![]() |
|
|
#1761 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Таврія" здолала БАТЕ
"Таврія" на зборах у Туреччині перемогла недавнього учасника Лігиі Чемпіонів білоруський БАТЕ. Єдиний гол в середині першого тайму забив Алімі, який після подачі зі штрафного виявився спритнішим за всіх і переправив м'яч в сітку воріт. Контрольний матч 20 лютого "Таврія" - БАТЕ (Білорусь) - 1:0 (1:0) Гол: 1:0 - Алімі (34) Стартовий склад "Таврії": Кахріман - Гуменюк, Аделейе, Алімі, Кубик - Любічіч, Калиниченко, Назаренко, Не - Аді, Шиндер
|
|
|
#1762 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Рац: Через Луческу у румунів мотивація вище в 5-10 разів
Мірча Луческу діє на свої свіввітчизників немов червона ганчірка, тому "Шахтарю" не дуже вдаються поєдинки з румунськими командами. Такою думкою поділився з клубною прес-службою після нічиєї з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" Разван Рац. "Якщо врахувати, що ми програвали з рахунком 0:2 і нам вдалося відігратися, то нормально. Але з іншого боку, ми були зобов'язані вигравати", - визнав він. "Румунські команди завжди супермотівіровани перед грою з "Шахтарем". Мотивація в п'ять-десять разів вище! Для них це честь і хороший бій з сильним суперником". - вважає захисник. "Вони хочуть показати, що не гірше такої команди, як "Шахтар". Крім того, наш тренер дуже відомий в Румунії, і його команду особливо бажають перемогти", - повідомив Рац. Він пояснив значну як для товариського матча кількість карток амбіціями команд та надвеликим бажанням перемогти..
|
|
|
#1763 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Двоє українців перебралися у чемпіонат Білорусі
Два українські футболісти продовжать кар'єру у чемпіонаті Білорусі. Так, хавбек Сергій Рожок з одеського "Чорноморця" має підписати однорічну угоду з "Мінськом". Водночас, захисник донецького "Шахтаря" Сергій Семенюк перебереться в ФК "Брест". Як стверджує sportpanorama.by, останньому залишилося утрясти лише юридичні формальності.
|
|
|
#1764 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Найбезглуздіші травми футболістів
Відома іспанська газета Marca склала список найбезглуздіших травм, які отримували футболісти. Всього в цей список потрапило 13 гравців. Даний список з'явився незабаром після травми аргентинського півзахисника «Валенсії» Евера Банеги, який отримав перелом великої і малої гомілкових кісток після того як забув поставити на ручне гальмо свій автомобіль на заправці. Першим у списку є італієць Алессандро Неста, який отримав розрив сухожилля зап'ястя, коли грав в PlayStation. Умовне друге місце посів англієць Ріо Фердинанд. Сидячи на дивані, він травмував коліно, спробувавши дістати ногою телефонну трубку. Третім у списку йде іспанський воротар Сантьяго Канісарес. Приймаючи ванну, він спробував ногою пом'якшити падіння флакона з одеколоном. В результаті Канісарес отримав поріз сухожилля і не потрапив в складі збірної Іспанії на чемпіонат світу 2002 року. Далі в списку йде італійський воротар Карло Кудічіні. Він отримав серйозну травму, гуляючи з собакою. Після різкого ривка собаки, яку голкіпер тримав на повідку, Кудічіні впав і травмував коліно. Після Кудічіні йде англійський воротар Річард Райт. Він отримав травму, коли виходив на поле і зачепився за табличку «По газону не ходити». З інших гравців, які потрапили в список газети Marca, варто виділити ірландського воротаря Роя Керролла, який травмував коліно, коли, виймаючи м'яч з воріт, заплутався ногою в сітці, і німецького голкіпера Міхаеля Ренсінга, який потягнув спину, зав'язуючи шнурки.
|
|
|
|
#1765 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ізраїль назвав склад на гру з Україною
Тренер збірної Ізраіля Елі Гутман назвав склад на товариський матч зі збірною України, який пройде 29 лютого, повідомляє israelfootball.com. Склад збірної Ізраїлю: Воротарі: Дуду Ават (Майорка), Дані Амос (Кірьят-Шмона) Захисники: Таль Бен-Хаім (Портсмут), Декель Кейнан (Кардіфф), Рамі Гершон (Стандард), Шир Цедек (Кірьят-Шмона), Йоваль Шпонгин (Омонія), Ельад Габай (Кірьят-Шмона), Ейтан Тібі (Кірьят-Шмона), Дедді Бен-Даян (Омонія) Півзахисники: Біверс Натхо (Рубін), Альмог Коен (Нюрнберг), Йоссі Бенаюн (Арсенал), Еран Захаві (Палермо), Маор Меліксон (Вісла), Адріан Рочет (Кірьят-Шмона), Ліор Рафаелов (Брюгге), Таль Бен-Хаім (Маккабі Петах-Тіква) Нападники: Ельянів Барда (Генк), Омер Дамарі (Хапоель Тель-Авів), Томер Хемед (Майорка), Бен Саар (Осер).
|
|
|
#1766 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У Ярославського викрили Суркіса в брехні щодо голосування по Блохіну
За продовження контракту Олега Блохіна на посаді головного тренера збірної України до 2014 року, голосували не усі члени Виконкому. Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко. Нагадаємо, що президент ФФУ Григорій Суркіс після закінчення засідання Виконкому ФФУ сказав, що за продовження угоди з Олегом Блохіним проголосували усі 25 членів Виконкому ФФУ, які були присутні в залі. "Річ у тому, що питання про продовження контракту з Олегом Блохіним було поставлене спонтанно: без опрацювання, без звіту, без аналізу виконаної Олегом Володимировичем роботи. Іншими словами, на мій погляд, питання на порядок денний було поставлене на емоціях. Тому я участі в цьому голосуванні не брав. Навіть ті, хто свого часу голосував проти кандидатури Олега Володимировича, цього разу проголосували за. Але, на мій погляд, це несерйозний підхід до такої важливої справи, тому я участі в голосуванні не взяв. Повторюся, можу помилятися і праві ті, хто взяв спонтанно участь в голосуванні, але я не визнав можливим голосувати без серйозного опрацювання", - розповів Стороженко в інтерв`ю ua-football.com. Нагадаємо, що Сергій Стороженко є людиною наближеною до власника "Металіста" Олександра Ярославського.
|
|
|
#1767 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ярославському приписали манію величі через фільм "Король Харкова"
У президента футбольного клубу "Металіст" Олександра Ярославського манія величі. Про це на прес-конференції заявив мер Харкова Геннадій Кернес, коментуючи знятий поляками документальний фільм "Ярославський - Король Харкова". На питання журналіста, що він думає з приводу цього фільму, Кернес відповів: "Ви знаєте, те, що ви зараз сказали - "король Харкова" - я думаю що це зайве підтвердження манії величі цієї людини, ні більше, ні менше". "Я неодноразово казав, що у цієї людини нереалізовані амбіції, а його девіз - "Хто похвалить мене краще за усіх, той отримає смачну, солодку цукерку", - цитує мера glavnoe.ua.
|
|
|
#1768 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Луческу задоволений, що "утікач" Ілсіньо повернувся у "Шахтар"
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу задоволений поверненням у команду бразильця Ілсіньо. "Я задоволений, що він (Ілсіньо - прим. Чемпіон) повернувся. Ми придбали ще одного гравця, який добре знає наші методи, у нього хороші стосунки з іншими нашими футболістами, йому не потрібна адаптація. Це виграш для команди. І не думаю, що гроші, за які ми його повернули, дозволили б нам купити гравця високого рівня", - цитує Луческу офіційний сайт клубу.
|
|
|
#1769 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На третьому зборі "Говерла-Закарпаття" запланувала чотири спаринги
У суботу, 25 січня, "Говерла-Закарпаття" відправиться на заключний третій тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 10 березня. За словами начальника команди Сергія Рущака, упродовж цієї фази підготовки, заплановані 4 спаринги. Наразі суперники нашої команди уточнюються, повідомляє офіційний сайт клубу.
|
|
|
#1770 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Клубний рейтинг УЄФА: "Металіст" обійшов "Ювентус"
Перемога у матчі із "Зальцбургом" дозволила "Металісту" піднятися на 41-у сходинку клубного рейтингу УЄФА, випередивши данський "Копенгаген" і туринський "Ювентус". Інші українські клуби в ТОП-100 "Динамо" і "Шахтар" опустилися на одну позицію. Клубний рейтинг УЄФА Станом на 24 лютого 1. "Барселона" (Іспанія) – 148,294 2. "Манчестер Юнайтед" (Англія) – 141,457 3. "Челсі" (Англія) – 122,457 4. "Баварія" (Німеччина) – 120,370 5. "Арсенал" (Англія) – 111,457 6. "Реал" (Іспанія) – 110,294 7. "Інтер" (Італія) – 102,824 8. "Порту" (Португалія) – 97,669 9. "Ліон" (Франція) – 94,802 10. "Ліверпуль" (Англія) – 90,457 11. "Мілан" (Італія) – 87,824 12. "Марсель" (Франція) – 84,802 13. "Шахтар" (Україна) – 83,893 ...30. "Динамо" (Україна) – 61,893 ...41. "Металіст" (Україна) – 48,393
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |