SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.01.2012, 09:12   #1561
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Гінер: "ЦСКА грає в Хімках через те, що там збирається майже повний стадіон"

Президент московського ЦСКА Євгеній Гінер пояснив, чому команда грає на "Арені Хімки", а не на "Лужниках", де місткість набагато більше.

- Чому граємо на "Хімках"? Тому що, як мені здається, ті 12-14 тисяч, які приходять на "Химки" і арена майже повна, вони якось розташовують до гри. А коли ці ж 12-14 тисяч приходять в "Лужники", таке враження, що матч проводиться при порожніх трибунах. Тому на певному етапі обрали "Хімки", - сказав Гінер.
Старий 23.01.2012, 17:19   #1562
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Моуріньо: "Бернабеу" освистував навіть Зідана і Роналду

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью висловив в інтерв'ю офіційному сайту "Королівського Клубу" своє ставлення до освистання, якому його піддали трибуни "Сантьяго Бернабеу" у матчі перенесеного 1-го туру Ла Ліги проти "Атлетика" (4:1).

"Трибуни освистують мене? Це не проблема, мені все одно. Таке зі мною відбувається вперше, але все рано чи пізно трапляється. "Сантьяго Бернабеу" освистували Зінедіна Зідана, Роналдо і навіть Кріштіану Роналду. Чому ж їм не освистати мене? Іноді фанати залишаються незадоволені. Я - професійний тренер і намагаюся захистити свою команду всіма доступними способами. З керівництвом клубу у мене чудові стосунки, але ж керівництво клубу - це законне представництво уболівальників".
Старий 23.01.2012, 19:43   #1563
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Луческу виписали з лікарнi

Наставник Шахтаря Мірча Луческу виписаний з бухарестського шпиталю після двох тижнів лікування і реабілітації. Нагадаємо, що румунський тренер потрапив до лікарні після аварії в столиці Румунії.

"Такого інтересу до моєї особи не було навіть тоді, коли я виграв Лігу Європи з Шахтарем", - сказав Луческу. - "Я дуже вдячний румунським лікарям. Дуже хочу швидше приєднається до своєї команди і почати роботу. Чи сяду я знову за кермо? Чому б і ні?".
Старий 23.01.2012, 20:44   #1564
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Лазарет "Манчестер Юнайтед" поповнили п'ять гравців

Перемога над "Арсеналом" (2:1) в Лондоні в 22-му турі чемпіонату Англії коштувала "Манчестер Юнайтед" кілька гравців, які поповнили лазарет команди.

Так захисник Філ Джонс, який залишив поле на ношах, пропустить мінімум два тижні.

Ще відразу чотири футболісти отримали ігрові пошкодження: Нані, Вейн Руні, Патріс Евра і Майкл Каррік, але всі вони, швидше за все, встигнуть відновитися до наступних матчів.
Старий 24.01.2012, 17:54   #1565
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ібрагімович визнаний кращим гравцем Серії А 2011-го року

Шведський форвард "Мілана" Златан Ібрагімович переміг в опитуванні футболістів, тренерів, суддів та журналістів Серії А, ставши кращим футболістом чемпіонату Італії 2011-го року.

Відзначимо також, що нападник "Ювентуса" Алесcандро Дель П'єро і Фабіо Каннаваро, який завершив у 2011-му році кар'єру, отримав приз за відданість футболу.
Старий 25.01.2012, 15:46   #1566
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Дем'яненко: "Волині" потрібно підсилюватися

Наставник луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко поділився враженнями від першого тренувального збору на цій посаді.

"За період зборів вдалося не тільки подивитися за роботою гравців, але і визначити проблемні місця. Ясна річ, що потрібно підсилюватися, цим ми і будемо займатися в період, який залишився до старту чемпіонату. В цілому ж нинішня "Волинь" - команда непогана.

За 10 днів збору вдалося зробити висновки. Радує, що в команді є чимало хороших футболістів: як уже сформованих, так і перспективних. В якійсь мірі вже зараз зрозуміло, хто зможе розраховувати на місце в складі, а кому належить за нього боротися. Однак називати конкретні прізвища зі зрозумілих причин мені не хотілося б. Головне, що кістяк команди є. Необхідно лише зміцнити деякі позиції", - цитує тренера "Спорт-експрес в Україні".
Старий 26.01.2012, 16:47   #1567
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Касільяс сказав Тейшейрі, щоб він святкував з ними

Кубок Іспанії 2011/12, матч-відповідь 1/4 фіналу. Барселона - Реал Мадрид 2:2. Післяматчеве інтерв'ю Ікера Касільяса:

- Як ви?

- Команда пишається проведеним матчем. Ми протистояли супернику і грали в футбол. Весь світ бачив матч, що ми заслужили набагато більше, ніж нічию.

- Ви заслуговували на більше?

- Ми створили гольові моменти. Шкода, що ми не змогли їх реалізувати. Алвес забив дуже красивий гол, але ми були набагато кращі.

- Ви програли протистояння в першому матчі?

- Ми не повинні згадувати минулий тиждень. Сьогодні ми зіграли внічию, і не можна просити більшого. Ми провели феноменальний матч, і ми їдемо з гордістю, розуміючи, що можуть відчувати мадридці. "Барса" створила мало моментів, але забила багато. Вона знає, що ми заслуговували більшого. Ми засмучені, але також трохи задоволені, тому що ми показали себе з хорошого боку. Говорилося, що "Барса" була на щабель вище, і сьогодні було видно, що ми перебуваємо майже на одному рівні.

- Ви сердетесь через таку поразку?

- Минулого року ми були чемпіонами, і зараз треба думати про Ла Лігу і ЛЧ.

- Ви сказали Тейшейрі, щоб він відсвяткував разом з ними?

- Так, я сказав це. Але такі речі зазвичай говорять під впливом емоцій. Ми заслуговували більшого, і це на нас вплинуло
Старий 26.01.2012, 18:16   #1568
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Сьомін: У Алієва і Шовковського були проблеми зі спиною

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів, чому півзахисник команди Олександр Алієв і воротар Олександр Шовковський не займалися кілька днів в основній групі і не грали проти "Янг Бойз".

"У Алієва були проблеми зі спиною. Як бачите, невеликі: у матчі з "Відеотон" він вже зміг вийти на поле.

У Шовковського та ж сама причина. Слід було дати Сашкові можливість відновитися і попрацювати за індивідуальним планом. До матчу з "Відеотоном" він вже був готовий - і ми випустили його на перший тайм", - цитує тренера "Спорт-експрес в Україні".
Старий 27.01.2012, 16:59   #1569
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Турецькі гранди змушені залишити вищу лігу країни

Сенсацією і скандалом закінчилося сьогоднішнє засідання керівництва турецького футболу у справі про договірні матчі. Нагадаємо, що замішаними в ньому бути такі гіганти, як "Фенербахче", "Бешикташ" і "Трабзонспор".

Ще в серпні було зроблено висновок про те, що винні не будуть покарані делегуванням у нижчі дивізіони, а сьогоднішнє засідання мало просто підтвердити цей вердикт. Але, сталося непередбачене, і п'ятигодинні дебати призвели до того, що було винесено суворе рішення - всі клуби, замішані в договірних матчах, залишать вищий дивізіон.

Кажуть, що подібне рішення турецька федерація футболу ухвалила під тиском уряду Туреччини.

- Якщо нашу гідність було заплямовано, дозвольте нам з честю прийняти покарання, - заявив віце-президент "Фенербахче" Сіхан Камер.

Несподівано підтримав найлютіших ворогів "Галатасарай":

- Якщо ви дозволите цьому статися, ми ніколи не зможемо повернути мир на наші стадіони, - заявив представник "Галатасарая".
Старий 27.01.2012, 21:09   #1570
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Хаві: гравці Реала - невдахи

Півзахисник "Барселони" Хаві, підбиваючи підсумки чвертьфінального матчу Кубка Іспанії з "Реалом" (2:2), виступив з критикою на адресу футболістів "королівського клубу". Нагадаємо, результат зустрічі дозволив каталонцям вийти в півфінал турніру.

"Футболісти "Реала" - невдахи. Мало того, що вони не вміють програвати, так ще й поводяться, як тварини", - сказав Хаві в інтерв'ю клубному телебаченню.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:39.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум