![]() |
|
|
#1051 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Савіола: Емірати або штати
Аргентинець залишить "орлів". Як повідомляє португальське видання O Jogo, нападник "Бенфіки" Хав'єр Савіола під час зимового трансферного вікна змінить пропіску.По інформацією ресурсу, екс-гравець "Барселони" і мадридського "Реала" з великою часткою ймовірності продовжить кар'єру в Еміратах або в американській МЛС. Нагадаємо, за "Бенфіку" 29-річний аргентинець виступає з 2009 року. Провів за "орлів" 50 ігор, забив 21 гол. Також на рахунку Савіоли 40 матчів у футболці збірної Аргентини і 11 точних ударів.
|
|
|
#1052 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
ПСЖ спробує купити Кака взимку
Французький ПСЖ не збирається відмовлятися від ідеї придбання півзахисника "Реала" Кака. За даними La Gazzetta dello Sport, парижани взимку запропонують за 29-річного бразильця близько 20 млн євро. Нагадаємо, що Кака сватали в ПСЖ ще під час літнього трансферного вікна. В поточному сезоні Кака взяв участь в 5 матчах "Реала" в Прикладі, але лише два з цих поєдинків починав в стартовому складі.
|
|
|
|
#1053 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 08.07.2010
Дописи: 7
|
Під Києвом потрапив у ДТП воротар "Динамо" Станіслав Богуш
У вихідні на виїзді зі столиці на Новообухівському шосе у масштабну автопригоду потрапив воротар київського Динамо Станіслав Богуш. Розтрощений "Опель", пом'ятий "Шевроле", та страшно побитий і перекинутий догори дригом легковик "Хонда". Саме за кермом чорної "Хонди" їхав голкіпер київського Динамо. Футболіст каже, їхав у крайній лівій смузі. Аж раптом перед ним вискочив "Опель", щоб розвернутися через подвійну осьову. Аби піти від удару воротар викрутив кермо і вилетів на зустрічну. Там його автівка перекинулася і врізалася в "Шевроле". Водій "Опеля" стверджує, що навіть і не думав розвертатися. Хто ж саме винен у ДТП з'ясовуватимуть інспектори ДАІ. Головне, люди серйозно не постраждали. |
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Передовик
|
Тотті виповнилося 35 і він хоче грати ще 10 роківКапітан "Роми" Франческо Тотті, котрому виповнилося 35 років, може грати за рідний клуб ще багато-багато років.
Про це сам футболіст повідомив порталу Goal.com, пише сайт каналу "24". "Хочу подякувати всім, хто надіслав мені вітальні повідомлення", - почав він. "Питаєте, чи зможу я пограти у футбол ще п'ять років? Я хочу грати ще років десять", - з посмішкою на обличчі сказав Тотті журналістам. Наразі Тотті є рекордсменом за кількістю ігор та голів у складі "Роми", відповідно 478 та 207. Також у складі збірної він провів 58 зустрічей, забив 9 голів та став чемпіоном світу-2006.
|
|
|
|
#1055 | |
|
Передовик
|
Найдорожчі команди світу
Цитата:
|
|
|
|
#1056 |
|
Передовик
|
Манчіні: Кар'єра Тевеса в "Манчестер Сіті" закінчиласяНападник англійського "Манчестер Сіті" Карлос Тевес більше ніколи не вийде на поле в складі команди, принаймні, поки нею керує Роберто Манчіні.
Таку заяву самого італійця, сказану після поразки від "Баварії" у Лізі Чемпіонів наводить іспанське видання Marca. Справа в тому, що по ходу гри Манчіні хотів випустити на поле аргентинського нападаючого, що залишився на лавці запасних. Але Тевес, незадоволений цим, відмовився виходити на поле. "Кар'єра Тевеса в" Манчестер Сіті "закінчилася. У всякому разі, до тих пір, поки я є головним тренером. Він відмовився вийти на поле і допомогти своїм товаришам по команді", - заявив тренер. "Це щось, що є неприйнятним для мене. Якщо ми хочемо прогресувати як команда, то Тевес більше не повинен грати в її складі ", - цитує Манчіні championat.com
|
|
|
|
#1057 |
|
Передовик
|
Гвардіола: "Ми вивчили суперника і тому провели вдалий поєдинок"
Наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола після перемоги каталонців над БАТЕ (5:0) у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів захоплювався Ліонелем Мессі. "Ми вивчили суперника і тому провели такий вдалий поєдинок. Ми використовували досвід, отриманий в минулих зустрічах, на зразок тих, що з" Рубіном ". Ми розуміли, що все може піти так, як бувало в минулих зустрічах подібного характеру. Нам довелося багато бігати , але сьогодні ми провели матч на тому ж рівні, що і проти "Мілана". "Якщо Мессі у свої 24 наздогнав (зі 194 голами другого кращого бомбардира в історії" Барселони ") Ладислао Кубалов, то уявіть тільки, що у нього попереду! Сподіваюся, коли він поб'є рекорд Сесара Родрігеса, у нього не виникне думок про завершення кар'єри. Я ніколи не бачив Кубалов у справі, але тепер розумію, що саме через таких людей якось визнали, що попередня арена клубу "Ліс-Кортс" занадто мала і побудували "Камп Ноу". Це говорить багато про що ". "Ми чудово проявили себе в останніх трьох розіграшах Ліги чемпіонів, два з яких виграли і ще раз вийшли в півфінал, однак наші результати на виїзді не такі хороші. Я високо ціную результат сьогоднішнього матчу, тому як ми вийшли в лідери групи, а після нічиєї з "Міланом" не знаєш чого й чекати. Грати в атакуючий футбол проти команди, яка обороняється так глибоко, завжди складно. Суперник постійно вичікує у своїй штрафній. Це може вивести з рівноваги. Все перевернули перші два м'ячі ", - розповів Гвардіола.
|
|
|
#1058 |
|
Передовик
|
Шевченко хоче виграти з "Динамо" чемпіонат України
Нападник Андрій Шевченко не збирається залишати київське "Динамо" навіть якщо надійдуть привабливі пропозиції з інших клубів. Про це гравець розповів в інтерв`ю "Спорт-Экспресс". "Не бачу сенсу кудись їхати. У мене є мій клуб, з яким хочу виграти чемпіонат. Я не гравець для виходу на заміну. Я повинен грати! Не склалося з "Челсі" в першу чергу із-за травм - повернувся в київське "Динамо". Граю, задоволений. І атмосфера навколо мене абсолютно інша", - розповів Шевченко.
|
|
|
|
#1059 |
|
Передовик
|
Реал" готовий купити Тевеса за 28,5 млн. євро
Мадридський "Реал" готовий під час зимового трансферного вікна спробувати придбати нападника англійського "Манчестер Сіті" Карлоса Тевеса, повідомляє AS. Нагадаємо, аргентинський футболіст на два тижні відсторонений від роботи з командою після того, як в матчі групового етапу Ліги чемпіонів з мюнхенською "Баварією" відмовився вийти на заміну. Згідно інформації джерела, "Королівський клуб" готовий запропонувати за гравця € 28,5 млн, пише championat.com.
|
|
|
|
#1060 |
|
Передовик
|
ПСЖ почав переговори з Девідом БекхемомФранцузький "Парі Сен-Жермен" розпочав переговори з Девідом Бекхемом.
Як інформує La Parisien, у півзахисника в листопаді закінчується контракт з "Лос-Анджелес Гелаксі" і спортивний директор парижан Леонардо має намір переманити англійця в столицю моди. Крім того, варто нагадати, що Бекхем грав під керівництвом Леонардо в "Мілані", коли "россонері" брали Девіда в оренду, пише euro-football.ru
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |