SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.01.2012, 10:07   #1501
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Оголошена "Збірна світу ФІФА-2011"

Щойно оголосили збірну світу 2011 року за версією ФІФА (Le onze FIFA-FIFPro 2011). У ній 6 іспанців, по 1 представнику Бразилії, Англії, Сербії, Аргентини, Португалії. На клубному рівні найбільше представлена Барселона, а загалом у списку фігурують футболісти лише трьох клубів. В 11 найкращих 5 гравців Барси, 4 гравці Реала, 2 гравці Манчестер Юнайтед.

Ікер Касільяс (Іспанія, Реал Мадрид) - Дані Алвеш (Бразилія, Барселона), Жерард Піке (Іспанія, Барселона), Неманья Відіч (Сербія, Манчестер Юнайтед), Серхіо Рамос (Іспанія, Реал Мадрид) - Хаві Алонсо (Іспанія, Реал Мадрид), Хаві (Іспанія, Барселона), Андрес Іньєста (Іспанія, Барселона) - Кріштіану Роналду (Португалія, Реал Мадрид), Ліонель Мессі (Аргентина, Барселона), Вейн Руні (Англія, Манчестер Юнайтед).
Старий 10.01.2012, 11:10   #1502
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Екзотичні легіонери української Прем'єр-ліги

Одними з перших придбань зимового міжсезоння в українській Прем'єр-лізі стало підписання київським "Динамо" швейцарського нападника Адміра Мехмеді і одеським "Чорноморцем" австрійського захисника Маркуса Бергера.

Ці трансфери примітні тим, що Бергер стане першим представником Австрії в українському чемпіонаті, а Мехмеді - першим швейцарцем, тоді як Австрія і Швейцарія будуть 62-ю та 63-ю представленою країною в еліті українського футболу.

man.tochka.net розповідає про легіонів Прем'єр-ліги з незвичайних, екзотичних країн, які встигли відзначитися в еліті українського футболу.

Свого часу, легендарний український наставник Євген Кучеревський, який встиг попрацювати за кордоном, але був прихильником українців у складі команди, відзначав, що "брати легіонерів лише для того, щоб забезпечити глядачам екзотичне видовище, не по мені".

А ось його колега по тренерському цеху Валерій Лобановський був іншої думки і привіз в 1995 році до Києва представника Кувейту Насер Аль-Саухі, який відіграв за "Динамо" в одному поєдинку і поїхав на батьківщину.

У тому ж сезоні в дніпропетровському "Дніпрі" з'явився німець Андреас Зассен і представник Заїра Мафумба Мфілю, які на двох відіграли за два сезони 13 матчів, але своєю появою запустили моду на легіонерів в чемпіонаті України.

За 20-ть сезонів найбільш широко в чемпіонаті України серед екзотичних країн була представлена ​​Африка. Якщо представниками Нігерії, Марокко, Сенегалу або Камеруну українського вболівальника не здивуєш, то про представників Кабо-Верде або Буркіна-Фасо мало хто знає.

А були й такі! Так, слідом за вже згадуваним представником Заїру, в Україну, а саме в львівські "Карпати" із Зімбабве приїхав Генрі Мутамбіква, але за львівську команду він зіграв лише один раз.

Більш успішно виступали в Україні ще один зімбабвієць - Мусавенкосі Мгуні, який відіграв 33 матчі за донецький "Металург", помітний внесок залишили представники Того (форвард "Харкова" Ібрагім), Кабо-Верде (Фабіо, який пограв за запорізький "Металург") і Конго ( тут засвітилися чотири представники в командах донецького регіону - алчевській"Сталі", донецькому "Металургу" і луганській "Зорі").

Були близькими для того, щоб дебютувати в чемпіонаті України представники Бурунді - відразу троє футболістів цієї африканської країни були на перегляді в вінницькій "Ниві" взимку 1997 року, але жоден з них не підійшов.

Якщо африканських гравців у чемпіонаті України достатньо, то от з представниками Азії дефіцит.

Якщо не враховувати гравців з колишнього СРСР, то в еліті українського футболу засвітилися лише два корейця Кім і Хван в запорізькому "Металурзі", а також Аль-Саух з Кувейту. Минулої зими "Оболонь" переглядала японця Го Нагаока, але Сергій Ковалець так і не зважився розбавити атакуючим півзахисником українську команду.

Якщо розмова заходить про легіонерів у Прем'єр-лізі з Південної Америки, то в основному мова йде про бразильців чи аргентинців, які останнім часом стали частими гостями українських стадіонів.

Зовсім інший підхід у одеського "Чорноморця", який влітку 2007 року взяв курс на Перу і Уругвай, підписавши звідти шістьох легіонерів - перуанців де ла Асу, Вільямаріна і Фернандеса, еквадорця Міну, а також уругвайців Васкеса і Мельо.

Крім них з екзотичних для чемпіонату України країн у нашій Прмьер-лізі грали ще один представник Еквадору Пітер Меркадо у полтавській "Ворсклі", Андрес Мендоса з Перу в донецькому "Металурзі", уругваєць Даміан Родрігес в "Шахтарі", в оренді в "Дніпрі" побував колумбієць Нельсон Рівас, а представник екзотичних Нідерландських Антильських островів Сендлей Біто взагалі поколесив по Україні.

Не обійшли стороною чемпіонат Україні і футболісти Північної Америки. Якщо мексиканець Нері Кастільо став одним з найневдаліших трансферів "Шахтаря", то від канадця сербського походження Мілана Божича в "Волині" просто багато не очікували.

Був шанс засвітиться в еліті нашого футболу в американця Луїса Бербарі, який відіграв 23 матчі за полтавську "Ворсклу", але в першій лізі, тим самим він допоміг полтавцям вийти у Вищу лігу, але "бронзу" команда Віктора Пожічевского здобувала вже без "рейнджера" .

Ось така географія легіонерів в чемпіонаті України. Ми поки що в очікуванні "екзотики" з Океанії, та й у Європі є ще звідки запрошувати незвичайних для нас легіонерів.

Варто зазначити, що для України навіть представники найсильніших у футбольному плані Німеччини, Франції, Іспанії, Португалії, Голландії або Італії також є "екзотичними", але все ж футболісти цих країн вже грали в чемпіонаті України.

У перших турах весняної частини відбудеться дебют Австрії та Швейцарії в Прем'єр-лізі, тому залишається побажати Маркусу Бергеру та Адміру Мехмеді гідно представити свою країну.
Старий 10.01.2012, 14:18   #1503
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Жадсон: "Молю Бога, щоб мій перехід відбувся"
Жадсон дуже хоче залишити "Шахтар" і перебратися до Бразилії.

Про це гравець написав у соєму Twitter.

"Я приїхав до Донецька, щоб обговорити із співробітниками клубу моє майбутнє. Вони знають про моє бажання піти і намагаються мені допомогти

"Потрібен час і терпіння, щоб дочекатися рішення "Шахтаря". Я молю Бога, щоб мій переїзд до Бразилії відбувся", - цитує гравця terrikon.com
Старий 10.01.2012, 14:56   #1504
sacha
Передовик

Типово

Розподіл голосів за Золотий мяч ФІФА 2011 рік

Цитата:
Balón de Oro 2011

1. Leo Messi: 47,88%
2. Cristiano Ronaldo: 21,6%
3. Xavi: 9,23%
4. Iniesta: 6,01%
5. Rooney: 2,31%

Востаннє редагував sacha: 10.01.2012 о 21:35.
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.01.2012, 20:00   #1505
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Дорога тріумфаторів додому. Фото
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Повертаючись додому з церемонії нагородження "Золотого м'яча ФІФА 2011", яка відбулася в Цюриху, Сандро Россель, Пеп Гвардіола, Мессі, Хаві, Іньєста, Піке та Алвеш - всі посміхалися, радіючи отриманим нагородам.

Мессі став найкращим гравцем світу втретє поспіль, отримавши 47.88 голосів, обійшовши Роналду 21.6 та Хаві 9.23. Незадовго до цього Гвардіола став найкращим тренером у 2011 році. А 5 представників Барселони (Мессі, Хаві, Іньєста, Піке та Алвеш) потрапили до складу збірної світу ФІФА за 2011 рік.

Після стількох нагород повернення додому було наповнене святом. Настав час для фото на пам'ять, для тостів, привітань та яскравих посмішок на обличчі кожного.
Старий 10.01.2012, 21:36   #1506
sacha
Передовик

Типово

"Динамо" цікавиться захисником "Хайдука"
Захисник хорватського "Хайдука" Маріо Малоча потрапив в сферу інтересів київського "Динамо".

За інформацією Slobodna Dalmacija, український клуб готовий запропонувати за трансфер цього 22-річного виконавця не менше 2 млн євро.

У той же час повідомляється, що купити Малочу намагається і німецький "Кайезрслаутерн", однак пропозиція цього клубу набагато скромніша - баварці готові розщедритися лише на суму в розмірі 1,2 млн євро.

При цьому й саме "Динамо" готове надати футболісту більш щедрі умови особистого контракту, ніж "Кайезрслаутерн".

Додамо, що Малоча є вихованцем загребського "Динамо", а за "Хайдук" він виступає з 2008 року, пише dynamo.kiev.ua
Старий 11.01.2012, 13:58   #1507
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Шахтар" зіграє з олімпійською збірної Узбекистану на Dubai Cup

Стали відомі суперники "Шахтаря", а також розклад матчів у межах товариського турніру Dubai Cup. Вісім команд були розділені організаторами на два квартети, пише прес-служба донеччан.

Група "А"
"Зеніт" (Санкт-Петербург, Росія)
"Ксамакс" (Невшатель, Швейцарія)
"Бунедкор" (Ташкент, Узбекистан)
Олімпійська збірна Іраку

Група "B"
"Шахтар" (Донецьк, Україна)
"Ростов" (Ростов-на-Дону, Росія)
"Етуаль дю Сахель" (Сус, Туніс)
Олімпійська збірна Узбекистану

19 січня - "Шахтар" - збірна Узбекистану.

21 січня - "Етуаль дю Сахель" - "Шахтар".

23 січня - фінальні матчі.
Старий 11.01.2012, 14:19   #1508
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Мессі розповів за кого сам голосував

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі, який отримав в понеділок "Золотий м'яч", розповів про те, кому віддав свої голоси на голосуванні за найкращого футболіста минулого року.

"Це були Хаві, Іньєста і Агуеро. Неймовірні футболісти", - сказав Мессі в інтерв'ю Ole.

"Мені приємно, що зараз мною пишаються всі аргентинці. Це чудовий момент, і я дуже ціную це", - сказав Мессі.
Старий 11.01.2012, 16:34   #1509
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Футболісти, що увійшли двічі в одну річку

Цього тижня завершилася тривала епопея з поверненням французького нападаючого Т'єрі Анрі в лондонський "Арсенал".

Футболіст уже встиг вийти на заміну в грі на кубок Англії з "Лідсом" і навіть забити переможний гол, що дав змогу лондонцям одержати мінімальну перемогу й пройти до наступного раунду.

Однак колишній капітан "канонірів" не перший, хто вирішив повернутися в команду, яка принесла йому славу. man.tochka.net вибрав найбільш знакові повернення футболістів у рідну команду протягом останнього часу.

Фаб'єн Бартез (Франція)

Легендарний воротар збірної Франції дебютував у найсильнішому клубі Франції "Марселі" в 1992 році. За три проведені сезони Бартез у 1993 році став переможцем Ліги чемпіонів і дебютував у збірній Франції, разом із якою згодом став чемпіоном світу та Європи.

У січні 2004-го, втративши місце в основі "Манчестер Юнайтед", Бартез повернувся до "Марселя" і дійшов із ним до фіналу Кубка УЄФА, вибивши дорогою дніпропетровський "Дніпро", в матчах із яким Бартез залишив свої ворота сухими. Відігравши в Марселі ще два сезони, харизматичний кіпер після ЧС-2006 завершив кар'єру.

Хенрік Ларссон (Швеція)

Першим професійним клубом форварда Хенріка Ларссона став шведський "Гельсінгборг", куди він перейшов у 1992 році. У першому сезоні 10 голами Ларссон допоміг клубу після 24-річної перерви повернутися в перший шведський дивізіон, а наступного 22-річний Хенрік став третім снайпером чемпіонату Швеції.

У 2006 році після вояжу до "Барселони" Ларссон повернувся в "Гельсінборг", де за три сезони в 112 матчах забив 56 голів.

Хакан Шукюр (Туреччина)

Із 20 років ігрової кар'єри Шукюр віддав "Галатасараю" більше 15-ти, за що одержав прізвисько "Босфорський бик".

Поповнивши лави "Галатасарая" в 1992-му, нападаючий допоміг стамбульському клубу завоювати вісім титулів чемпіона Туреччини і святкував тріумф у Кубку УЄФА-1999/00.

Перерва у виступах за турецький клуб становила три роки - із 2000 по 2003, за який Шукюр встиг пограти за "Інтер", "Парму" і "Блекберн".

Андрій Шевченко (Україна)

Легенда нашого футболу двічі повертався в клуби, де добився визнання. Популярність Шевченку принесла його гра в складі київського "Динамо" Валерія Лобановського, звідки він перейшов у "Мілан".

У період із 1999 по 2006 рік українець встиг стати другим кращим бомбардиром в історії "Мілана" і увічнив своє ім'я в клубній історії. З "Мілана" Шевченко пішов в "Челсі", а коли там не вдалося заграти, в сезоні 2008/09 він повернувся в "Мілан" на правах оренди.

Зміни на користь не пішли: нападаючий не забив жодного м'яча у 18 матчах серії А і транзитом через "Челсі" повернувся в інший знаковий для себе клуб - рідне київське "Динамо", де й грає досі.

Лукас Подольскі (Німеччина)

У Кельні Подольскі проживає з 10-річного віку. Саме в клубі цього міста він дебютував у Бундеслізі, перетворившись із місцевої зірки на світову знаменитість.

У 2006 році після домашнього для Німеччини чемпіонату світу з футболу, Лукас перейшов до "Баварії", де не закріпився, і в "Кельні" вирішили повернути Принца Польді.

Не найбагатший клуб провів масштабну кампанію серед уболівальників. Гроші збиралися шляхом продажу пікселів на офіційній сторінці клубу, що склали разом обличчя футболіста, а також через реалізацію футболок Подольскі та записів хорової пісні на його честь. У результаті в 2009 році Подольскі повернувся до "Кельна", де виступає зараз.

Крім названих футболістів, у рідні пенати поверталися такі відомі футболісти, як Іан Раш ("Ліверпуль"), Маріус Лекетуш ("Стяуа"), Ярі Літманен ("Лахті", "ХІК"), Людовік Жюлі ("Монако"), Роббі Фаулер ("Ліверпуль"), Марко Хьюз ("Манчестер Юнайтед"), Сергій Ребров ("Динамо"), Дмитро Чигринський ("Шахтар"), Сергій Ателькін ("Шахтар") та багато інших.
Старий 11.01.2012, 17:09   #1510
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Роналдіньо зібрався страйкувати

Нападник "Фламенго" Роналдіньо заявив, що не вийде на поле в стартовому матчі Кубка Лібертадорес-2012, якщо клуб не погасить перед ним борг із зарплати, передає Globoesporte.

Наприкінці грудня минулого року 31-річний футболіст продовжив угоду з "Фламенго" на один сезон. При цьому новий контракт передбачав погашення боргів із зарплати до 9 січня, але цього досі не сталося.

"Фламенго" 25 січня має в рамках першого туру групового етапу Кубка Лібертадорес зустрітися з болівійським клубом "Реал Потосі".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:42.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум