![]() |
|
|
#91 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Лотус Рено" відмовиться від послуг Кубіци і Пєтрова?
Існує ймовірність, що двійка основних призових пілотів команди "Лотус Рено" буде повністю замінена в наступному сезоні. Як стверджує німецький журнал Auto Motor und Sport, місця Роберта Кубіци, який продовжує відновлюватися від травми, і Віталія Пєтрова можуть зайняти Бруну Сенна і Ромен Грожан. Зазначимо, що чинний контракт поляка закінчується цієї зими. До того ж поки не ясно, чи зможе він після аварії повноцінно виступати на найвищому рівні. Від Пєтрова ж можуть позбутися в маркетингових цілях так, як кількість потенційних спонсорів в Бразилії, звідки родом Сенна більша, ніж у Росії, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#92 |
|
Передовик
|
Райкконен може стати пілотом "Вільямса"?
Чемпіон світу 2007 року у "Формулі-1" Кімі Райкконен минулого тижня відвідав завод команди "Вільямс". Про це представник "Вільямса" розповів фінському виданню MTV3. "Це був приватний візит. Так що у нас більше немає ніяких коментарів з цього приводу", - обмежився лаконічною завою представник "стайні". Фінський гонщик, який цього року виступає в ралі, розмірковує про можливі варіанти розвитку кар'єри в наступному сезоні, пише championat.com.
|
|
|
|
#93 |
|
Передовик
|
Гран-Прі Сінгапуру можуть скасувати через пожежі в Індонезії
В останні дні посилилися пожежі в Індонезії, які несуть великі хмари диму в бік Сінгапуру. Тому організатори Гран-Прі Сінгапуру побоюються, що висока задимленість може поставити під питання проведення нічної гонки. "Ми побоюємося, що зайва задимленість повітря може стати причиною поганої видимості при проведенні нічної гонки. Проблема полягає в тому, що навіть надпотужні освітлювальні лампи не здатні пробитися через сірий дим згарищ", - цитує організаторів f1-world.ru.
|
|
|
|
#94 |
|
Передовик
|
Бахрейн заплатив Формулі-1 за невідбувшийся етап Гран-прі
Організатори Гран-прі Бахрейна заплатили керівництву "Формули-1" за проведення етапу цього року, попри те, що країна не змогла прийняти гонку через внутрішню політичну обстановку. Зазначимо, що щорічний внесок складає приблизно 25 млн фунтів стерлінгів. Раніше промоутер "Формули-1" Берні Екклстоун говорив, що не стягуватиме плату за проведення Гран-прі, який не відбудеться. Проте Independent повідомляє, що Екклстоун заявив, що Бахрейн все-таки вніс плату за проведення етапу в сезоні-2011, і тому доходи "Формули-1" цього року не зменшаться, повідомляє sport.ru.
|
|
|
|
#95 |
|
Передовик
|
Шумахер каже, що поки рано говорити про його виступ у "Формулі-1" у 2013 році
Пілот "Мерседеса" Міхаель Шумахер заявив, що поки рано говорити про те, чи буде він виступати у "Формулі-1" у 2013 році - після того, як у нього закінчиться контракт з німецькою стайнею. Після його вдалих виступів на останніх двох етапах чемпіонату, з'явилися чутки, що Шумахер може продовжити виступати в "Ф-1" довше, ніж діє його поточний контракт. Проте сам німець не надає чутками особливого значення. "Мені немає ніякого діла до припущень. Зараз немає сенсу говорити про моє майбутнє. Я не хочу робити ніяких припущень. Збираюся зробити те, що запланував - виступати в "Ф-1" у наступному році. Потім прийму рішення", - цитує Шумахера sports.ru з посиланням на ITV.
|
|
|
|
#96 |
|
Передовик
|
"Макларен" буде використовувати двигуни "Мерседеса" до 2015 року
Керівництво "Макларена" не має наміру відмовлятися від двигунів, які команді поставляє автовиробник "Мерседес", найближчим часом. Ця співпраця триватиме мінімум до 2015 року, незважаючи на те що з сезону-2014 "Формула-1" переходить з двигунів об'ємом 2,4 на 1,6 з турбонаддувом, повідомляє ESPN. Зазначимо, що конкуренти "срібних стріл" не користуються мерседесовськими моторами: "Ред Булл" їздить на двигунах "Рено", "Феррарі" і "Мерседес" самі виробляють мотори в Маранелло і Бріксворфі відповідно, sport-express.ru.
|
|
|
|
#97 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
Себастьян Феттель виграв гонку, але завоювати титул в Сінгапурі не зміг.
У Сінгапурі завершилася 14-та гонка сезону-2011 Формули-1. Перемогу отримав діючий чемпіон світу Себастьян Феттель, який не зміг вже в Сінгапурі достроково завоювати титул за підсумками 2011 року - другим фінішував Дженсон Баттон, який відстає від німця на 124 очок за п'ять гонок до кінця чемпіонату. Третім фінішував Марк Веббер, а слідом за ним Фернандо Алонсо та Льюїс Хемілтон - всі троє втратили математичних шансів на чемпіонське звання в 2011 році. Росіянин Віталій Петров фінішував на 17-й позиції. Формула-1. Гран-прі Сінгапуру. Гонка. 1. Себастьян Феттель ("Ред Булл") - 61 коло 2. Дженсон Баттон ("Макларен") +1.7 3. Марк Веббер ("Ред Булл") +29.2 4. Фернандо Алонсо ("Феррарі") +55.4 5. Льюїс Хемілтон ("Макларен") +1:07.7 6. Пол Ді Реста ("Форс Індія") +1:51.0 7. Ніко Росберг ("Мерседес") +1 коло 8. Адріан Сутіль ("Форс Індія") +1 коло 9. Феліпе Маса ("Феррарі") +1 коло 10. Серхіо Перес ("Заубер") +1 коло 11. Рубенс Баррікелло ("Уїльямс") +1 коло 12. Пастор Мальдонадо ("Уїльямс") +1 коло 13. Себастьян Буемі ("Торо Россо") +1 коло 14. Камуї Кобаясі ("Заубер") +1 коло 15. Бруно Сенна ("Лотус-Рено") +2 кола 16. Хейккі Ковалайнен ("Лотус") +2 кола 17. Віталій Петров ("Лотус-Рено") +2 кола 18. Жером Д'Амброзіо ("Маруся-Вірджін") +2 кола 19. Даніель Ріккіардо ("Хіспанія") +4 кола 20. Вітантоніо Ліуцці ("Хіспанія") +4 кола.
|
|
|
#98 |
|
Передовик
|
Баттон: Радий, що не дозволив Феттелю стати чемпіоном в Сінгапурі Друге місце, котре пілот "Макларена" Дженсон Баттон посів на Гран Прі Сінгапуру, стало досягненням для нього, адже напередодні гонки пілот мав проблеми із самопочуттям.
Втім, британець зазначив, що лідер загального заліку Себастьян Феттель все одно оформить перемогу в сезоні-2011 на наступному етапі в Японії, пише The Daily Mail. "Вчора вранці перед гонкою відчував себе паршиво. Не знаю, через що це сталося, але важив я на півтора кілограми менше, ніж зазвичай", - згадує пілот. "Довелося з'їсти гору спагеті і пити багато води разом з ліками, так що на старті гонки я був вже в порядку", - додав Баттон. "Пишаюся тим, що я не дозволив Феттелю стати чемпіоном в Сінгапурі. Але ми всі і так знаємо, що станеться на наступному
|
|
|
|
#99 |
|
Передовик
|
Феттель може побити рекорд ШумахераДіючий лідер чемпіонату Себастьян Феттель цілком може побити рекорди з найбільшої кількості перемог і поулів в сезоні.
Феттелю треба отримати перемоги в усіх п'яти перегонах сезону, що залишилися, щоб побити досягнення Міхаеля Шумахера, пише sports.ru. Шумахер отримав 13 перемог в сезоні-2004, хоча тоді гонок було лише 18. На другому місці за цим показником стоїть так само Шумахер, але зразка 2002 роки, коли він 11 разів піднімався на 1 місце за 17 етапів. Досягнення по найбільшому числу поулів в сезоні належить Найджеллу Менселлу - 14 перших місць в кваліфікації в 1992 році, але щоб побити його Феттелю потрібні ще три поула в п'яти перегонах, що залишилися. Другий результат належить Айртону Сенні - 13 поулів в 1988-1989 роках (тоді було 16 гонок).
|
|
|
|
#100 |
|
Передовик
|
На Гран Прі Японії буде одна зона DRS
FIA оголосила про те, що у гонці на Гран Прі Японії буде діяти тільки одна зона активації регульованого заднього антикрила. Точка заміру розташується відразу після високошвидкісного повороту 130R. А сама зона активації DRS перебуватиме на стартовій прямій, повідомляє Sports.ru з посиланням на GMM
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|