SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 30.11.2011, 15:38   #231
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Відкриття останньої польської арени майбутнього Євро-2012, Національного стадіону у Варшаві, може відбутися не раніше весни 2012 року. Як повідомляють польські медіа, 29 листопада завершився термін дії угоди між Національним центром спорту Польщі (NCS), що виступає головним інвестором будівництва об’єкту, та генеральним виконавцем робіт. Підрядник рапортує про завершення робіт, однак на стадіоні ще навіть не влаштовано футбольне поле. Його створення розпочнуть вже наступного року, а сам процес буде регламентований окремим контрактом.

Водночас, за словами міністра спорту та туризму країни Йоанни Мухи, до 6 грудня відповідні комісії мають видати дозвіл на експлуатацію стадіону. «Наразі ми розмірковуємо над строками проведення першої події на стадіоні. Є два варіанти: перший – ще в цьому році, другий – вже наступного. З різних обставин кращим ми вважаємо другий варіант, але остаточне рішення ще не прийняте», – прокоментувала відповідальний в польському уряді за Євро-2012 міністр.

На 11 лютого 2012 року тут заплановане проведення першого футбольного поєдинку, а 17-18 грудня – масштабний концерт з нагоди відкриття Національного стадіону. Втім, як інформує «Dziennik Gazeta Prawna», наприкінці минулого тижня столична поліція скасувала раніше видану згоду на організацію заходу. Серед причин називають проблеми зі створенням протипожежних систем.
Старий 30.11.2011, 18:24   #232
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Стадіони до Є-2012 здаватимуть в оренду з 9 травня

УЄФА та Місцевий оргкомітет на час проведення турніру беруть в управління стадіони з 9 травня 2012 року, за місяць до старту Євро-2012.

Власники стадіонів, відповідно, отримують орендну плату. Про це повідомив на прес-конференції в Києві директор турніру Маркіян Лубківський.

Відповідаючи на запитання про розмір плати, керівник МОК зазначив, що вона може бути різною в залежності від того, на скільки ретельно буде підготовлено весь пакет послуг до Євро. Зокрема, прес-зона, зона гостинності, паркінги та інші питання. На всіх об’єктах сьогодні розробляється детальна схема скерування груп вболівальників на стадіон, виходячи з таких факторів, як рух глядачів з напрямку фан-зони, очікувані місця масового прибуття вболівальників, напрямок руху з аеропорту тощо. На перед стадіонній території будуть встановлені направляючі канали, де буде проводитися огляд вболівальників на предмет наявності заборонених предметів та візуальний контроль наявності квитка, і тільки після цього – електронний контроль на турнікетах.

Близько 10% глядачів від місткості стадіону будуть потрапляти на спеціальний вхід з боку зони гостинності, що розвантажить 2 основні підходи.

Стюарди будуть проходити спеціальну передтурнірну підготовку для роботи з вболівальниками.

Вхід на стадіон буде дозволено за 3 години до початку матчу, а для того, щоб вболівальники мали стимул приходити раніше, на території стадіону та безпосередньо в чаші стадіону буде передматчева розважальна програма.
Старий 02.12.2011, 20:15   #233
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

За результатами жеребкування групового раунду ЄВРО-2012 Україна зіграє зі збірними в групі D

Повні результати жеребкування:

Група А: Польща, Греція, Росія, Чехія

Група В: Нідерланди, Данія, Німеччина, Португалія

Група С: Іспанія, Італія, Ірландія, Хорватія

Група D: Україна, Швеція, Франція, Англія

11 червня збірна України зіграє зі збірною Швеції в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський». 15 червня - зі збірною Франції в Донецьку, на «Донбас Арені», 19 червня - там же зі збірною Англії.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 02.12.2011, 21:41   #234
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Розклад матчів Євро:

1) Варшава, 8 червня, 19:00. Польща - Греція

2) Вроцлав, 8 червня, 21:45. Росія - Чехія

3) Харків, 9 червня, 19:00. Нідерланди - Данія

4) Львів, 9 червня, 21:45. Німеччина - Португалія

5) Гданськ, 10 червня, 19:00. Іспанія - Італія

6) Познань, 10 червня, 21:45. Ірландія - Хорватія

7) Донецьк, 11 червня, 19:00. Франція - Англія

8) Київ, 11 червня, 21:45. Україна - Швеція

9) Вроцлав, 12 червня, 19:00. Греція - Чехія

10) Варшава, 12 червня, 21:45. Польща - Росія

11) Львів, 13 червня, 19:00. Данія - Португалія

12) Харків, 13 червня, 21:45. Нідерланди - Португалія

13) Познань, 14 червня, 19:00. Італія - ​​Хорватія

14) Гданськ, 14 червня, 21:45. Іспанія - Ірландія

15) Київ, 15 червня, 19:00. Швеція - Англія

16) Донецьк, 15 червня, 21:45. Україна - Франція

17) Вроцлав, 16 червня, 21:45. Чехія - Польща

18) Варшава, 16 червня, 21:45. Греція - Росія

19) Харків, 17 червня, 21:45. Португалія - ​​Нідерланди

20) Львів, 17 червня, 21:45. Данія - Німеччина

21) Гданськ, 18 червня, 21:45. Хорватія - Іспанія

22) Познань, 18 червня, 21:45. Італія - ​​Ірландія

23) Донецьк, 19 червня, 21:45. Англія - ​​Україна

24) Київ, 19 червня, 21:45. Швеція - Франція

25) Варшава, 20 червня, 21:45. Переможець гр. А - 2-е місце гр. В

26) Гданськ, 21 червня, 21:45. Переможець гр. В - 2-е місце гр. А

27) Донецьк, 22 червня, 21:45. Переможець гр. С - 2-е місце гр. D

28) Київ, 23 червня, 21:45. Переможець гр. D - 2-е місце гр. C

29) Донецьк, 27 червня, 21:45. Переможець 25) - Переможець 27)

30) Варшава, 28 червня, 21:45. Переможець 26) - Переможець 28)

31) Київ, 1 липня, 21:45. Переможець 29) - Переможець 30)
Старий 02.12.2011, 21:49   #235
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Блохін: Якщо у нас група смерті, то мені варто застрелитися
Перед гравцями збірної України буде поставлене завдання - вийти з групи на Євро-2012.

Про це після жеребкування в Києві заявив головний тренер збірної України Олег Блохін.

"Який результат є, такий він і залишиться. Будемо грати. Усі чотири команди - фаворити групи. Вони ж чомусь також приїдуь на Євро-2012. Я думаю, що група В ще гірша за нашу", - розповів Блохін в коментарі телеканалу "Футбол".

За словами Блохіна, краще було б розпочати Євро з перемоги.

"Краще було б розпочати чемпіонат з перемоги, далі було б трохи легше. Там і власні вболівальники. Можу сказати, що могла бути група й гірша. З 16 команд - 10 найсильінші у світі", - сказав наставник синьо-жовтих.

Також Блохін не схильний називати групу D "групою смерті".

"Якщо у нас "група смерті", то мені варто застрелитися. Можна сказати, що більше пощастило полякам, але все відносно. Це один з найтяжчих ЧЄ за останній час - пройшли найсильніші команди", - зауважив Блохін.

Після жеребкування Євро-2012 Блохін вже поспілкувався з тренерами Франції та Англії і каже, що у них не найкращий настрій.

"Я думаю, що у Франції настрій не найкращий. Я розмовляв з Бланом і він якось так сумно головою похитав. Не веселі й англійці.

Нам варто виходити з групи. З якого місця вийдемо, то вже справа інша. Можна і з першого. А чому б ні? У групі в усіх шанси рівні
Старий 02.12.2011, 22:54   #236
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Блохін: "Англійці та французи вважають, що вони сильніші? Вони помиляються"

Якщо англійці та французи вважають, що вони сильніші за збірну України, то вони помиляються.

Про це після жеребкування фінальної частини Євро-2012 заявив головний тренер українців Олег Блохін, передає кореспондент "Чемпіона".

"Я ще до жеребкування казав, що яким жереб буде, таким він і буде. На чемпіонат Європи приїхали 16 кращих команд. Так що обирати не доводиться. Тим більше, що цей чемпіонат зібрав найсильніших. До цього могли бути, так сказати, прохідні якісь команди", - сказав він.

"Група? Як група. Могло бути і гірше. Якщо взяти групу "В", то там зібралися найсильніші - одні із лідерів європейського футболу", - додав тренер.

Блохін також розповів, що збірна України не буде грати товариський матч проти Росії напередодні Євро-2012.

"Програма на спаринги та ж. 29 лютого граємо з Ізраїлем. Завершується чемпіонат України, і ми проводимо повноцінні збори в Австрії. Будемо збирати інформацію", - пояснив він.

На думку наставника, Англія та Франція не є фаворитами групи "D".

"Усі чотири команди мають однакові шанси на вихід далі. І якщо англійці та французи вважають, що вони вищі нас у рейтингу, тому сильніші, то вони помиляються. Україна також буде гідно виглядати", - підсумував він.
Старий 02.12.2011, 22:56   #237
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Матч збірної України з Францією розпочнеться о 19:00

Змінився час початку матчу 2 туру фінальної частини Євро-2012, у якому зіграють Україна та Франція.

Як написано у роздруківці, яку надали журналістам, стартовий свисток на "Донбас Арені" у Донецьку перенесено з 21:45 на 19:00 за київским часом.

Водночас, зустріч Англія - Швеція перенесена на 21:45.

Додамо, раніше стверджувалося, що всі матчі збірної України починатимуться о 21:45.
Старий 02.12.2011, 23:45   #238
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Танго 12 - офіційний м'яч Євро 2012

Сьогодні офіційно представили м'яч українсько-польського чемпіонату Європи

Сьогодні був представлений офіційний м'яч Євро-2012, який отримав назву Танго 2012.

Перш, ніж зробити Танго 12 офіційним м'ячем українсько-польського Євро, його тестували більше року. Серед тих, хто коригував створення м'яча були Бастіан Швайнштайгер, Петер Чех, Ешлі Янг і Хаві. М'яч випробовували на різних покриттях і в різних кліматичних умовах і як результат Танго 12, який важить всього 440 грам, називають кращим м'ячем з нині створених. Крім бездоганних технічних можливостей м'яч ще і унікальний по дизайну.

Графіка Танго 12 розроблена з урахуванням національних традицій України та Польщі. Своєрідні орнаменти символізують єдність, суперництво і пристрасть.

Представити м'яч в Києві приїхав головний тренер чинних чемпіонів Європи та світу збірної Іспанії Вісенте дель Боске. Іспанський фахівець новою розробкою залишився задоволений. Вже через кілька днів кожна зі збірних, які беруть участь в Євро 2012, отримає по 30 таких м'ячів.

Старий 03.12.2011, 11:42   #239
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

На чемпіонаті Європи ми зіграємо з Швецією, Англією і Францією.

Сьогодні в Національному палаці "Україна" відбулося жеребкування групового турніру фінальної стадії чемпіонату Європи, який у майбутньому році пройде в Україні та Польщі.

З легкої руки прославлених у минулому футболістів Марко ван Бастена, Хорста Хрубеша, Петера Шмейхеля і Зінедіна Зідана в суперники національної збірної України по групі "D" були визначені Швеція, Англія і Франція.

2012.tochka.net вів текстовий онлайн, в якому детально висвітлював події цього дня, склади всіх інших груп і реакцію офіційних осіб на результати жеребкування.
Старий 03.12.2011, 13:36   #240
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Шовковський піде зі збірної після Євро

Голкіпер збірної України Олександр Шовковський прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року.

"Нарешті закінчаться розмови з приводу того, хто може попастися, кого б краще, кого б гірше, тому що, чесно кажучи, вже втомився від цього. Група вже є, і треба готуватися і грати з цими командами. Чи добре, важко - невідомо, в якому стані гравці підійдуть до фінальної частини Євро-2012. Час покаже ", - цитує стража воріт української збірної "Динамоманія".

"Добре, що ми недавно грали товариські матчі і зі Швецією, і з Францією. Ставитися несерйозно до команд, які потрапили у фінальну стадію, не можна. До будь-якої команди треба ставитися з повагою.

А те, що ми грали з ними, - це добре, ми знаємо силу цих команд, і я думаю, що у своїй підготовці ми врахуємо всі моменти, з якими нам довелося зіткнутися під час товариських матчів.

"Думаю, що моя кар'єра в збірній закінчиться після закінчення чемпіонату Європи", - підсумував Шовковський.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:44.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум