SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.10.2011, 22:40   #1191
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Полтавська команда зуміла зробити те, чого не вдалося "Шахтарю".

Харківський "Металіст" не зумів завершити перше коло чемпіонату України в зоні Ліги чемпіонів, упустивши перемогу над полтавською "Ворсклою" в матчі 15-го туру Прем'єр-ліги 2:2.

"Металіст" розпочав цю зустріч по-хазяйськи солідно, просто зім'явши суперника в першому таймі і двічі відзначившись у воротах Долганського.

Рахунок був відкритий вже на 18-й хвилині, коли Вільягра прорвався по правому флангу і виконав прострільну передачу в штрафну, Матвєєв незграбно впав, дозволивши м'ячу опинитися у Шав'єра, а Клейтон з близької відстані пробив Долганського.

Полтавчани зуміли огризнутися, кілька разів навісити в чужу штрафну, та й Янузі ледь не вибіг на ударну позицію. Однак господарі контролювали хід гри, а коли "Ворскла" взялася перевести дух, забили знову.

Тайсон чудовою передачею знайшов перед воротами полтавчан Хосе Сосу, який зробив ривок, і оформив комфортний рахунок до перерви.

У другому таймі гра перевернулося з ніг на голову - вже "Ворскла" притиснула суперника до воріт, але довгий час відзначитися гостям не вдавалося.

Чого тільки вартий вихід Ребенка один на один або два супер моменти Оберемко, якого Павлов випустив після перерви.

Правда, "Металіст" міг остаточно знімати питання про переможця, коли Тайсон вийшов один на один з Долганським мало не від центрального кола, обіграв Долганського і вирішив не бити, а віддав на Шав'єра, якому завадив пробити Селін.

У той момент "Металіст" був упевнений, що не упустить перемогу, та й гості не вірили в казку. Надія на успіх з'явилася на 70-й хвилині, коли Даллку пройшов по флангу і навісив у воротарський "Металіста", де Безус ударом в падінні через себе скоротив відставання "Ворскли" в рахунку.

Розв'язка настала на 86-й хвилині. Маркоскі закинув м'яч до чужих воріт, де захисник "Металіста" скинув снаряд на Ребенка, який не потрапив у ворота. А через кілька хвилин Андрій Оберемко зрівняв рахунок у матчі, скориставшись розкішним навісом від Даллку.

Нагадаємо, в минулому турі "Металіст" переграв "Шахтар" і піднявся на друге місце турнірної таблиці. Тепер же, після перемоги "Шахтаря" над "Олександрією" харків'яни повернулися на третє місце.

Прем'єр-ліга. 15-й тур. "Металіст" - "Ворскла" 2:2

Шав'єр, 18, Соса, 37 - Безус, 70, Оберемко, 89

"Металіст": Дишленкович, Вільягра, Березовчук, Торсільері, Пшеничних, Едмар, Фініньо, Соса, Шав'єр, Тайсон (Девіч, 69), Крістальдо (Валяєв, 61)

"Ворскла": Долганський, Даллку, Курилов, Матвєєв (Оберемко, 46), Селін, Чеснаков, Маркоскі, Кривошеєнко, Безус, Ребенок, Янузі (Сачко, 90+5)

Фініньо - Маркоскі, Курилов, Чеснаков
Старий 30.10.2011, 11:14   #1192
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Ювентус" переграв "Інтер", а "Мілан" - "Рому".

У матчі 10-го туру італійської Серії А "Інтер" на своєму полі поступився "Ювентусу" з рахунком 1:2.

Всі три голи в цій зустрічі були забиті в перші 35 хвилин гри. Спочатку Мірко Вучініч вивів "Ювентус" вперед, потім Майкон його зрівняв, а остаточний результат встановив Клаудіо Маркізіо на 33-й хвилині.

Ця перемога вивела "Ювентус" в лідери чемпіонату Італії (19 очок), а "Інтер" залишився на 16-й позиції.

А в Римі "Мілан" в Римі переграв місцеву "Рому" - 3:2.

На голи Алессандро Нести і Златана Ібрагімовича, який оформив дубль, "джаллороссі" відповіли точними ударами Ніколаса Бурдіссо і Бояна Кркіча.

"Мілан" зараз посідає другу сходинку в турнірній таблиці "Серії А", поступаючись "Ювентусу".

Також в рамках 9-го туру чемпіонату Італії "Катанья" переграла "Наполі" з рахунком 2:1.

Чемпіонат Італії. 9-й тур

"Катанья" - "Наполі" 2:1

"Рома" - "Мілан" 2:3

"Інтер" - "Ювентус" 1:2
Старий 30.10.2011, 20:23   #1193
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Наставник "Динамо" був небагатослівний після матчу з "Таврією".

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін не захотів довго спілкуватися з журналістами після того, як його команда зіграла в нульову нічию в матчі з "Таврією", а двоє лідерів заробили вилучення.

- Перш за все, хотілося б привітати команду. Перше коло ми завершили на першому місці. Тепер про сьогоднішню гру. Коли ми грали в комбінаційний футбол, не вступали в некоректні єдиноборства, ми мали перевагу, мали моменти.

Коли ми припиняли грати у свій футбол - моменти не створювалися. Явно не впорався з цим дуже напруженим матчем суддя. Були незрозумілі вилучення, зупинки гри і т.д.

- Яка ситуація з травмованими в першому таймі Михаликом і Шовковським?

- Ситуація дуже серйозна. Мені здається, що у Шовковського перелом пальця, а гравець, який був у цьому єдиноборстві, не отримав навіть жовтої картки. У Михалика, судячи з усього, ситуація ще гірша.

- Цей матч став хорошою перевіркою сил перед матчем з "Бешикташем?

- Це була не репетиція, це була справжня війна на футбольному полі. Таке враження, що "Таврія" сьогодні чемпіоном світу стала.

Після цього наставник киян стрімко покинув прес-конференцію, так і не давши можливості поставити журналістам ще кілька питань.
Старий 30.10.2011, 23:15   #1194
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Мілевському загрожує дискваліфікація на кілька матчів чемпіонату України

Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський може бути дискваліфікований на кілька матчів чемпіонату України після того, як він був вилучений у матчі 15-го туру національної першості з сімферопольською "Таврією".

Як повідомляє офіційний сайт кримського клубу, дискваліфікація на кілька матчів може бути винесена Мілевському, виходячи із запису арбітра матчу Віталія Годуляна в протоколі про нецензурні висловлювання і фізичний вплив на суддю.
Старий 31.10.2011, 00:01   #1195
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Михалик після матчу посварився з Годуляном

Після матчу "Таврія" - "Динамо" захисник киян Тарас Михалик, замінений ще в першому таймі через травму, в підтрибунному приміщенні стадіону у різкій формі висловив арбітру Годуляну своє невдоволення його роботою на матчі.

Оцінку суддівства він дав у своєму емоційному коментарі. За словами Тараса, арбітр "зовсім не давав командам грати", пише dynamomania.com.
Старий 31.10.2011, 10:11   #1196
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Павлов підтвердив інтерес "Динамо" до Безуса

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов підтвердив, що київське "Динамо" входить в число претендентів на молодого півзахисника його команди Романа Безуса.

В той же час тренер заявив, що до кінця поточного сезону футболіст проданий не буде.

"Так, "Динамо" входить до числа клубів, які цікавляться Безусом. Але Роман залишається у "Ворсклі". До літа - 100%. У нас 5-річний контракт. Керівники клубу хочуть, щоб він залишився. Найближчим часом проясниться, чи будуть розглянуті пропозиції по ньому від українських та європейських клубів. Буде зустріч з Олегом Бабаєвим, Костянтином Жеваго. І це питання буде закрито. Все залежить від них", - сказав він.

"Моя думка? Безус повинен залишитися. Футболісти повинні йти з команди, коли вони зупиняються в рості або є ризик, що гравець перестане рости. Я приводів для цього не бачу", - цитує Павлова "Сегодня".
Старий 31.10.2011, 10:12   #1197
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Крім Мілевського арбітр вніс до протоколу і Михалика

Крім порушення Артема Мілевського, арбітр матчу "Таврія" - "Динамо" Віталій Годулян вніс до протоколу і захисника киян Тараса Михалика, з яким посварився після матчу.

Про це повідомляє офіційний сайт сімферопольського клубу.

В рапорті арбітра матчу в розділі "інші зауваження" зроблено запис: "Після закінчення матчу при вході в підтрибунні приміщення гравець команди "Динамо" Михалик Тарас висловлював невдоволення діями арбітра, що призвело до конфлікту з органами правопорядку".
Старий 31.10.2011, 10:14   #1198
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Сьгодні стане відомо на скільки вибули Шовковський і Михалик

Після матчу проти "Таврії" лікар "Динамо" Андрій Шморгун, що лише сьогодні, після обстежень у столичних клініках, стане відомо, наскільки серйозні травми Тараса Михалика та Олександра Шовковського, отримані у зустрічі з сімферопольцями.

При цьому пошкодження задньої поверхні стегна у Михалика, незважаючи на припущення самого футболіста, є зовсім не рецидивом, а абсолютно самостійною травмою.

У Шовковського травмований палець, однак до вчорашнього вечора ще не було остаточно зрозуміло, чи це пошкодження є сильним забоєм або переломом, пише "Спорт-Экспресс в Украине".
Старий 31.10.2011, 13:22   #1199
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Інкум визнав, що зробив помилку, залишивши "Базель"

Захисник "Дніпра" Самуель Інкум бажає негайно повернутися в Базель.

Про це він розповів у інтерв'ю журналісту швейцарської газети "Блік" Хейко Остендорпу.

"Тут холодно. В даний час температура близько нуля. Але це не найбільша проблема, врешті-решт така температура була і в Швейцарії. У мене були проблеми з нашим тренером Хуанде Рамосом. Він не дозволив мені летіти до збірної, а ми претендували на участь в Кубок Африки. Тренер погрожував мені, що купить іншого правого захисника, якщо я поїду в збірну. Але я вибрав Гану. Це мій дім. Цього ніхто не може заборонити мені", - сказав він.

"Тепер все стало по-іншому. Спочатку мене любили уболівальники і тренери", - каже він.

Але після його повернення зі збірної неприємні сюрпризи посипалися один за іншим. Почулися навіть расистські образи з боку уболівальників.

"Я шукав розмови з тренером. Нарешті, я прийшов сюди не тому, що тут гарно, а тому що я хочу грати у футбол. І якщо я не буду більше грати, я хочу піти", - заявив ганець.

Він визнає, що "було помилкою залишити Базель".

Але пропозиція в січні минулого року була занадто привабливою. Майже вісім мільйонів франків для Базеля і річна зарплата в 1,5 мільйона франків для Самуеля.

А топ-клуби, такі як "Ліверпуль", "Баварія", "Астон Вілла" і "Фулхем" вже цікавляться ним.

Проте "Дніпро", зажадає за Інкума принаймні п'ять мільйонів фунтів. Адже навіть Рамос хвалить захисника за універсальність. Іспанець, за чутками, планує продовжити роботу з ганцем.

Проте Самуель сподівається, що в січні, коли трансферне вікно знову відкриється, клуб його продасть чи хоча б відпустить в оренду.

Мрія Інкума: "Я повернуся в Базель! Бо люди завжди були добрі до мене там. Моя родина почувала себе добре в Швейцарії, всі дбали про мене. Все було добре", - цитує гравця fcdnipro.com.
Старий 31.10.2011, 14:36   #1200
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Костянтин Зирянов зазначив, що "Зеніт" буде грати тільки на перемогу.

Півзахисник пітерської команди Костянтин Зирянов очікує, що "Зеніт" переможе "Шахтар" з мінімальним рахунком. Про це, а також про готовність команди до майбутнього поєдинку він розповів на передматчевій прес-конференції.

- Костянтине, після гри в Донецьку ви сказали, що "Зеніт" заслуговував на перемогу і повинен був вигравати. На ваш погляд, чи зуміє команда надолужити згаяне на "Петровському"? Своє поле допоможе?

- Думаю, на минулий матч озиратися немає сенсу. Ми вийдемо і будемо намагатися виграти, адже "Зеніт" завжди грає тільки для перемоги. До того ж це відкриє нам хороші шанси на вихід з групи. Звичайно, своє поле допоможе - наші вболівальники завжди дають нам додаткові сили.

- Футболісти "Шахтаря" озираються на останній матч і обіцяють перебігати "Зеніт", заявляючи, що це було головним, що їх здивувало в Донецьку.

- Нехай намагаються перебігати, а ми будемо грати у футбол.

- У російській пресі дуже багато говориться про те, що "Зеніт" перевершує "Шахтар". Зайвої самовпевненості в команді немає?

- Ні, у нас немає ні зайвою, ні просто самовпевненості. Ми спокійно готуємося, і я думаю, що оцінювати ситуацію по одному матчу не варто. "Шахтар" - хороша і сильна команда.

- У Донецьку і та, й інша команда створили чимало гольових моментів. Як буде завтра?

- Звичайно, уболівальникам хотілося б, щоб моментів було більше, але я очікую перемоги з рахунком 1:0.

- Відомо, що в цьому матчі не візьме участі Данні, не зіграє Кержаков. Як зміниться гра в атаці?

- У мене такої інформації немає, тому відповісти на ваше запитання я не можу.

- Чи бачили ви список гравців "Шахтаря", що прилетіли вчора до Петербурга? Як оціните відсутність низки провідних футболістів?

- Так, я бачив цей список. Думаю, тих трьох, хто не поїхав на матч, є ким замінити. Футболістів у них достатньо.

- Як ви самі оцінюєте свою форму, своє самопочуття? В останніх матчах ви не потрапляли до основного складу. Готові вийти і зіграти 90 хвилин завтра?

- Звичайно, я готовий і готовий робити це в кожному матчі. Свою форму я оцінюю добре, до цього питань ніяких немає.

- У Лучано Спаллетті цікавий принцип підбору гравців, які приходять на передматчеві прес-конференції. Перед "Хайдуком" був Крижанац, перед АЕКом - Алвеш, перед "Шахтарем" - Семак, а сьогодні ви. Невже збираєтеся в українську Прем'єр-лігу?

- Може бути, він здогадується, що мої предки були з Україною, тому і запросив.

Нагадаємо, що 1 листопада донецький "Шахтар" зіграє матч групового туру Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що донецький "Шахтар" підходить до матчу на останній позиції в групі, програвши в першому турі на виїзді португальському "Порту" - 1:2 і зігравши внічию вдома з кіпрським "АПОЕЛем" і пітерським "Зенітом".

Російський "Зеніт" перед зустрічами з "Шахтарем" у першому турі програвна Кіпрі , після чого впевнено переграв у себе вдома "Порту".

В іншому матчі групи G "Порту" відправиться в гості до сенсаційного лідера групи "АПОЕЛа".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум