SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 04.03.2012, 13:30   #171
vasya9
Новачок

Вік: 13
Дописи: 4

Мій ресівер: Humax
Типово

Чемпіонат України. Матч "Таврія" - "Металург" під загрозою зриву
гру 21-го туру першості України з футболу між "Таврією" та "Металургом", що має відбутися у Сімферополі, наразі перебуває під загрозою зриву.

Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Коли представники "Металурга" приїхали сьогодні вранці на стадіон, то першим ділом вони побачили, як співробітники стадіону, представники МВС України прибирали сніг з газону, бігових доріжок і трибун стадіону.

Делегат ФФУ Микола Курилко з Харкова, суддівська бригада на чолі з Андрієм Кузьміним вивчала можливість проведення гри 21-го туру на засніженому полі. Практично на половині поля лежав сніг, а очищена частина газону неабияк промерзла.

В 10:00 почалася передматчева нарада, на якій делегат ФФУ сказав, що остаточне рішення щодо проведення матчу буде прийнято сьогодні в 17:00. Поки ж, за словами Миколи Федоровича, стадіон не готовий до проведення гри.

"Якщо до вечора не буде прибраний сніг з трибун, то вболівальники не будуть допущені на трибуни стадіону, - цитував Регламент проведення чемпіонату країни Микола Курилко.

За словами Делегата ФФУ у "Таврії", як резервний стадіон, заявлена ​​арена в Севастополі, але ніяких дій з боку господарів майбутнього поєдинку з перенесення гри в Севастополь не було зроблено.

На нараді рефері майбутнього поєдинку не захотів коментувати готовність поля стадіону "Локомотив", сказавши, що рішення по грі буде прийнято перед початком зустрічі. Андрій Кузьмін прийняв ігрову форму команд. Донеччани вийдуть на поле у ​​білих футболках, а кримчани в синіх. Також представники господарів повинні забезпечити 8 білих і 8 помаранчевих м'ячів для проведення гри.

За словами організаторів матчу на грі очікується близько 2-3 тисяч любителів футболу. Поки ж в Сімферополі 0 градусів при відсутності опадів.
vasya9 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 04.03.2012, 14:09   #172
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Хав'єр: Важливо, що вдалося взяти три очки

Невиразна гра "Металіста" проти "Оболоні" забудеться, а три очки у турнірній таблиці залишаться.

Про це клубному сайту заявив хавбек харківської команди Клейтон Хав'єр.

"Дуже важливо, що нам вдалося взяти три очки. Протягом 90 хвилин ми контролювали хід поєдинку, хоча і у суперника були шанси". - каже він.

"Але ми виграли - це чудово. Тепер будемо готуватися до матчу з "Олімпіакосом". Це хороша команда, яка вміє грати в футбол. Думаю, в четвер буде більш відкритий футбол з боку суперника", - сподівається він.

Також бразилець сказав, що капітанську пов'язку у нього попросив Тайсон на один матч, а він.
Старий 04.03.2012, 14:36   #173
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Запорізький "Металург" переміг казахів

У черговому контрольному матчі на зборі в Туреччині запорізький "Металург" був сильнішим за третю команду Казахстану.

Товариський матч

4 березня

"Металург" (Запоріжжя) - "Актобе" (Актобе, Казахстан) 3:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Пісоцький (35), 2:0 - Матеуш (43), 3:0 - Жуніор (51), 3:1 - Вукайловіч (70)

"Металург": Руденко, Опанасенко, Нестеров, Матеуш (Бойко, 46), Штурко, Цуріков (Ковалевський, 63), Ашраф, Сидорчук (Сліна, 88), Жуніор (Матяж, 63), Пісоцький, Бєлік

На понеділок, 5 березня, у "Металурга" заплановано черговий контрольний поєдинок. Планується, що в ньому візьмуть участь ті, хто не грав проти "Актобе".

Суперник уточнюється, попередньо ним стане одна з російських команд. На четвер, 8 березня, в календарі запорожців стоїть спаринг з представником Швеції - ФК "Валста Сіріанска".
Старий 05.03.2012, 14:45   #174
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Селюк лякає ФФУ та Прем`єр-Лігу Лозанною

Якщо "Таврії" буде зарахована технічна поразка у матчі 21 чемпіонату України з донецьким "Металургом", який був скасований через поганий стан поля у Сімферополі, то кримський клуб буде подавати апеляцію у Спортивний арібтражний суд в Лозанну.

Про це заявив віце-президет "Таврії" Дмитро Селюк.

"Я сподіваюся, що Прем'єр-ліга і Федерація футболу приймуть рішення про перегравання матчу "Таврія" - " Металург". Інакше ми звернемося в Лозанну.

Я вже проконсультувався з європейськими юристами. І позиція ФІФА і УЄФА в цьому питанні однозначна: найголовніше - спортивний принцип", - цитує Селюка terrikon.com.
Старий 05.03.2012, 14:46   #175
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Прем'єр-ліга. "Динамо" прийме "Дніпро" 18 березня. Дати та час 23 та 24 туру

Дирекція Прем'єр-ліги затвердила дати проведення матчів 23 і 24 турів чемпіонату України відносно базового дня туру.

Водночас клуби-господарі поля - час початку матчів, пише прес-служба ПЛ.

23 тур

16 березня (п’ятниця)
"Зоря" - "Кривбас" 19:00

17 березня (субота)
"Таврія" - "Арсенал" 13:30
"Шахтар" - "Чорноморець" 16:00
"Ворскла" - "Іллічівець" 18:30

18 березня (неділя)
"Оболонь" - "Волинь" 13:00
"Динамо" - "Дніпро" 17:30
"Олександрія" - "Металург" 18:00

19 березня (понеділок)
"Металіст" - "Карпати" 19:00

24 тур

23 березня (п’ятниця)
"Волинь" - "Шахтар" 19:00

24 березня (субота)
"Арсенал" - "Металіст" 15:30
"Дніпро" - "Зоря" 17:30
"Металург" - "Оболонь" 19:00

25 березня (неділя)
"Іллічівець" - "Динамо" 13:30
"Чорноморець" - "Ворскла" 16:00
"Кривбас" - "Таврія" 17:30
"Карпати" - "Олександрія" 19:30
Старий 08.03.2012, 12:09   #176
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Ворскла" провела "двосторонку"

Полтавська "Ворскла" в рамках підготовки до чергового матчу чемпіонату України провела двосторонню гру.

У двох таймах тривалістю по півгодини тренерський штаб перевірив у справі 26 футболістів, інформує сайт клубу.

Причому, в кожній з команд на полі одночасно перебували 12 виконавців.

Команда капітана Василя Сачко взяла верх над хлопцями, у яких за головного був Олег Краснопьоров.

"Помаранчеві" - "Зелені" 2:0

Голи: 1:0 - Ребенок (49), 2:0 - Буднік (59)

"Помаранчеві": Долганський (Величко, 31), Даллку, Пєсков, Чеснаков, Западня, Маркоскі, Оберемко, Пердута (Козак, 31), Ребенок, Баранник, Буднік, Сачко.

"Зелені": Казаков, Матвєєв, Курилов, Ткачук, Селін, Краснопьоров, Вовкодав, Кривошеєнко, Єсін, Безус, Чичиков, Янузі.
Старий 10.03.2012, 16:46   #177
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чемпіонат України (молодь). 22 тур. "Кривбас" переміг "Динамо", "Зоря" розгромила "Арсенал". Інші матчі

Чемпіонат України

Молодіжні склади

22 тур

8 березня

"Оболонь" - "Олександрія" 2:1 (1:1)

Голи: 1:0 - Месхія (11, пен), 1:1 - Муштоватий (22), 2:1 - Поспєлов (88)

9 березня

"Волинь" - "Чорноморець" 3:1 (0:0)

Голи: 1:0 - Петрук (53), 2:0 - Приндета (61, пен), 3:0 - Стевіч (69), 3:1 - Булганін (86)

"Дніпро" - "Ворскла" 5:1 (2:1)

Голи: 1:0 - Бохашвілі (3, пен), 1:1 - Пердута (12), 2:1 - Бохашвілі (17, пен), 3:1 - Войцеховський (74), 4:1 - Будагов (81), 5:1 - Войеховський (90+1)

Вилучення: Бурдейний ("Ворскла", 14)

"Іллічівець" - "Шахтар" 0:0

Вилучення: Сухоцький ("Іллічівець", 15)

10 березня

"Арсенал" - "Зоря" - 0:3 (0:1)

Голи: 0:1 - Кислий (17), 0:2 - Гордієнко (66), 0:3 - Манджгаладзе (74)

"Кривбас" - "Динамо" - 3:1 (1:1)

Голи: 1:0 - Ляшенко (17), 1:1 - Маїк (29), 2:1 - Стретович (33), 3:1 - Ляшенко (81-пен)

"Металург" Д - "Металіст" - 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 - Годін (45+2), 1:1 - Воробей (50), 2:1 - Дебелко (90)
Старий 11.03.2012, 11:11   #178
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Кравченко: "У "Динамо" хочуть, щоб на матч з ними у нас вийшло чоловік п'ять"

Чемпіонат України ніколи не буде прогресувати через скандали навколо суддівства.

Про це заявив півзахисник "Дніпра" Сергій Кравченко після гри з "Ворсклою", пише прес-служба дніпропетровців.

"Думаю, що наш чемпіонат ніколи не буде прогресувати з таким суддівством. Перед матчем з "Динамо" я отримав восьму картку. Я просив арбітра до гри судити справедливо, але всі ці прохання виявилися марними", - сказав він.

"Думаю, що була вказівка ​​згори: попереду гра з "Динамо", і мені якраз перед нею дають восьму картку в ігровому моменті. Просто немає слів. Тому у нас і такий чемпіонат, у якому одні скандали", - додав гравець.

За словами Кравченка, напевно, у "Динамо" хотіли, щоб на матч з ними у "Дніпра" вийшло чоловік п'ять.

"Наші проблеми зі складом були чудово відомі до цього. Ми вже втомилися говорити про суддівство. Просто всі це сприймають так, як ніби ми весь час виправдовуємося. Над нами знущаються і продовжують знущатися. Такі пенальті, як у наші ворота, давати не можна", - підсумував він.
Старий 11.03.2012, 19:57   #179
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Мкртчян: "Ми створили більше гольових моментів"

У матчі між "Металургом" і "Металістом" донецький клуб створив більше гольових моментів.

Про це заявив півзахисник донеччан Карлен Мкртчян, пише сайт клубу.

Що стосується підсумків матчу, ми створили більше гольових моментів, ніж гості", - сказав він.

"Ми виходили на поле, щоб перемогти і заробити три очки. Для нас це був перший офіційний матч, трохи пізніше ми розберемо свої помилки. Думаю, що "Металург" може сильніше грати", - зазначив гравець.
Старий 13.03.2012, 14:52   #180
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Шахтар" зробив власним ультрас останнє "китайське попередження"

Донецький "Шахтар" обурений поведінкою "ультрас" команди на матчі 22 туру чемпіонату України з "Іллічівцем".

Про це ідеться в заяві "Шахтаря" на адресу фанатських груп команди.

"10 березня 2012 року, у Маріуполі відбувся матч 22 тури української прем'єр-ліги за участю ФК "Іллічівець" і ФК "Шахтар", на якому були присутніми близько 150 уболівальників "Ультрас" ФК "Шахтар".

У ході другого тайму представники "Ультрас" неодноразово скандували образливі та нецензурні висловлювання на адресу уболівальників "Іллічівця" і жителів міста Маріуполь. Факт даного порушенні регламенту прем'єр-ліги зафіксований делегатом матчу в офіційному протоколі.

Слід зазначити, що практика скандування образливих і нецензурних висловлювань уболівальниками "Ультрас" останнім часом носить систематичний характер, а ініціатори подібної поведінки залишаються безкарними", - ідеться в заяві клубу, яка поширена на сайті forum.zaboysultra.com.

Також у заяві зазначається, що подібна поведінка ультрас буде мати відповідні санкції, якщо вона повториться у майбутньому.

"Незалежно від місця проведення матчів (удома чи на виїзді), а також виду змагань (Прем'єр-ліга/Першість молодіжних складів/Кубок України/Єврокубки) ФК "Шахтар" надалі здійснюватиме політику нульової толерантності по відношенню до будь-якого прояву агресії і неповаги з боку уболівальників ФК "Шахтар" до адміністрації, гравців, уболівальників і жителів міст команд суперників. Залишаємо за собою право застосовувати санкції до ініціаторів скандування образливих і нецензурних висловлювань".

Закладки

Мітки
......

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:42.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум