SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.08.2011, 13:56   #781
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Суркіс: "Думаю, Шевченко буде готовий зіграти з "Іллічівцем"

Нападник "Динамо" Андрій Шевченко, який отримав перелом нижньої щелепи в матчі проти "Арсеналу" (0:2) в рамках 6-го туру чемпіонату України, в розташування команди повернеться до кінця тижня і буде займатися за індивідуальною програмою.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс.

Раніше футболістові в одній з клінік Мілану на 10 днів поставили на щелепу спеціальні скоби.

"Шевченко приїде в найближчу неділю і приступить до тренувань. Лікування проходить відповідно до прогнозів лікарів. Більш того, думаю, що наш форвард буде готовий вийти на поле в матчі проти "Іллічівця" у дев'ятому турі ", - цитує Суркіса "Чемпионат.com"
Старий 25.08.2011, 14:57   #782
sacha
Передовик

Типово

Дніпропетровський "Дніпро" не планує купувати форварда московського "Динамо" і збірної України Андрія Вороніна.

Про це на спеціальній прес-конференції напередодні повторного матчу проти "Фулхема" в рамках четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи розповіли головний тренер дніпропетровської команди Хуанде Рамос і генеральний директор клубу Андрій Стеценко.

За словами Рамоса, Воронін не входить в трансферні плани "Дніпра".

"Агенти футболістів нерідко спекулюють на імені "Дніпра", - додав Стеценко. - Можу сказати, що в 95% випадків чутки, які виникають навколо переходу в нашу команду якогось гравця - неправда", - сказав він.

Як стало відомо, "Дніпро" також планує організувати прощальний матч свого капітана - Андрія Русола, який через травму завершив кар'єру футболіста і перейшов в селекційну службу клубу.
"Обов'язково такий матч буде. Андрій знаковий футболіст для клубу", - цитує Стеценка championat.com.
Старий 25.08.2011, 16:14   #783
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Ігнашевич хоче в суперники "Порту", БАТЕ і "Генк"

Захисник ЦСКА Сергій Ігнашевич ділиться очікуваннями від майбутньої жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

- Про переваги з першого кошика я вже говорив. Не хотілося б грати тільки з "Баварією". Протягом всієї кар'єри переконуюся у вірності приказки про те, що у футбол грають усі, а перемагають німці. У третьому кошику не хотілося б зіграти з "Манчестер Сіті" з Карлосом Тевесом і Серхіо Агуеро, тими ж німцями і за традицією з французами, хоча у ЦСКА з останніми, здається, позитивна статистика.

Дуже хочеться зустрітися з БАТЕ і злітати, нарешті, на свій малу батьківщину. У четвертій корзині знову німці (відчуваю, що хтось із них нам все-таки трапиться), неприємні неаполітанці з Есекьелем Лавессі на чолі і божевільної домашньої публікою.

Традиційно непоступливі турки і хорвати. Загалом, якщо скласти ідеальну групу для виходу в плей-офф, то вона виглядає так: 1. "Порту". 2. ЦСКА. 3. БАТЕ. 4. "Генк". Якщо неприємну, то так: 1. "Челсі". 2. ЦСКА. 3. "Манчестер Сіті". 4. "Боруссія".
Старий 25.08.2011, 16:35   #784
sacha
Передовик

Типово

Ньюкасл" хоче придбати захисника яким цікавиться "Динамо"

Наставник "Ньюкасла" Алан Пардью зацікавлений в послугах захисника "Інтера" Давіда Сантона.

За даними The Daily Mirror., "сороки" можуть почати переговори про трансфер найближчим часом.

Раніше в молодому італійцеві було зацікавлене київське "Динамо", пише championat.com.
Старий 25.08.2011, 16:42   #785
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Іспанські футболісти припинили страйк!

Страйк футболістів, що виступають в клубах першого і другого дивізіонів Іспанії, припинився. Чергова, сьома зустріч між представниками асоціації футболістів Іспанії (AFE) та професійної футбольної ліги (LFP) нарешті дала результат – сторони дійшли консенсусу.

В Іспанії двічі поспіль переносили старт чемпіонату через страйк гравців. Футболісти іспанського чемпіонату у двох найвищих дивізіонах вимагали створення фонду, який гарантуватиме виплату зарплат гравцям, особливо тим, які виступають у клубах, що опинились на межі банкрутства. А таких в Іспанії є аж 21, серед них 7 - у найвищому дивізіоні - Примері. Тож, профспілка також вимагала знайти рішення проблеми збанкрутілих клубів.

Сума боргів іспанських клубів сягнула 4 мільярдів євро. За даними профспілки, клуби заборгували понад 200 футболістам понад 53 мільйони євро, а це катастрофічна ситуація.

Деталі угоди між профспілкою та лігою повідомлять найближчим часом.
Старий 25.08.2011, 16:54   #786
sacha
Передовик

Типово

Вайсс остаточно відмовився від переходу в "Динамо"

Словацький легіонер "Манчестер Сіті" Владімір Вайсс-молодший прийняв рішення не переходити в київське "Динамо".

Про це повідомляє Sky Sports.

"Це точно - я не піду в "Динамо" Київ, так як переговори ні до чого не привели. Ми не досягли угоди і, крім того, я отримав більш привабливу пропозицію від іншого клубу. Я не можу назвати його, але думаю, ви його скоро дізнаєтеся", - сказав він.

"Можу також додати, що цей варіант кращий київського в спортивному плані, але не в фінансовому. І він мене повністю влаштовує, інакше я не відмовив би "Динамо", - цитує Вайсса terrikon.com.
Старий 25.08.2011, 19:02   #787
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Біліч замінить Рамоса в Дніпрі?

Хорватські ЗМІ повідомляють, що наступником іспанського фахівця Хуанде Рамоса на тренерській лаві дніпрян може стати нинішній головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч.
Біліч є одним з чотирьох претендентів на пост нового наставника Дніпра, але саме його вважають фаворитом.

Втім, дніпропетровців нібито вже поставили до відома про те, що дістати Біліча можна буде лише влітку 2012 року, тобто після Євро-2012.

Серед інших кандидатів називаються головний тренер збірної Чорногорії і батько Ніко Кранчара Златко, і навіть Луї ван Гаал разом з Луїджі Дель Нері.
Старий 25.08.2011, 21:29   #788
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

УЄФА назвала Мессі найкращим гравцем сезону 2010/2011

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі названий найкращим гравцем сезону за версією УЄФА. Мессі виграв голосування в свого одноклубника Хаві та форварда "Реала" Кріштіану Роналду.

Мессі отримав перемогу в голосуванні європейських спортивних журналістів.
Старий 25.08.2011, 23:02   #789
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Луческу: У "Порту", "Шахтаря" і "Зеніта" приблизно однакові шанси на вихід в плей-офф

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поки не поспішає називтаи вдалим жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

Суперниками українського клубу стали "Порту", "Зеніт" і АПОЕЛ.

"Наскільки вдала доля оки не знає ніхто. Усі команди приходять в Лігу чемпіонів, щоб битися на межі своїх можливостей. Формальним фаворитом в нашій групі вважається "Порту", оскільки він був в першому кошику. Я дуже добре знаю цю команду, бачив матч з "Брагою" у фіналі Ліги Європи, і упевнений, що по ігровому потенціалу "Порту" не вище за "Шахтар".

Присутність же чемпіона Росії робить нашу групу найбільш рівною, як мені здається. У "Порту", "Шахтаря" і "Зеніта" приблизно однакові шанси на вихід в плей-офф. З Лучано Спаллетті ми добре знайомі по матчах в Лізі чемпіонів восени 2006 року, коли італієць тренував "Рому". Знаю, що клуб з Санкт-Петербургу укомплектований дуже сильними гравцями, в нього вливаються фантастичні інвестиції, які треба виправдовувати. Додайте сюди традиційний ажіотаж навколо будь-якого українсько-російського футбольного протистояння, і стане зрозуміло, на який величезний інтерес приречені матчі за участю чемпіонів двох країн.

АПОЕЛ, у свою чергу, може стати проблемою для усіх інших. Якщо хочете, лакмусовим папірцем: саме той, хто втратить очки в матчах з АПОЕЛом, швидше за все, втратить можливість вийти в плей-офф. Не можна недооцінювати кіпрський клуб, вважати його записним аутсайдером", - розповів фахівець в телефонному інтерв'ю виданню "Спорт-Экспресс".
Старий 25.08.2011, 23:52   #790
sacha
Передовик

Типово

Фабрегас порівняв "Порту" з "Барселоною"

Португальський "Порто", з яким "Шахтар" гратиме в груповому турнірі Ліги Європи, дуже схожий за манерою гри на "Барселону".

Про це розповів нападник "Барси" Фабрегас напередодні матчу за Суперкубок Європи.

""Порту" багато в чому схожий на нас, він працює з м'ячем приблизно так же. В протистоянні з "Вільярреалом" (в півфіналі минулого розіграшу Ліги Європи "дракони" забили сім голів одній з найкращих іспанських команд.

"Порту" жорстоко карає за будь-які помилки", - цитує Фабрегаса soccer.ru.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:39.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум