![]() |
|
|
#1581 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Ван Бастен: Мессі потрібна свобода
Екс-наставник збірної Нідерландів Марко ван Бастен в інтерв'ю іспанським ЗМІ поділився думкою стосовно гри нападника "Барселони" Ліонеля Мессі. Як і багато хто, колишній форвард "Мілана" відзначив і одноклубників талановитого аргентинця. "Мессі більше оточений висококласними гравцями, ніж свого часу Дієго Марадона. Я з ним не знайомий близько, проте мені здається, що йому не подобаються жорсткі тактичні схеми. Йому потрібна свобода, і він отримує її завдяки наставникові команди Пепу Гвардіолі. Але не викликає сумнівів, що саме він є сьогодні найкращим футболістом світу. Крім того, дуже імпонує його скромність", - сказав ван Бастен.
|
|
|
#1582 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
В МЮ проблеми з голкіперами
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Голкіпер "Манчестер Юнайтед" Давід Де Хеа пропустив останнє тренування клубу через хворобу, а його основний конкурент за місце в воротах Андерс Ліндегорд отримав травму і покинув заняття на милицях, повідомляє Daily Telegraph. Молодий іспанець, який став одним з головних винуватців поразки "МЮ" від "Ліверпуля" (1:2) в матчі 1/16 фіналу Кубка Англії, подзвонив тренеру Алексу Фергюсону і повідомив, що погано себе почуває. А Ліндегорд, який отримав травму під час двосторонньої гри, залишив тренувальну базу "червоних дияволів" у Каррінгтоні на милицях. Нагадаємо, у розпорядженні Фергюсона залишаються лише два воротарі - Томаш Кущак і Бен Еймос, який останній раз виходив на поле в травні минулого року. |
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Анжи пропонує Тевесу €18 млн в рік
Як повідомляють італійські ЗМІ, керівництво Анжи зробило Карлосу Тевесу дуже привабливу пропозицію. За інформацією La Gazzetta dello Sport і Sky Italia, боси клубу з Махачкали готові платити Тевесу 18 мільйонів євро на рік. Трансферне вікно в Росії відкрито до березня, тому цілком ймовірно, що сторони вступлять у переговори. Втім, Тевес нібито не горить бажанням продовжити кар'єру в Росії.
|
|
|
|
#1584 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У вівторок, 31 січня, київське "Динамо" представить свій новий офіційний сайт.
Презентація пройде в конференц-залі стадіону Динамо ім. Валерія Лобановського, її початок - о 13:00. У заході візьмуть участь керівники клубу, гравці, розробники і творці нового продукту. Нагадаємо, на початку 2011-го року президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв вболівальникам, що в новий сезон клуб увійде не тільки з новою емблемою, але і з новим офіційним сайтом. Проте його відкриття в результаті затрималося. Влітку минулого року клуб обіцяв запустити сайт восени, проте цього так і не відбулося. Його розробкою займалася веб-студія Zима. Саме вона створила сторінку "Динамо" Київ Web TV.
|
|
|
#1585 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Погребняк вже у "Фулхемі"
Нападник збірної Росії Павло Погребняк офіційно оформив свій перехід із "Штутгарта" до "Фулхема". Контракт 28-річного форварда був підписаний сьогодні в Німеччині. Нагадаємо, що і сам футболіст, і його агент Олег Артемов неодноразово висловлювали бажання змінити команду, щоб напередодні чемпіонату Європи-2012 мати постійну ігрову практику.
|
|
|
#1586 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Індзагі: я не можу піти з Мілана
38-річний нападник "Мілана" Філіппо Індзагі заявив, що він прийняв рішення залишитися в стані россонері, незважаючи на зацікавленість у його послугах з боку багатьох клубів. "Я вирішив залишитися. Було б важко зважитися на відхід з "Мілана", враховуючи особливо той момент, що остаточне рішення слід було приймати за короткий період часу. За останні дні я отримав велику кількість пропозицій, і, знаєте, це приємно, коли тебе хочуть роздобути так багато клубів, незважаючи на те, що тобі вже 38. Хотілося б подякувати "Сієні" та керівникам цього клубу. Вони зробили все, щоб придбати мене. Але я все ж хочу залишитися в "Мілані". Хочу, щоб свою останню гру я провів у футболці цього клубу. Я не можу піти", - зазначив Індзагі.
|
|
|
#1587 |
|
Передовик
Ukraine
|
Найкращим тренером Німеччини визнали Хітцфельда
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Німецька газета Bild провела опитування серед своїх читачів, щоб з'ясувати їхню думку щодо найкращого тренера бундесліги всіх часів. В результаті опитування з'ясувалося, що вболівальники віддають перевагу Оттмару Хітцфельду, який очолює нині збірну Швейцарії. На другому місці опинився екс-наставник менхенгладбахської "Боруссії" Ганс Вайсвайлер. Останній очолював менхенгладбахцев з 1964 по 1975 рік. Команда тричі під його керівництвом ставала чемпіоном ФРН. |
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Болтон - Арсенал. Прев’ю матчу
Матч першого кола між Болтоном та Арсеналом закінчився поразкою гостей на "Емірейтс Стедіум" з рахунком 0:3. Голи Робіна Ван Персі і Алекса Сонга перетворили опір "Болтона" в беззастережну капітуляцію. Та загадувати результат сьогоднішнього матчц не варто, оскільки Арсенал так і не вийшов на стабільний курс, перемоги змінюються поразками, чудеса - провалами, і так далі. "Арсеналу" слід звернути особливу увагу на гру "Болтона" на другому поверсі. Справа в тому, що всі три свої голи у ворота "гармашів" в минулому сезоні, Болтон забив з "другого поверху". Венгер може з гордістю спостерігати за статистикою останніх ігор "Арсеналу" проти "Болтона", в яких "каноніри" здобули дев'ять перемог і одного разу програли. Команда Овена Койла в одинадцяти останніх іграх не може похвалитися "замкнутими" воротами. Враховуючи атаку "Арсеналу", ймовірність переривання "чорної серії" надзвичайно мала. До бойового складу "Арсеналу" повертається Бакарі Санья, який не грав з жовтня минулого року після отримання складного пошкодження. Санья вже входить у розширений склад на ігри, і готується повноцінно повернутися в Прем'єр-лігу.
|
|
|
#1589 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував можливий трансфер півзахисника Вілліана у "Челсі".
"Ми хочемо допомогти Вілліану. Але кожен футболіст має свою вартість. Це гравець високого рівня, і ми не можемо продати такого футболіста за ціною, яка нижче його рівня, як нам пропонують. Вілліан молодий, він дуже багато зробив для "Шахтаря". Але йому є куди рости. Йому потрібно ще набиратися досвіду. І я знаю, що він здатний дати "Шахтарю" набагато більше, ніж він це зробив досі", - цитує Луческу прес-служба "гірників".
|
|
|
#1590 |
|
Передовик
Ukraine
|
Роналду, Рауль, Агуеро та інші мають зв’язок з наркобароном
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Поліція виявила зв'язок з мафією півзахисника мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, його колишнього партнерова по команді Гуті, нападнику німецького "Шальке-04" Рауля, колишніх гравців "Атлетико" Паулу Футре і Серхіо Агуеро, який зараз грає за англійський "Манчестер Сіті". У заяві поліції говориться про відомого наркобарона Лауро Санчеса Серрано, більш відомому як Лауро. Відомо, що він шукав будинок для Роналду при переході португальця в "Королівський клуб". А тепер збирається тиснути на Рауля, щоб футболіст профінансував дебют кар'єри одного боксера. "Серрано прикривається під організацією, що надає людям певні послуги. Але це просто маскування, яка приховує його діяльність в контексті організованої злочинності. Його особистість викликає страх і повагу не тільки в мафіозних структурах", - йдеться в заяві поліції. В даний час Серрано взято під варту. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |