![]() |
|
|
#71 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ворскла програла азербайджанському Насафу
Полтавська "Ворскла" сьогодні провела товариську гру проти азербайджанського "Насафа". Полтавчани, як завжди на зборах, грали двома різними складами в кожному з таймів. Команда Павлова пропустила на самому початку гри і до кінця матчу Ворскла так і не змогла відігратися. "Ворскла" - "Насаф" 1:0 Гол: Рістіч, 4 Ворскла (1-й тайм): Величко, Ткачук, Матвєєв, Западня, Вовкодав, Краснопьоров, Оберемко, Козак, Єсін (к), Буднік, Сачко Ворскла (2-й тайм): Лавренюк, Пєсков (к), Курилов, Селін, Даллку, Чєснаков, Маркоскі, Кривошеєнко, Ребенок, Безус, Янузі |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Говерла-Закарпаття" переграла словаків
Ужгородська "Говерла-Закарпаття" зіграла перший спаринг у турецькій Анталії - зі словацьким ФК "Татран" (Прешов). Вирішальною у грі стала 75-а хвилина, коли Вітер реалізував пенальті, пише прес-служба клубу. Контрольний матч 10 лютого "Говерла-Закарпаття" (Ужгород) - "Татран" (Словаччина) 1:0 (0:0) Гол: 1:0 - Вітер (75 пен) "Говерла-Закарпаття" (1 тайм): Надь, Щедраков, Гібалюк, Комарницький, Мелікян, Райчевіч, Малін, Нудний, Трішовіч, Муховиков, Джакобія "Говерла-Закарпаття" (2 тайм): Бабенко, Єлісєєв, Свідерський, Даниловський, Сагайдак, Като, Печонкін, Свиридов, Трухін, Вітер, Косирін
|
|
|
#73 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Дніпро" вирушив на збори до Іспанії
В 10:00 ранку суботи "Дніпро" відправився на збір в іспанський Кампоамор, де проведе рівно два тижні - до 25 лютого. Як повідомляє офіційний сайт клубу, на цей період заплановано чотири контрольні матчі. Розпочнеться ігрова програма вже в понеділок, 13 лютого, спарингом з командою "Хорадада", який розпочнеться в 17:00 за київським часом. Потім «Дніпру» доведеться участь в турнірі La Manga Cup: 16 лютого суперником буде данський "Нордшелланд" (матч розпочнеться о 16:00 за Києвом), 19 лютого - норвезький "Вікінг" (17:00), 22 лютого - норвезька "Валеренга" (19:00). У Кампоамор відправилися: воротарі Ян Лаштувка, Антон Каніболоцький, Ігор Варцаба; захисники Ондржей Мазух, Євген Чеберячко, Віталій Мандзюк, Іван Стрініч, Павло Пашаєв; півзахисники Сергій Кравченко, Руслан Ротань, Денис Кулаков, Джуліано, Денис Олійник, Євген Коноплянка, Євген Шахов, Руслан Бабенко; нападники Нікола Калініч, Роман Зозуля, Матеус. Відсутні в цьому списку Самуель Інкум і Дерек Боатенг, які знаходяться в розташуванні збірної Гани, яка завершує сьогодні виступ на Кубку Африки. Вони приєднаються до команди найближчими днями. А Віталій Денисов, який, до слова, приїхав в аеропорт проводити партнерів по команді, у понеділок, 13 лютого, відправиться до Німеччини на консультацію з приводу пошкодження кістки.
|
|
|
#74 |
|
Передовик
Ukraine
|
Говерла поборола команду Ковальця
Ужгородська команда "Говерла-Закарпаття" в товариському матчі на тренувальному зборі в Туреччині з мінімальним рахунком здолала словацький "Татран", яким керує український фахівець Сергій Ковалець. Єдиний гол був забитий під завісу матчу, коли гравці "Татрана" порушили правила у власному штрафному майданчику, а Вітер бездоганно виконав 11-метровий штрафний удар. "Говерла-Закарпаття" (Ужгород, Україна) - "Татран" (Словаччина) - 1:0 Гол: Вітер, 75, пен. (1:0) |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Передовик
Ukraine
|
Луческу: Вілліану необхідно побути з дружиною і дітьми
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував народження у півзахисника команди Вілліана двох дочок. "Дуже радий за нього. Вілліан дзвонив мені - відпрошувався на кілька днів. Я відпустив. Це важливий момент у його житті. Дуже важливий. Побути з дітьми та дружиною йому зараз просто необхідно. Він пробуде в Бразилії три дні і прилетить до нас у Туреччину", - цитує румунського фахівця офіційний сайт "гірників" |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Передовик
Ukraine
|
Металург Д підпише контракт з бельгійським півзахисником Даніло
Донецький "Металург" підпише контракт з бельгійським атакувальним півзахисником Даніло, який до цього виступав у місцевому "Стандарді" і прийняв рішення змінити команду. Як повідомляє голландська преса, 22-річний футболіст підпише з "Металургом" трирічну угоду. Даніло виступав за "Стандард" з 2010 року, проте за цей час він провів у футболці бельгійської команди лише три матчі. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На третьому зборі "Ворскла" проведе п`ять спарингів
Полтавська "Ворскла" завершила другий учбово-тренувальний збір в Туреччині і повертається на батьківщину. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Наступний збір команди Миколи Павлова призначений на 15 лютого і проходитиме в посиленому режимі упродовж десяти днів. Упродовж третього тренувального збору "Ворсклі" доведеться зіграти п'ять контрольних ігор.
|
|
|
#78 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Геліос" розгромив "Сталь"
Харківський "Геліос" здобув переконливу вольову перемогу у поєдинку проти алчевської "Сталі". Контрольний матч 10 лютого "Геліос" (Харків) - "Сталь" (Алчевськ) - 4:1 (2:1) Голи: 0:1 - ? (15), 1:1 - 39 (автогол), 2:1 - Герасимець (44), 3:1 Кривошеєв (65), 4:1 Кандауров (82, пен.) "Геліос": 1-й тайм - Сидоренко, Борзенко (Пєвнєв, 35), Протасевич, Лобойко, Сірник, Костюк, Задоя, Герасимець, Тарасенко, Хромих, Раско "Геліос": 2-й тайм - Зарубін, Пєвнєв, Гальчук, Лобойко, Салатін , Кривошеєв, Кікоть, Кандауров (Лузан, 88), Корольчук, Качур, Худоб'як
|
|
|
#79 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Олександрія" може підсилитись гравцем "Металіста"
![]() Півзахисник "Сталі", права на якого належать "Металісту" може поповнити ряди команди Леоніда Буряка. Як нам стало відомо, що знаходився в алчевській "Сталі" в оренду півзахисник "Металіста" Антон Поступаленко покинув розташування команди Анатолія Волобуєва і відправився на перегляд в "Олександрію". Екс-гравець молодіжної збірної України провів у складі "Сталі" весь 2011 рік , зігравши 31 матч і забив 2 гола . Крім "Металіста" 23-річний хавбек в 2009 році захищав кольори "Закарпаття", також перебуваючи в оренді.
|
|
|
|
#80 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Чорноморець" відправився на третій збір
У неділю, 12 лютого, починається третій тренувальний збір "Чорноморця". Одеська делегація вже відбула до Туреччини, пише прес-служба клубу. На Середземномор'ї одесити пробудуть до 25 лютого. Футболісти, які відправилися на збір: Дмитро Безотосний, Євген Паст, Олександр Ніколаєв, Дмитро Безрук, Войцех Шиманек, Петро Ковальчук, Маркус Бергер, Олександр Бабич, Пабло Фонтанельо, Андрій Донець, Крісті Вангелі, Павло Кутас, Леонардо Велосо, Андрій Слінкін, Себастьян Сетті, Сергій Політило, Кирило Ковальчук, Іван Бобко, Лучіан Бурдужан, Сіто Рієра, Анатолій Діденко, Леонардо Де Матос, Віталій Балашов, Артем Кулішенко. Євген Зубейко залишився в Одесі для проходження медичного обстеження. Триває процес відновлення Дениса Васіна. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| ...... |
|
|
Схожі теми
|
||||