SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.11.2011, 17:29   #1311
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Київське "Динамо" купує півзахисника молодіжної збірної Сербії
Лівому захиснику київського "Динамо", футболісту збірної Македонії Горану Попову знадобитися операція на травмованому коліні.

І хоча сам футболіст вважає, що вже до першого тренувального збору команди буде у строю, на його місце, за повідомленнями сербських ЗМІ, вже взимку прийде 20-річний бек молодіжної збірної Сербії Мілан Родіч.

Кияни тривалий час спостерігають за Родічем і вже в січні зроблять пропозицію бєлградському ОФК, повідомляє newsru.ua
Старий 22.11.2011, 10:23   #1312
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Мілевському продовжили дискваліфікацію

Нападник "Динамо" Артем Мілевський пропустив ігри 16-го і 17-го турів через вилучення в матчі 15-го туру "Таврія" - "Динамо".

Нагадаємо, в тій грі форвард дозволив собі грубо висловитися на адресу арбітра зустрічі Віталія Годуляна.

Матч 18-го туру "Оболонь" - "Динамо" Мілевський також пропустить. Окрім нього матчі наступного туру пропускають Фініньо і Вільягра ("Металіст"), Сергій Сімінін і Майкон ("Волинь"), Ринар Валєєв ("Кривбас"), Андрій Сахневич ("Олександрія"), Джаба Ліпартія ("Зоря") і Крісті Вангелі ("Чорноморець"), пише terrikon.com.
Старий 22.11.2011, 12:12   #1313
sacha
Передовик

Типово

Агуеро: Хочу стати Марадоною

Форвард "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро заявив, що хотів би стати новим Марадоною.

"Нещодавно Марадона розповідав мені про "Наполі", я дивився по телевізору його виступи за цей клуб.

Я мрію про те, щоб робити те ж саме в "Манчестер Сіті". В даному випадку я не думаю про себе, а хочу успіху клубу", - цитує Агуеро sports.ru з просиланням на Sky Sports.
Старий 22.11.2011, 14:18   #1314
sacha
Передовик

Типово

Анелька погодився перейти в китайський клуб із зарплатою майже 11 млн. євро на рік

Нападник "Челсі" Ніколя Анелька, в якого в червні 2012 року завершиться контракт з клубом, погодився на пропозицію китайської команди "Шанхай Шеньхуа".

За інформацією L'Equipe, 32-річний футболіст спокусився на солідний контракт, що передбачає зарплату в 10,6 мільйонів євро за сезон. Його від'їзд з Лондона очікується з відкриттям січневого трансферного вікна.

Нагадаємо, що окрім китайців Анелька цікавилися клуби MLS "Нью-Йорк Ред Буллс", "Філадельфія" і "Монреаль", французький ПСЖ і російський "Анжи".

Цього Сезону Анелька зіграв в прем'єр-лізі дев'ять матчів і забив один гол, пише soccer.ru.
Старий 22.11.2011, 14:57   #1315
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Луческу хоче забути гру в Порту

Мірча Луческу має намір приховати від своїх футболістів результат гри "Зеніт" - АПОЕЛ.

Головний тренер донецького " Шахтаря" Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції перед поєдинком Ліги чемпіонів з "Порту" відзначив, що команда готується до матчу в звичайному режимі, а також повідомив, що очікує цікавої гри.

- Хоча на нас чекає дуже важлива гра, ми готуємося до неї як завжди. Завтра вирішиться, хто має більше шансів вийти з групи.

Упевнений, що ані ми, ані "Порту" ще не сказали свого останнього слова. Обидві команди з великими амбіціями, це дві команди - володарі Кубка УЄФА й Ліги Європи, всі чекають від них результату.

У нас є певні проблеми: все ще відсутній Чигринський, через перебір карток не зіграє Срна. Зате в складі з'явиться, напевне, Фернандіньо, який дуже важливий для гри нашої команди - як за майстерністю, так і за досвідом.

Налаштовуємося дуже серйозно, добре вивчили суперника. Що стосується "Порту", то в них, природно, також великі амбіції. Сподіваюся, що з цього завтра вийде видовищна гра, яка сподобається глядачам.

- Матч "Зеніт" - АПОЕЛ закінчиться раніше, аніж розпочнеться завтрашній матч у Донецьку. Якщо вісті будуть не зовсім оптимістичними, це може вплинути на мотивацію футболістів вашої команди?

- Ми спробуємо зробити все, щоб наші гравці навіть не володіли інформацією про те, що відбувається в Санкт-Петербурзі.

- "Порту" вилетів із Кубка Португалії, поступившись "Академіці" 0:3. Це може позначитися на моральному стані команди?
- Я часто кажу, що кожна гра має власну історію. Цей рахунок може створити нервозність у команді, а з іншого боку, може надати ще більше настрою. Складно сказати.

- Як ви поставилися до новини про те, що матч "Зеніт" - АПОЕЛ обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом?

- Хочеться забути ту гру в Порту. Але зараз, дізнавшись, що Брих судить поєдинок "Зеніт" - АПОЕЛ, я знову згадав про те суддівство.

По-перше, в Ракицького не було злого наміру зіграти жорстоко проти Моутіньо. Останній впав так, немов його вбили, а в тому епізоді можна було обмежитися жовтою карткою.

І це не кажучи про другий гол, який ми забили, і незрозуміло досі, чому він не був зарахований. Адже легко було просто поглянути на бічного суддю. А цей результат вплинув на наші подальші виступи в Лізі чемпіонів.

Дуже важливо, щоб ми на нашому полі показали те, що показували в минулому сезоні в Лізі чемпіонів, подякували й порадували уболівальників, які зберуться завтра на стадіоні. У мене є впевненість, що наша команда завтра покаже себе в усій красі, віддадуться на полі повністю.

- Чи задоволені ви грою Кобіна в матчі проти "Металурга". Йому ви довірите завтра замінити Срну на правому фланзі оборони?

- Кобін однозначно завтра гратиме. Гадаю, що він зіграє не гірше, ніж у матчі проти "Барселони". Якщо пам'ятаєте, то він тоді дуже добре діяв.

Це гра Ліги чемпіонів, для нього вона також дуже важлива. Я впевнений у ньому, в тому, що він зіграє вдало. Немає жодних передумов, щоб він завтра провалив матч.

- Чи бачили ви останні ігри "Порту". Як могли б оцінити їх?
- Так, я дивився дві гри проти АПОЕЛа - виїзну й домашню, - ігри чемпіонату я не бачив.

Нагадаємо, гра між "Шахтарем" і "Порту" відбудеться в середу, 23 жовтня. sport.tochka.net буде вести текстову онлайн трансляцію цього матчу.

Португальці вже прибули до Донецька і сьогодні проведуть відкрите тренування і передматчеву прес-конференцію.

Гру буде обслуговувати шотландська бригада арбітрів на чолі з Крейгом Томсоном.
Старий 22.11.2011, 17:01   #1316
sacha
Передовик

Типово

Тайсон може перейти в "Сан-Пауло". Ціна питання - 40 мільйонів
Бразильський клуб "Сан-Пауло" не полишає спроб повернути на батьківщину нападника "Металіста" Тайсона.

Зокрема в інтерв'ю бразильській газеті "Marca Brasil" це підтвердив агент футболіста Дієго Дорнелле.

Разом з тим Дорнелле зазначив, що переговори просуваються з великими труднощами і якщо угода і відбудеться, то не раніше 2012 року.

За інформацією видання, головною перешкодою для здійснення трансферу є сума відступних, висунута українським клубом, а саме 40 мільйонів євро.

Але представник Тайсона не виключає і альтернативний варіант, при якому "Сан-Пауло" запропонує не тільки грошову компенсацію, але і когось зі своїх футболістів, пише UA-Футбол
Старий 22.11.2011, 18:54   #1317
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Динамо" не збирається купувати Коноплянку

Зараз столичний клуб веде переговори про купівлю Безуса і Раоніча.

Спортивний директор київського "Динамо" Олексій Михайличенко під час веб-конференції Sport.ua підтвердив інтерес команди Юрія Сьоміна до персони півзахисника "Ворскли" і збірної України Романа Безуса.

"Переговорний процес щодо Безусу йде, але це не першочергове наше завдання. Роман - один зі списку гравців, якими ми цікавимося. Але таких гравців, щоб ви знали, дуже багато".

Михайличенко розповів, що крім Безуса клуб активно шукає посилення на позицію лівого захисника, куди може бути куплений 20-річний захисник белградського ОФК Мілан Родич.

"Ми переглядаємо ряд гравців з Сербії. Але однією Сербією ми не обмежуємося. Наші селекціонери працюють у багатьох країнах і ні для кого не секрет, що позиція лівого захисника для нас є сьогодні проблемною", - зазначив Михайличенко.

Крім того, спортивний директор "Динамо" заявив, що клуб не зацікавлений в послугах бразильського нападаючого "Волині" Майкона і хавбека "Дніпра" Євгена Коноплянки.

"Розмови про перехід Коноплянки в "Динамо", як, втім, і в будь-який інший клуб, зараз не мають сенсу. Тому що в механізмі "Дніпра" це дуже важлива деталь. Навряд чи Ігор Коломойський від нього зараз відмовиться. За будь-які гроші" , - вважає Михайличенко.

Зазначимо, що переговори між "Динамо" і Романом Безусом у відкриту ведуться давно, а от гравець "Волині" Майкон сам розповів бразильській пресі про те, що може перейти в "Динамо".
Старий 22.11.2011, 19:31   #1318
sacha
Передовик

Типово

Шевченко і Хачеріді готові зіграти з "Оболонню"
У вівторок "Динамо" приступило до підготовки до наступного календарного матчу - проти "Оболоні".

Тренери розділили гравців на дві групи. До першої увійшли учасники недільної зустрічі проти "Олександрії", їхня робота велася за полегшеною програмою. Друга частина футболістів провела повноцінне тренування, пише сайт клубу.

Продовжує займатися окремо від партнерів Тарас Михалик. До повного відновлення захиснику потрібно ще близько тижня. Зате знову у повному порядку Андрій Шевченко, тренери розраховують на нього в найближчих матчах.

Відбув дискваліфікацію Євген Хачеріді. Правда, захисник "дістав" видалення в останньому матчі молодіжної першості, але воно поширюється лише на цей турнір. Проти "Оболоні" Євген зіграти зможе. Також з першою командою тренується Бертольо
Старий 22.11.2011, 22:41   #1319
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Головний тренер "Порту" заявив, що його команда зараз знаходиться на своєму максимальному рівні.

Основне завдання, яке стоїть перед "Порту" у матчі з "Шахтарем", - це перемога. Про це заявив головний тренер португальської команди Вітор Перейра.

"Тільки після того, як ця мета буде досягнута, після завтрашнього матчу будемо визначати подальшу завдання команди", - сказав наставник "Порту".

За словами Перейри, зараз "Порту" знаходиться на своєму максимальному рівні.

"Ми готові до гри і розуміємо, що завтра повинні бути швидкі і дуже агресивні. Але при цьому "Шахтар", який буде ризикувати, у свою чергу розуміє, що його можлива помилка завтра може привести до безуспішного закінчення боротьби в Лізі чемпіонів. Команда чудово це усвідомлює. Ми ж будемо довіряти один одному, об'єднаємося загальною метою, щоб завтра добитися результату", - сказав він.

Також Перейра зазначив, що визначився з тактикою та стратегією на майбутній поєдинок.

"По-перше, "Порту" звик домінувати по ходу гри. Зрозуміло, у нас є стратегія, і команда знає, що потрібно робити, щоб перемогти. Стратегія вже визначена", - сказав головний тренер "Порту".
Старий 23.11.2011, 19:03   #1320
sacha
Передовик

Типово

Лобановський і Шовковський увійшли до списку найуспішніших людей футболу
ЕКс-наставник київського "Динамо" Валерій Лобановський і Олександр Шовковський увійшли до числа найуспішніших у світі тренерів і футболістів, яким найбільшу кількість разів вдавалося вигравати трофеї різної гідності.

Про це повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Окремо досягнення Валерія Лобановського. Легендарний тренер за кар'єру виграв 28 призів. Під його керівництвом «Динамо» 8 разів перемагала в чемпіонаті СРСР, 6 - в Кубку, тричі - в Суперкубку. В Україні Лобановський виграв 5 разів національну першість і три розіграші Кубка. Також в залік англійськими фахівцями бралися дві перемоги в Кубку володарів кубків і одна - в Суперкубку Європи.

У Шовковського 25 перемог в різних турнірах

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум