![]() |
|
|
#111 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Динамо відпустив Бельгазуані в Бельгію
Як вже повідомлялося, новим клубом півзахисника Шахіра Бельгазуані став бельгійський "Зюльте-Варегем". "Динамо" і Бельгазуані домовилися про дострокове розірвання контракту, тому футболістові було надано статус "вільного агента", зазначає прес-служба киян.
|
|
|
#112 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
До Таврії приєднався аргентинський півзахисник
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Попередній контракт із сімферопольською «Таврією» підписав 28-річний аргентинський півзахисник Рубен Гомес з кіпрського АЕКа, повідомляє офіційний сайт кримського клубу. Футболіст вже виступав в Україні, захищаючи кольори ужгородського «Закарпаття» з якого влітку 2010 року він і перебрався в АЕК. Вчора Гомес взяв участь у контрольному матчі «Таврії» проти хорватського «Спліта» (0:1), вийшовши на заміну на 70-й хвилині зустрічі |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Словенський захисник "Карпат" може покинути львівський клуб.
Про це повідомив під час ефіру матчу "Карпати" - "Динамо"(Бухарест) - Віктор Вацко. За словами відомого коментатора "Карпати" мають декілька хороших пропозицій по словенцю з досить відомих команд і захисник близький до того, щоб залишити "зелено-білих".
|
|
|
#114 |
|
Передовик
Ukraine
|
Гладкий може перейти у Карпати
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Нападник "Дніпра" Олександр Гладкий може поповнити склад львівських "Карпат". Гравець зараз у пошуках нової команди і веде переговори з декількома клубами українським, серед яких є і "Карпати". Нагадаємо, Гладкий не потрапив до списку гравців, які вирушили на перший збір команди Хуанде Рамоса, а генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко повідомив, що Олександр скоро перейде в іншу команду. |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ван Персі хоче приєднатися до Фабрегаса в "Барселоні"
Капітан лондонського "Арсенала" Робін ван Персі виразив бажання приєднатися до Сеска Фабрегаса в "Барселоні". За повідомленнями Тribalfootball, 28-річний голландець влітку цього року попросить керівництво "канонірів" продати його в "Барселону", яка потребує забивного центрфорварда. Одну з головних ролей у цьому рішенні ван Персі відіграв перехід Сеска Фабрегаса у "Барсу" влітку 2011 року, повідомляє El Mundo Deportivo. За перших три тижні перебування у Каталонії екс-лідер "Арсенала" завоював більше трофеїв, ніж за шість років у Лондоні.
|
|
|
#116 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ідахор: "Буду грати в Луганську"
Екс-нападник "Таврії" Лакі Ідахор продовжить кар'єру в елітному дивізіоні України. Гравець підписав угоду із луганською "Зорею". "Буду грати в Луганську. Контракт розрахований до кінця сезону, ну а подальші стосунки із "Зорею" вже залежатимуть тільки від мене", - цитує гравця sport-express.ua.
|
|
|
#117 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Дніпро" цікавиться півзахисником "Клужа"
Атакувальний півзахисник "Клужа" Адріан Крістя може продовжити кар'єру в Україні - футболіста хоче купити "Дніпро". Про це повідомляє realitatea.net. Вартість 28-річного гравця оцінюється в мільйон євро. Нагадаємо, півтора роки тому Крісті називали однією з трансферних цілей київського "Динамо", пише terrikon.com.
|
|
|
#118 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Штутгарт цікавиться Яковенком
Українським півзахисником бельгійського "Леувена" Олександром Яковенком всерйоз зацікавився "Штутгарт". Німці розраховують придбати футболіста вже в період літнього міжсезоння, інформує "Команда". Нагадаємо, в "Леувені" Яковенко виступає на правах оренди, а трансферними правами на хавбека володіє інший бельгійський клуб - "Андерлехт", контракт з яким закінчується в українця у червні 2013 року
|
|
|
|
#119 |
|
Передовик
Ukraine
|
Трансферна війна за Робіна ван Персі
Сайт TuttoMercatoWeb повідомляє про бажання "Барселони" придбати голландського нападника Робіна ван Персі в лондонського "Арсеналу". Каталонці, за даними джерела, планують купити голеадора цього літа. За ван Персі може розгорнутися справжня трансферна війна. Адже раніше повідомлялося про зацікавленість голландцем ще й з боку мадридського “Реала", запеклого конкурента "Барси", а також “Челсі”. Щодо “Арсеналу” - минулого літа команда Венгера вже не змогла втримати своїх лідерів — Насрі і Фабрегаса, чи піде також ван Персі? Покаже час. Але трансферна війна буде. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Динамо" підписало гравця юнацької збірної
До молодіжної команди київського "Динамо" приєднався 17-річний атакувальний півзахисник Роман Лазарович. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо". Футболіст вперше зацікавив динамівських тренерів ще восени минулого року, коли в складі збірної хлопців 1995 р.н. добре проявив себе в товариському матчі з динамівськими резервістами. Після цього отримав запрошення на перегляд. Роман двічі приїжджав до Києва лише на час, тепер же залишиться в столиці надовго. Вперше вболівальники побачили футболіста в стартовому матчі Меморіалу Макарова проти "Єдності" з Плисок. Тоді підопічні Олександра Хацкевича поступилися 0:1, а Лазарович провів на полі весь перший тайм. Улюблена позиція гравця в центрі поля, під нападниками, але в разі необхідності він може зіграти як крайнього півзахисника, так і форварда. У складі юнацької збірної України Роман взяв участь в міжнародному турнірі на призи Білоруської федерації футболу. Збірна України (U-17) під керівництвом Олександра Петракова здобула чотири перемоги, а Лазарович взяв участь у всіх матчах, відзначився забитим м'ячем і трьома гольовими передачами. По поверненню до Києва з ним був підписаний п'ятирічний контракт.
|
![]() |
| Закладки |
|
|