо цей бій завершиться перемогою росіянина, то цілком можливо, що наступним суперником Повєткіна стане "єдиний чемпіон" WBA Володимир Кличко.

Нагадаємо, що Повєткін тричі мав шанс зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, але щоразу уникав бою, знаходячи різні відмовки.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:39.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум