SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.10.2011, 14:42   #1101
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Найдорожчі квитки на поєдинок "Динамо" - "Бешикташ" коштують 150 грн.

Починаючи з 11 жовтня, в касах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського розпочнеться продаж квитків на матч групового турніру Ліги Європи між командами "Динамо" та "Бешикташ".

Вартість квитків складає 60, 80, 120 та 150 грн., залежно від обраного сектора.

Та для власників сезонних абонементів це коштуватиме дешевше - відповідно 50, 60, 100 та 120 грн. Окрім цього вони матимуть першочергове право на придбання квитків з 11 жовтня.

Для всіх охочих продаж розпочнеться 12 жовтня.

Нагадаємо, матч третього туру групового турніру Ліги Європи "Динамо" - "Бешикташ" пройде 20 жовтня. Початок зустрічі о 22:00.
Старий 10.10.2011, 16:52   #1102
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Заваров очолить "Іллічівець"?

Наступного тижня має бути оголошено ім'я нового тренера маріупольського "​​Іллічівця".

За інформацією деяких фахівців, ним стане екс-"динамівець", а нині радник з питань Євро-2012 Олександр Заваров.

Інформацію про призначення Заварова підтвердив і захисник "Іллічівця" Богдан Бутко, стверджує ru.footballtransfer.com.ua.

Останнім клубом Заварова був київський "Арсенал", який Олександр Анатолійович залишив у 2009 році, посварившись з президентом клубу Вадимом Рабиновичем.
Старий 10.10.2011, 16:56   #1103
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Кубок України. Жеребкування 1/8 фіналу почнеться 13 жовтня о 15:00

Жеребкування 1/8 фіналу Кубку України відбудеться 13 жовтня.

Початоко 15:00, пише прес-служба донецького "Шахтаря".

Також жеребкування транслюватиметься у прямому ефірі телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, перелік всіх учасників стадії:

Прем'єр-ліга - "Шахтар", "Динамо", "Дніпро", "Карпати","Металіст", "Зоря", "Ворскла", "Чорноморець", "Кривбас", "Металург" (Донецьк), "Арсенал", "Волинь"

Перша ліга - "Буковина", "Металург" (Запоріжжя)

Друга ліга - "Сталь" (Дніпродзержинськ), ФК "Суми".
Старий 10.10.2011, 16:58   #1104
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Шовковський і Девіч не зіграють з Естонією

Олександр Шовковський не полетів на гру проти Естонії.

Тренери збірної України вирішили дати голкіперу перепочити.

Не зіграє у Таллінні і Марко Девіч, у якого проблеми з гомілкостопом, пише "Сегодня спорт".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Естонії не полетів Андрій Шевченко.
Старий 10.10.2011, 20:04   #1105
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Пак Чху Єн, згідно з корейськими законами, зобов'язаний відслужити майже два роки.

26-річний нападник "Арсеналу" Пак Чху Єн у найближчі два роки буде змушений покинути лондонський клуб, пише The Sun.

Кореєць відправиться на батьківщину, щоб пройти службу в армії. Згідно корейським законам, всі громадяни старше 20 років, повинні відслужити в армії 21 місяць.

За словами футболіста, він, швидше за все, не повернеться до Європи. Нагадаємо, Пак Чху Єн перебрався в "Арсенал" цього літа з "Монако".
Старий 10.10.2011, 20:29   #1106
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Манчестер Сіті" знизив ціну за Тевеса
"Манчестер Сіті" готовий понизити свої вимоги по сумі відступних за нападника Карлоса Тевеса, повідомляє Footbalpress.net.

Раніше "городяни" хотіли отримати за 27-річного футболіста €40 млн, проте тепер готові розстатися з гравцем всього за €15 млн, а також невелику кількість різних бонусів.

Тевес відмовився виходити на заміну в матчі Ліги Чемпіонів проти "Баварії", після чого був відсторонений від роботи з командою, пише Газета.Ru
Старий 11.10.2011, 07:44   #1107
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Жуліо Сезар збирається вийти на поле в найближчому матчі "Інтера"

Голкіпер "Інтера" Жуліо Сезар запевнив, що почуває себе і добре і готується зіграти в найближчому матчі своєї команди проти "Катанії".

"Як я себе почуваю? Добре. Щоб не ризикувати, я попросився повернутися в розташування" Інтера ". У мене цілий тиждень, щоб гарненько відновитися і бути готовим зіграти проти" Катанії ". Професор Рунко (лікар національної збірної Бразилії - прим. Ред. ) порахував, що є ризик ускладнення, і за його словами, найкраще для мене - це залишити розташування збірної, що я і зробив.

Проти "Катанії" та "Лілля" будемо грати тільки на перемогу? Безумовно, адже минулий матч з "Наполі" пішов по жахливого сценарієм. Але чемпіонат довгий, і важливо, що всі наші травмовані відновлюються.

Майкон? Крім того, що він мій друг, ми всі знаємо його силу. Дивно, наскільки здорово він повернувся після такої травми: так, як ніби нічого й не було. Я також переживаю за те, щоб Снейдер відновився швидше, адже він гравець, здатний виграти матч поодинці. Вибачте мене, що я так сонно говорю, але я вмираю від браку сну після цієї поїздки ", - посміхнувся Жуліо Сезар.
Старий 11.10.2011, 14:34   #1108
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Команда Блохіна спробує розвинути свій переможний успіх.

Перегравши збірну Болгарії, національна збірна України нарешті перервала серію невдалих результатів.

Розвинути успіх наша команда спробує зі збірною Естонії, яка стоїть на порозі неймовірного для себе успіху - можливості виходу в плей-офф чемпіонату Європи.

У сьогоднішньому матчі всі думки команди будуть направлені в Любляну, де зіграють Словенія та Сербія. Саме останні на одне очко відстають від посідають друге місце естонців і можуть обійти їх на фініші боротьби.

Взагалі ж, збірна Естонії цей відбір пройшла дуже успішно. З сербами зіграли внічию, словенців перемогли, ну а північних ірландців і зовсім розгромили 4:1 (вдома) і перемогли в п'ятницю на виїзді 2:1.

Саме тому не варто недооцінювати суперника і порівнювати з Болгарією, яка сьогодні може опуститися на останнє місце своєї відбіркової групи.

Втім, інший результат крім як перемога нашої команди буде розцінюватися як невдача. У той же час, матч з Естонією - один з останніх, в яких можливі експерименти при награванні складу на Євро, що підтвердив перед матчем Блохін.

Не поїхали до Таллінна Шовковський і Шевченко, які грали з Болгарією, тому місце у воротах займе, швидше за все, Рибка, а в нападі Мілевському майже немає альтернативи.

В історії зустрічей двох пострадянських збірних сьогоднішній матч стане вже третім. Двічі ці команди перетиналися в рамках відбіркового турніру ЧЄ-1996, і обидва рази перемога була на боці Україні - в 1994 році наша збірна вдома виграла 3:0, а наступного року добилась мінімальної виїзної перемоги.
Старий 11.10.2011, 15:32   #1109
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Матч Естонія - Україна у прямому ефірі НЕ покажуть

В Україні не буде прямої трансляції товариського матчу з футболу Естонія - Україна, який відбудеться 11 жовтня.

Цю інформацію "Чемпіону" підтвердили у Федерації футболу України.

Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом, тоді як старт трансляції гри на телеканалі "Інтер" запланований на 20:45.
Старий 11.10.2011, 19:32   #1110
Marjan1992
Учасник

Дописи: 124

Типово

симчич, ні все ж таки покажуть:

Дивіться на "Інтер+" пряму трансляцію матчу Україна - Естонія 11 жовтня о 20:00. так пише оф сайт Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум